Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
nane lımon falan iç tatlım senın yumurtlama günün ne zamandıkı canım bulantılar var ınsallah hamıslıkten olsun ama daha erken be tatlım neyse bende ıdare edıyorum işte lekelerle başedıyom

saol canım benimm... bencede içsem iyi olacak gibi... bakalım canım inşallah hayırlı haberlerini alırız seninde... :1hug:

evlilik yıldönümümzde 29 aralık... adetimde geçmişti.. hsg de çektirmiştim bu ay.. o nedenle çok umutluıydum... o yüzden üzüldüm bu kadar.. yoksa normalde bu kadar karamsar değilim.. hemen kendimi toparlayıp umutla yeni ayı bekliyorum... kısmet değilmiş güzel bir sürpriz yapmak istemiştim ama olmadı...
9. ayı zaten çalışma yapamadan geçireceğiz... misfirlerimiz olacak 2 hafta.. artık 10. ayda inşallah bir güzellik olur zemuszemus

saol canım benimm... opuyorumnanaktan oyy aman kendine dükkat et üşütme sakın sıkı giyin... hepberaber bekliyoruz... hepimizin sonuçları iyi çıkar inşallah canım yaa a.s

amin canım işallahh :Saruboceq: kışın böyle oluyor ya ayakları hep üşütüyoruz sonrada sancılar beter oluyor (

su ozdek canım ağrın çok varsa dün dediğimi yap ama torbayla felan değil
kovaya sıcak su doldur baya sıcak olsun ayaklarını sok beş dk dursan geçer karnının ağrısı tatlım

al benden de o kadar.. beni de bu ay kızım olduğunu gören oldu... komşulardan bi kaç kişi sen hamilemisin dedi.. üstelik kimseyle bebek işini konuşmuyorum.. tek bilen sizlersiniz =)))
bi sürü umutlandım.. ve işte sonuç zemuszemus

kovaya sıcak su doldur baya sıcak olsun ayaklarını sok beş dk dursan geçer karnının ağrısı tatlım

canım sıcak su torbası koydum ayağımın altına fırın gibi oldu :)) bi zararımı olur ondan mı dedin yapma diye ama baya hafifledii ağrım :kedi:

Bunu ben de deniyim yaaa, akşamları çok fena sancım oluyo bazen... mafoldumben

amin canım işallahh :Saruboceq: kışın böyle oluyor ya ayakları hep üşütüyoruz sonrada sancılar beter oluyor (

aman aman canım kadınlar için çok önemli...ayaklarını sıcak tut hep... senaycıgımın dediği gibi ayaklarını sıcak suya sok çok iyi gelir... yerimseniben

aman aman canım kadınlar için çok önemli...ayaklarını sıcak tut hep... senaycıgımın dediği gibi ayaklarını sıcak suya sok çok iyi gelir... yerimseniben

evet canım haklısın ( onu da yapıcam birazdan çok sağol tatlımmm opuyorumnanaktan

2010 yılı sizlerin ve sevdiklerinizin tüm dileklerini gerçege dönüstürsün. Hayattan ne bekliyorsanız hepsi kucagınıza hediyeler olarak düssün.
Sevgi, saygı ve anlayıs bütün bir yıl pesinizden ayrılamasın.
Tüm iyi dileklerim sizlerle olsun....

Sevgiler

canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn teşekkür ederizzz aynı güzellikler sana da olsun işallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol tatlımmm sanada yeni yıl mutlu sağlıklı huzurlu ve bebiş dolu dünler getirsin inşallah...Aminnnn...

amin canım
hepbirlikte inş.:1hug:

Ayyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel dilekler bunlar canımsın yaaaa, aynı güzellikler senin için de olsun inşallah tatlım, inşallah lekelerin yerleşme lekesi olsun, inşallah meleğin seninle olsun... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim çok sağol birazdan onu da yapıcam:1hug:

biraz ayakların yanacak ama kovanın içinde pek kıpırdatma ayaklarını alışırlar kaydirigubbakcemile3
hakikaten işe yarıyo ama arkadaşım söylemişti banada denedim bende.
zaten normal günlerimizde şu ayaklarımızı sıcak tutsak böyle ağrı felan olmuyo yav:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…