bayankarasu, deryainci, ebruli016, eLover, madeofhonor, naneseker, osgeada, senayburge, su1983, suozdek, the_fts, zehsel
Allaaaaaaaaaaaaaaah amma da kalabalık olduk beeee kaydirigubbakcemile5
canlarım benim, siz hepiniz bitanesiniz.... Sizi çok seviyorum :lepi:
Ay bana bugün bişeyler oluyo kızlar, çok mutluyum, tam bi sevgi kelebeği oldum yahu :asigim:
günaydınnnnnn:) hamişlik nasıl gidiyor canım anlat bakalım:)
kızlar dün sormuştum saolsun angel yanıtlamıştı ama bide size sorayım,ben ilk kez korunmadan ilişkiye girdiğimin sabahı karnım aacyip ağrıdı,gaz sancısı gibi sonrada ara ara kramp giriyo kasıklarıma doğru normalmi bu?
canım benım ben doktoruma sordum bu durumu sorun degıl dedı daha ne ıstıyosun adetın gelecegını belırtı verıyor dedı kıst falan yok baska sorununda yok dedı takma onu kafana dedı senın dedıgını bende okudum bır yazmıstı sanırım foruma ama bence o lekelenme adetıne 1 hafta kala baslarsa yumurtan saglıksız oluyor 1-2 gün önce baslarsa sorun olmaz yanı artı rahım agzında yara varsa bu lekeyı o da yapabılıyomus haberın olsun tatlım
süper gidiyo tek şikyetim karnım çok prıyo ara ara, bugün doktora gidcez bakim dua edin benim için..
ay canım( ama onlarda artık hamileliğin tuzu biberi olcak o kadar :)) dualarımız seninle canım :Saruboceq:
günaydın kızlarrrrr
süper gidiyo tek şikyetim karnım çok prıyo ara ara, bugün doktora gidcez bakim dua edin benim için..
saol canımm ben de hepiniz için dua ediyorum
canım benım ben doktoruma sordum bu durumu sorun degıl dedı daha ne ıstıyosun adetın gelecegını belırtı verıyor dedı kıst falan yok baska sorununda yok dedı takma onu kafana dedı senın dedıgını bende okudum bır yazmıstı sanırım foruma ama bence o lekelenme adetıne 1 hafta kala baslarsa yumurtan saglıksız oluyor 1-2 gün önce baslarsa sorun olmaz yanı artı rahım agzında yara varsa bu lekeyı o da yapabılıyomus haberın olsun tatlım
canım günaydınnnnn dün hemen gtmişsin benneyaptımki üzüldüm seni göremeyince( nasıl oldun canım geldimi tamamen adetin yoksa kesildimi lekeden sonra?
ya madem konusu oldu bende yazayım.. bu ay tam yumurtlama yünümde hafif akıntıyla kan geldi... başka birşey olmadı bu zmana kadar.. adetimde 3 gün gecikti şu an..ama kan testi yaptırdım gebelik yok..
şimdi o leke sağlıksız yumurtadan mıydı?
adetim neden gelmedi hala?
rahim ağzında falan bir yara da yok... dr bakmıştı geçen ay...
günaydın canım evet yazıp çıktım canım baya sıkkındı canım çünkü ondan lekeler hala devam edıyo benım suanda kırmızılar yok bakalım neler olacak beklemedeyım ama gelıcek yakın hıssedıyorum çünkü sen nasılsın ne var ne yok
ya madem konusu oldu bende yazayım.. bu ay tam yumurtlama yünümde hafif akıntıyla kan geldi... başka birşey olmadı bu zmana kadar.. adetimde 3 gün gecikti şu an..ama kan testi yaptırdım gebelik yok..
şimdi o leke sağlıksız yumurtadan mıydı?
adetim neden gelmedi hala?
rahim ağzında falan bir yara da yok... dr bakmıştı geçen ay...
günaydın canım evet yazıp çıktım canım baya sıkkındı canım çünkü ondan lekeler hala devam edıyo benım suanda kırmızılar yok bakalım neler olacak beklemedeyım ama gelıcek yakın hıssedıyorum çünkü sen nasılsın ne var ne yok
günaydınnnn günaydınnnn herkeseee canlarımm benimmm... opuyorumnanaktan sizleri özledim yaaa akşamları bende takılmak istiyorum sizlerle ama vakit bulamıyorum... :çok üzgünüm:
Adetinin bi an önce gelmesini istiyosan yaramazlık yap Şeniz ben iki aydır öyle yapıyorum hemen geliyo :lepi: tecrübeyle sabittir canımcım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?