Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk bitanemm:) bende çok iyiyim canım,sizlerle berbaer ok daha iyi oluyorum ama :)) Şeniz

evet canımm burda olunca insanın ne sıkıntısı kalıyor ne stresi :)) artık bir aile olduk valla gözümü burda açıyorum burda kapatıyorum kaydirigubbakcemile3

evet canımm burda olunca insanın ne sıkıntısı kalıyor ne stresi :)) artık bir aile olduk valla gözümü burda açıyorum burda kapatıyorum kaydirigubbakcemile3

aynen katılıyorum sana..inş. bu aile baglarımız hiç kopmaz yaa ne güzel kocaman bir ailemiz var hihoyyyt alkisalkisalkis

ayy hiç sorma ya öle bi alışkanlık olmuşki burası akşam ewe gidince sizi düşünüyorum öyleki eşimle yemek yerken zehsel böyle dedi suözdek böyle şu şöyle onlar kim ya diyo hayali kahramanların felanmı diye dalga geçti bilmiyo canım burda sizlerle konuştugumu kaydirigubbakcemile3

:roflol: ay canım nasıl güldüm yaa :))

valla tamgaz devammmm :kedi: benim 17 ocak...bekleyip görücez çalışmalar sonuç verir inşallah da sevinçli haberi sizlere de veririm... senin nasıl gidiyo çalışmalar:) günün yaklaşıyomu?

bizdede canım decam ben 11 ocağı bekliyorum bakalım hayırlısı gelsin artık bebişlerimiz

kıslar mrb. bende uzun zamandır yoktum bi kızım var eylüldede düşük yapmıştım p.tesi dra gittim test 345 çıktı acaip bi duygu bende hamişiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hepinizi çok özlemişim ailemmm

allahım en yakın zamanda isteyen herkese nasip eder inş. ama in. bu bebişim tutunur bana... oda bırakıp gitmez..

kıslar mrb. bende uzun zamandır yoktum bi kızım var eylüldede düşük yapmıştım p.tesi dra gittim test 345 çıktı acaip bi duygu bende hamişiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hepinizi çok özlemişim ailemmm

tebrik ederim seniii...ne güzel bi duygu yaa...Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inş... topiğimizde giderek artıyor hamile annelerimiz..oh oh allah bereket versin :lepi: :lepi:

hoşgeldin canım ne zaman öğrendin hamile olduğunu ve belirtilerini paylaşırmısın bizimle

tşk ederim cnm yaa sağlıklı inş alırız kucağımıza ama hep uykum var ya .. CADIARZU

tebrikleerr Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…