hoşgeldinnnn :1hug: burda olup da keyifli olmamak eldemi opuyorumnanaktan nbr nasılsın bakalım?
allahım en yakın zamanda isteyen herkese nasip eder inş. ama in. bu bebişim tutunur bana...oda bırakıp gitmez..
tebrikleerr Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin :1hug:
ben geldim
ohhh keyifler yerine bakıyorumdahihoyyyt
hayırlı olsun.. allah tamamına erdirsin inş...opuyorumnanaktan
ya ben geçen perşembe evde idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı ama son adetim 16 kasım sonra şüphelendim kan testi yaptırdım perşembe 46 çıktı dr. var ama geç döllenme olabilir dedi çünkü haftalık hesabı tutmuyo p.tesi tekrar yaptırdım 345 çıktı şuandada göğüslerim acaip sızlıyo ve uykuum vaaar. :))
hoşbuldum canım
iyiyim yoğunum biraz şimdi çayımı aldım oturdum pcnin başına
ya ben geçen perşembe evde idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı ama son adetim 16 kasım sonra şüphelendim kan testi yaptırdım perşembe 46 çıktı dr. var ama geç döllenme olabilir dedi çünkü haftalık hesabı tutmuyo p.tesi tekrar yaptırdım 345 çıktı şuandada göğüslerim acaip sızlıyo ve uykuum vaaar. :))
hoşgeldin canım,ewet canım hepimiz çok keyifliyiz maaşallah...opuyorumnanaktan
hayırlı günler kızlar maşallah çok hızlısınız her geçen gün sayfa sayısı arıyo muhabbet koyu anlaşılan bugün benim regl günüm ama gelen giden yok henüz sadece tek taraflı batma şeklinde sızı var bilmiyorum ne olacak Allah bilir beklemedeyim sizler ne durumdasınz yerimseniben
çay isteyen varmıııııııııı:içelim:
hayırlı günler kızlar maşallah çok hızlısınız her geçen gün sayfa sayısı arıyo muhabbet koyu anlaşılan bugün benim regl günüm ama gelen giden yok henüz sadece tek taraflı batma şeklinde sızı var bilmiyorum ne olacak Allah bilir beklemedeyim sizler ne durumdasınz yerimseniben
h.günler canım,evet walla hızla akıp gidiyor sayfalr,boş bıraktıgın zamn yakalayamıyorsun :)) hayrlısı olur inş. senn için canım,Allah gönlüne göre versin inş.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?