Su sende hoşgeldin canım bugün kapıyı ben açtım :)
kızlar hepinize günaydın:) bu sabah ağrıdan ölcem sandım kasıklarım iki taraftan çekiliyor ve zonkluyordu dayanamadım ağladım( dedim heralde kırmızılar geldi ama gelen giden yoktu şimdi ayağıma sıcak su torbası koydum biraz hafifledi acaba üşüttüm mü çok kötüydü korktum bir de ne sancısı bu acaba diye mafoldumbenmafoldumben
günaydın canlar.....
bayankaras bende inanırım ryalara inşallah senden alırız bu ay hmiş haberi :))))))
kızlar hepinize günaydın:) bu sabah ağrıdan ölcem sandım kasıklarım iki taraftan çekiliyor ve zonkluyordu dayanamadım ağladım( dedim heralde kırmızılar geldi ama gelen giden yoktu şimdi ayağıma sıcak su torbası koydum biraz hafifledi acaba üşüttüm mü çok kötüydü korktum bir de ne sancısı bu acaba diye mafoldumbenmafoldumben
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: CADIARZU :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Lapacı hayırlısı olsun canım yaa, psikolojini rahat tut ki adetin daha fazla gecikmesin bari,
kırmızılar gelsin gitsin ki hemen yeni çalışmalara başlayalım di mi yerimseniben
kızlar bende bu ay çalışmalara başladım,çok merak ediyorum ne olacak diye:)ama 2010da hepimiz koca göbüşlü olucaz inşallaaaaaah:)
Aman aman canım benim sıcak tut ayaklarını, onun sancısı fena oluyo bilirim.. :1hug:
günaydın herkeseee...
Günaydın canlarııııııııııııııııııııııııııııım opuyorumnanaktan
Zehsel cim benim de iki aydır adetlerim lekelenmeyle başlıyo canım, bi de bişey duydum dün burda biri söyledi galiba, kahverengi lekelenmeyle adetin başlaması yumurtanın sağlıksız olduğunun göstergesi miymiş neymiş, endişelenmeye başladım ben, doktoruma sorucam mutlaka, hayırlısı olsun tatlım senin için, inşallah ocak sonuna verirsin müjdeyi bitanem... :1hug:
bayankarasu aynen bendeeee:)bugün bide hesaplamaya göre yumurtlama günüm inşallah yumurtalarım spermciklerle buluşma sağlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?