Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ne güzeell kaydirigubbakcemile5
allah neşeni eksik etmesin...

Anormal bişey olduğunu sanmıyorum canım yaa, kötü düşünme sen yine de, düşün ki o gece senin yumurtalar buluştu spermciklerle zemuszemus

ya madem konusu oldu bende yazayım.. bu ay tam yumurtlama yünümde hafif akıntıyla kan geldi... başka birşey olmadı bu zmana kadar.. adetimde 3 gün gecikti şu an..ama kan testi yaptırdım gebelik yok..
şimdi o leke sağlıksız yumurtadan mıydı?
adetim neden gelmedi hala?
rahim ağzında falan bir yara da yok... dr bakmıştı geçen ay...

Anaaaaa inşallah bende öyle bişey yoktur yaaa( ama olsa doktorum söylerdi değil mi her ay doktor kontrolündeyim ben zaten, ay korktum şimdi mafoldumben
Ama moralimi bozmicam zemuszemus

canım günaydınnnnn dün hemen gtmişsin benneyaptımki üzüldüm seni göremeyince ( nasıl oldun canım geldimi tamamen adetin yoksa kesildimi lekeden sonra?

günaydın canım evet yazıp çıktım canım baya sıkkındı canım çünkü ondan lekeler hala devam edıyo benım suanda kırmızılar yok bakalım neler olacak beklemedeyım ama gelıcek yakın hıssedıyorum çünkü sen nasılsın ne var ne yok

canım yumurta çatladığı için öyle lekeler olabiliyor..eğer adetin bir hafta önceden leke şeklinde gelirse sağlıksız diyor arkadaşlar seninki yumurtanın çatlamasından gayet normal :1hug:

günaydınnnn günaydınnnn herkeseee canlarımm benimmm... opuyorumnanaktan sizleri özledim yaaa akşamları bende takılmak istiyorum sizlerle ama vakit bulamıyorum... :çok üzgünüm:

Adetinin bi an önce gelmesini istiyosan yaramazlık yap Şeniz ben iki aydır öyle yapıyorum hemen geliyo :lepi: tecrübeyle sabittir canımcım :kedi:

canım senın durumun farklı senın yumurtlama günü olmus bu durum yanı bazne yumurta çatlarken kadınlarda kanama yapabılıyomus hafıfde olsa o yuzden sen bence düşünme hiç normaldır hersey takılma bu duruma tatlım

canım ya belkide devamı gelmez belki yerleşiyordur bebiş:) işallah öyledir işallah kırmızların gelmez:Saruboceq: benimde oldu olacak canım ağrılarım çok fena karnım,kasıklarım ağrıyor her an gelebilir kırmızılar :))

günaydınnnn günaydınnnn herkeseee canlarımm benimmm... opuyorumnanaktan sizleri özledim yaaa akşamları bende takılmak istiyorum sizlerle ama vakit bulamıyorum... :çok üzgünüm:

Günaydın tatlım opuyorumnanaktan ben de aynı durumdayım valla, akşamları hep aklım burda kalıyo(
bu kuduruklar da bize nispet yapar gibi akşamları daha bi kaynatıyolar sanki klava:

Adetinin bi an önce gelmesini istiyosan yaramazlık yap Şeniz ben iki aydır öyle yapıyorum hemen geliyo :lepi: tecrübeyle sabittir canımcım :kedi:

canım benım ben durumda yaramazlık yapamam zaten hıç keyfım yok nasılsa gelecek tatlım o yuzden beklıcem yınede sagol canım

kızlar bana müsaade. işim çok bugün.belki yeniden giremem. hepimize yeniyılda (hatta ocakta) allahtan sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum tüm umutlarımız tüm hayallerimiz gerçekleşir inşallah.
hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…