Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya ben geçen perşembe evde idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı ama son adetim 16 kasım sonra şüphelendim kan testi yaptırdım perşembe 46 çıktı dr. var ama geç döllenme olabilir dedi çünkü haftalık hesabı tutmuyo p.tesi tekrar yaptırdım 345 çıktı şuandada göğüslerim acaip sızlıyo ve uykuum vaaar. :))

ama hesaplar gerçekten tutmuyo sizce kaç haftalığım ben şimdi yaw kafam karıştı..

:QUOTE=naneseker;10756290]hayırlısı inş canım.... opuyorumnanaktan[/QUOTE]

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım evet yaa bu testler pek güvenilir olmuyo bak sen iyiki kan testi yaptırmışsına.s

ayyy canım benmm hayrlı olsun çok sewndm,Allah sag salim kucagına almayı nasip eylesin inş...:CüvCüv: :Saruboceq:

hayırlı günler kızlar maşallah çok hızlısınız her geçen gün sayfa sayısı arıyo muhabbet koyu anlaşılan bugün benim regl günüm ama gelen giden yok henüz sadece tek taraflı batma şeklinde sızı var bilmiyorum ne olacak Allah bilir beklemedeyim sizler ne durumdasınz yerimseniben

h.günler canım,evet walla hızla akıp gidiyor sayfalr,boş bıraktıgın zamn yakalayamıyorsun :)) hayrlısı olur inş. senn için canım,Allah gönlüne göre versin inş.. :Saruboceq:

hayırlı günler canım hadi bakalım inşallah gelen giden olmazda bebişin gelir hayırlı haberlerini pekliyoruz canım

h.günler canım,evet walla hızla akıp gidiyor sayfalr,boş bıraktıgın zamn yakalayamıyorsun :)) hayrlısı olur inş. senn için canım,Allah gönlüne göre versin inş.. :Saruboceq:

teşekkür ederim canım Allah herkesin gönlünde yatanı hayırlı eylsein yada kalplerimize hayırlı olanı istemeyi ilham etsin hepinizi öpüyorum hayırlı günler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…