Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

İnşallah gelmez :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydınnnn günaydınnnn herkeseee canlarımm benimmm... opuyorumnanaktan sizleri özledim yaaa akşamları bende takılmak istiyorum sizlerle ama vakit bulamıyorum... :çok üzgünüm:

günaydın nane şekerim hoşgeldin opuyorumnanaktan

Güle güle canımcım, aynı dilekler senin için de geçerli :1hug:

günaydın fıstıklar
oku oku bitiremedim gene yav amma gevezelik yapmışınız gece kuşlarıkaydirigubbakcemile3

herkese şimdiden hayırlı.mutlu.güzel.bol hamişli.bol doğurgan bi sene diliyorum
allah kocalara zeval vermesin sizide onların ağzında fıstık etsin inş.

kızlar ya bişey sorucam size...adet günü gelmeden hamile kaldıgımızı öğrenebiliyormuyuz? benim dünden beri çok bulantım var.. kasıklarım agrıyor ve daha adetime 17 gün var...acaba sık sık ilişkiye girmektenmi kaynaklanıyo..yoksa burda kasıkları agıranları midesi bulanları okumaktan psikolojik olarakmı oluyor bunlar anlamadım...ama şu bulantı olmasa çok mutlu olucam... :çok üzgünüm:

canım benım hiç sanmıyorum ben bebiş yerlesse lekeler durması lazım durmuyor hep var yanı hayırlısı artık napalım kısmet degılmıs zaten randevu aldık esım cumartesı doktora gıdıyor spermyogram testı için ınsallah sonuçlar ıyı olur canım dua edın bıze ınsallah senınkılerde gelmezde güzel haberler verırsın bıze hıç belırtın yokmu

Günaydın tatlım opuyorumnanaktan ben de aynı durumdayım valla, akşamları hep aklım burda kalıyo(
bu kuduruklar da bize nispet yapar gibi akşamları daha bi kaynatıyolar sanki klava:

dimii yaaa çok kötüsünüz kızlar zemuszemus şaka şaka inş bi gün gircem bende akşamları yerimseniben

Kıss aynısı bende de var valla, benim bi de belim çok ağrıyo yaa, çok çalışmaktan olsa gerek çaktırma :kedi: :kedi: :kedi:

canım çok teşekkür ederiz güzel dileklerin sana da olsun işallah :Saruboceq: mutlu seneler iyi eğlenceler opuyorumnanaktan

günaydın canımmmm:) aminnnnn hepimize işallahhhhh :Saruboceq:

canım benım daha belırtı için çok erken bence bunlar baska seylerden olabılır ama benım bır arkadasım tam 16 gün önceden belırtı hıssettı ve o ay hamıleydi hep dıyodu hamıleyım dıye herkes psıkolojık dedı ona ama o hayır hamıleyım dedı ve çıktıda kısmet yanı bellıde olmaz yınede

canım hiç belli olmaz ya yine de ümidini kesme ( olmazsa da dediğin gibi yapıcak birşey hayırlısı olsun işallah sonuçlar güzel çıkar dualarımız seninle tatlım :Saruboceq: benim her zamanki adet sancılarım var bir de üşüttüm heralde karnım ağrıyor başka da birşey yok :)) hayırlısı bakalım bekliyorum :))

ewet bende daha erken diye düşünüyorum... bakalım nasip iştee... yerimseniben

saol canımmmm.... iyiyim de çok bulantım var beni rahatsız ediyor... sen nasılsın canım :1hug:

nane lımon falan iç tatlım senın yumurtlama günün ne zamandıkı canım bulantılar var ınsallah hamıslıkten olsun ama daha erken be tatlım neyse bende ıdare edıyorum işte lekelerle başedıyom

çok doğru söylüyorsun.. ama işte adet dönemlerinde böyle üzülüyorum =) diğer günler birşeyim yok...
bende 29 yaşındayım.. ilk bebeğim olacak büyüyecek 2. si için çalışacağım falan... hiç düşünemiyorum 2. sini.. 40 yaşıma gelirim herhalde o zamana.. allahtan hayırlısını diliyorum... rabbim gönlümüze göre verir inş..:Saruboceq:

saol canım benimm... opuyorumnanaktan oyy aman kendine dükkat et üşütme sakın sıkı giyin... hepberaber bekliyoruz... hepimizin sonuçları iyi çıkar inşallah canım yaa a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…