canımcım benim hoşgeldinnn :) iyiyiz sen nasılsın bakalımmyerimseniben
hoşbuldukkk canım benm,iyiyiz çok şükr ikimzde canm bnm...opuyorumnanaktan
hoşbulduk bitanemm:) bende çok iyiyim canım,sizlerle berbaer ok daha iyi oluyorum ama :)) Şeniz
oyyy teyzesi yer onu yer:))
evet canımm burda olunca insanın ne sıkıntısı kalıyor ne stresi :)) artık bir aile olduk valla gözümü burda açıyorum burda kapatıyorum kaydirigubbakcemile3
evet canımm burda olunca insanın ne sıkıntısı kalıyor ne stresi :)) artık bir aile olduk valla gözümü burda açıyorum burda kapatıyorum kaydirigubbakcemile3
ayy canım benmm..inş. teyzesinin bebişinide en kısa zamnda biz yeriz canım benmm hihoyyyt
ayy hiç sorma ya öle bi alışkanlık olmuşki burası akşam ewe gidince sizi düşünüyorum öyleki eşimle yemek yerken zehsel böyle dedi suözdek böyle şu şöyle onlar kim ya diyo hayali kahramanların felanmı diye dalga geçti bilmiyo canım burda sizlerle konuştugumu kaydirigubbakcemile3
:roflol: ay canım nasıl güldüm yaa :))
valla tamgaz devammmm :kedi: benim 17 ocak...bekleyip görücez çalışmalar sonuç verir inşallah da sevinçli haberi sizlere de veririm... senin nasıl gidiyo çalışmalar:) günün yaklaşıyomu?
kıslar mrb. bende uzun zamandır yoktum bi kızım var eylüldede düşük yapmıştım p.tesi dra gittim test 345 çıktı acaip bi duygu bende hamişiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hepinizi çok özlemişim ailemmm
kıslar mrb. bende uzun zamandır yoktum bi kızım var eylüldede düşük yapmıştım p.tesi dra gittim test 345 çıktı acaip bi duygu bende hamişiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hepinizi çok özlemişim ailemmm
ben geldim
ohhh keyifler yerine bakıyorumdahihoyyyt
bizdede canım decam ben 11 ocağı bekliyorum bakalım hayırlısı gelsin artık bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?