Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar hepinize günaydın:) bu sabah ağrıdan ölcem sandım kasıklarım iki taraftan çekiliyor ve zonkluyordu dayanamadım ağladım ( dedim heralde kırmızılar geldi ama gelen giden yoktu şimdi ayağıma sıcak su torbası koydum biraz hafifledi acaba üşüttüm mü çok kötüydü korktum bir de ne sancısı bu acaba diye mafoldumbenmafoldumben

ooo herkes burada kaydirigubbakcemile3 günaydınnnnn millet yılın son günü mutlulukla geçsin opuyorumnanaktan

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: CADIARZU :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın canlar.....

bayankaras bende inanırım ryalara inşallah senden alırız bu ay hmiş haberi :))))))

İnşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah :Saruboceq: valla idrar yolları iltihabı için antibiyotik içiyorum ya bu ay belki o yumurtlamamı etkiler diye çok ümitlenmek istemiyodum ama ne bilim böyle şeyler ümitlendiriyo işte beni canım yaa, meleğim gelse bu ay ne güzel olur beee
Bu arada bu ay meleğim gelirse hepinize tek tavsiyem, 10. güne kadar cinsel perhiz ve sonrasında her gün deli gibi çalışma olacak :kedi: biz öyle yapıyoruz da bu ay :roflol:

Aman aman canım benim sıcak tut ayaklarını, onun sancısı fena oluyo bilirim.. :1hug:

kızlar bende bu ay çalışmalara başladım,çok merak ediyorum ne olacak diye:)ama 2010da hepimiz koca göbüşlü olucaz inşallaaaaaah:)

Lapacı hayırlısı olsun canım yaa, psikolojini rahat tut ki adetin daha fazla gecikmesin bari,
kırmızılar gelsin gitsin ki hemen yeni çalışmalara başlayalım di mi yerimseniben

evet bir an önce adet olmak istiyorum.. zaten iyice şiştim, gerildim.. he yerim ağrıyo.. bir an önce olayımda kurtulayım istiyorum... ocak ayında kayınvalidemler gelip bizde kalıcaklar.. 2 hafta kadar kalıyolar geldiklerinde.. çalışma yapamayız düzenli olarak :çok üzgünüm:

bayankarasu, deryainci, ebruli016, eLover, madeofhonor, naneseker, osgeada, senayburge, su1983, suozdek, the_fts, zehsel
Allaaaaaaaaaaaaaaah amma da kalabalık olduk beeee kaydirigubbakcemile5
canlarım benim, siz hepiniz bitanesiniz.... Sizi çok seviyorum :lepi:
Ay bana bugün bişeyler oluyo kızlar, çok mutluyum, tam bi sevgi kelebeği oldum yahu :asigim:

bayankarasu aynen bendeeee:)bugün bide hesaplamaya göre yumurtlama günüm inşallah yumurtalarım spermciklerle buluşma sağlar:)

Aman aman canım benim sıcak tut ayaklarını, onun sancısı fena oluyo bilirim.. :1hug:

evet canım sıcak su koydum biraz hafifledi sanırım üşüttüm saol :1hug: bu rüyalar da hayır olsun vallahii işallah gelir bu ay meleğin canım yaa :Saruboceq:

kızlar dün sormuştum saolsun angel yanıtlamıştı ama bide size sorayım,ben ilk kez korunmadan ilişkiye girdiğimin sabahı karnım aacyip ağrıdı,gaz sancısı gibi sonrada ara ara kramp giriyo kasıklarıma doğru normalmi bu?

canım benım ben doktoruma sordum bu durumu sorun degıl dedı daha ne ıstıyosun adetın gelecegını belırtı verıyor dedı kıst falan yok baska sorununda yok dedı takma onu kafana dedı senın dedıgını bende okudum bır yazmıstı sanırım foruma ama bence o lekelenme adetıne 1 hafta kala baslarsa yumurtan saglıksız oluyor 1-2 gün önce baslarsa sorun olmaz yanı artı rahım agzında yara varsa bu lekeyı o da yapabılıyomus haberın olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…