canım ya belkide devamı gelmez belki yerleşiyordur bebiş:) işallah öyledir işallah kırmızların gelmez:Saruboceq: benimde oldu olacak canım ağrılarım çok fena karnım,kasıklarım ağrıyor her an gelebilir kırmızılar :))
günaydınnnn günaydınnnn herkeseee canlarımm benimmm... opuyorumnanaktan sizleri özledim yaaa akşamları bende takılmak istiyorum sizlerle ama vakit bulamıyorum... :çok üzgünüm:
günaydınnnn günaydınnnn herkeseee canlarımm benimmm... opuyorumnanaktan sizleri özledim yaaa akşamları bende takılmak istiyorum sizlerle ama vakit bulamıyorum... :çok üzgünüm:
kızlar bana müsaade. işim çok bugün.belki yeniden giremem. hepimize yeniyılda (hatta ocakta) allahtan sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum tüm umutlarımız tüm hayallerimiz gerçekleşir inşallah.
hoşçakalın
İnşallah gelmez :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım ya belkide devamı gelmez belki yerleşiyordur bebiş:) işallah öyledir işallah kırmızların gelmez:Saruboceq: benimde oldu olacak canım ağrılarım çok fena karnım,kasıklarım ağrıyor her an gelebilir kırmızılar :))
Günaydın tatlım opuyorumnanaktan ben de aynı durumdayım valla, akşamları hep aklım burda kalıyo(
bu kuduruklar da bize nispet yapar gibi akşamları daha bi kaynatıyolar sankiklava:
kızlar ya bişey sorucam size...adet günü gelmeden hamile kaldıgımızı öğrenebiliyormuyuz? benim dünden beri çok bulantım var.. kasıklarım agrıyor ve daha adetime 17 gün var...acaba sık sık ilişkiye girmektenmi kaynaklanıyo..yoksa burda kasıkları agıranları midesi bulanları okumaktan psikolojik olarakmı oluyor bunlar anlamadım...ama şu bulantı olmasa çok mutlu olucam... :çok üzgünüm:
Günaydın tatlım opuyorumnanaktan ben de aynı durumdayım valla, akşamları hep aklım burda kalıyo(
bu kuduruklar da bize nispet yapar gibi akşamları daha bi kaynatıyolar sankiklava:
canım çok teşekkür ederiz güzel dileklerin sana da olsun işallah :Saruboceq: mutlu seneler iyi eğlenceler opuyorumnanaktankızlar bana müsaade. işim çok bugün.belki yeniden giremem. hepimize yeniyılda (hatta ocakta) allahtan sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum tüm umutlarımız tüm hayallerimiz gerçekleşir inşallah.
hoşçakalın
günaydın fıstıklar
oku oku bitiremedim gene yav amma gevezelik yapmışınız gece kuşlarıkaydirigubbakcemile3
herkese şimdiden hayırlı.mutlu.güzel.bol hamişli.bol doğurgan bi sene diliyorum
allah kocalara zeval vermesin sizide onların ağzında fıstık etsin inş.
günaydın nane şekerim hoşgeldin opuyorumnanaktan
kızlar ya bişey sorucam size...adet günü gelmeden hamile kaldıgımızı öğrenebiliyormuyuz? benim dünden beri çok bulantım var.. kasıklarım agrıyor ve daha adetime 17 gün var...acaba sık sık ilişkiye girmektenmi kaynaklanıyo..yoksa burda kasıkları agıranları midesi bulanları okumaktan psikolojik olarakmı oluyor bunlar anlamadım...ama şu bulantı olmasa çok mutlu olucam... :çok üzgünüm:
günaydın canım nasılsın
canım benım hiç sanmıyorum ben bebiş yerlesse lekeler durması lazım durmuyor hep var yanı hayırlısı artık napalım kısmet degılmıs zaten randevu aldık esım cumartesı doktora gıdıyor spermyogram testı için ınsallah sonuçlar ıyı olur canım dua edın bıze ınsallah senınkılerde gelmezde güzel haberler verırsın bıze hıç belırtın yokmu
canım benım daha belırtı için çok erken bence bunlar baska seylerden olabılır ama benım bır arkadasım tam 16 gün önceden belırtı hıssettı ve o ay hamıleydi hep dıyodu hamıleyım dıye herkes psıkolojık dedı ona ama o hayır hamıleyım dedı ve çıktıda kısmet yanı bellıde olmaz yınede
saol canımmmm.... iyiyim de çok bulantım var beni rahatsız ediyor... sen nasılsın canım :1hug:
lapacı hayatım bak ben 3sene olacak neredeyse 2.kez anne olamadım. oğlum var şükür ama kardeşi olsun hayatta yalnız kalmasın diye 3yıldır mücadele ediyorum 3 aşılama bir düşük yaşadım ve olana kadarda tüp bebeğe kadar devam edicem. ve yaşım 34 düşün artık :)
ama bu süreç bana hep umut veriyo sölim. olabilir umudu bile inanki çok güzel. sen şimdiden yelkenleri indirmişsin bu karamsarlıkla geleceği varsada gelmez bebeğin gülüm.
canım hiç belli olmaz ya yine de ümidini kesme( olmazsa da dediğin gibi yapıcak birşey hayırlısı olsun işallah sonuçlar güzel çıkar dualarımız seninle tatlım :Saruboceq: benim her zamanki adet sancılarım var bir de üşüttüm heralde karnım ağrıyor başka da birşey yok :)) hayırlısı bakalım bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?