nane lımon falan iç tatlım senın yumurtlama günün ne zamandıkı canım bulantılar var ınsallah hamıslıkten olsun ama daha erken be tatlım neyse bende ıdare edıyorum işte lekelerle başedıyom
Canım benim sen burad 10. ayında hamiş kalanları duymadın galibaklava: geliyo bak oklava klava: ümitsizliğe kapılmak yok :teselli:
Şaka biyana ben 10. ayın uğuruna çok inanıyorum artık, bak senin de 1 ayın kalmış, meleğinin gelmesi yakındır, çalışmalara tam gaz devam... :lepi:
saol canım benimm... opuyorumnanaktan oyy aman kendine dükkat et üşütme sakın sıkı giyin... hepberaber bekliyoruz... hepimizin sonuçları iyi çıkar inşallah canım yaa a.s
olsun canım biz daha çok çalışıyoz onlar muhabbet ederken kaydirigubbakcemile3
Eveeeeeeeeeeeeettttttttttttt:lepi: onlar burda gevezelik ederken biz hamiş kalıcaz dimi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım benim güzel rüyalar bunlar evet ama gerçekten çok kaptırma inanki atlatması daha zor oluyo. ilk sene tıpkı senin gibiydim çevremde öyleydi kimisi rüyasında görürdü beni kimiside hissederdi elbette kötü niyetleri yok ama inan hevesi kursağında kalıyo insanın.
biliyoımusun artık kimse beni rüyasındada görmüyo görsede söyleyemiyo veya kimse hissettmiyo yada söyleyemiyo. yaptıklarının farkına vardılar demekki. artık ben kendim ve k.k. ile yaşıyorum hevesimi umudumu ve üzüntümü. böylesi inan daha rahatlatıcımirmirmirmir
su ozdek canım ağrın çok varsa dün dediğimi yap ama torbayla felan değil
kovaya sıcak su doldur baya sıcak olsun ayaklarını sok beş dk dursan geçer karnının ağrısı tatlım
su ozdek canım ağrın çok varsa dün dediğimi yap ama torbayla felan değil
kovaya sıcak su doldur baya sıcak olsun ayaklarını sok beş dk dursan geçer karnının ağrısı tatlım
amin canım işallahh :Saruboceq: kışın böyle oluyor ya ayakları hep üşütüyoruz sonrada sancılar beter oluyor(
canım sıcak su torbası koydum ayağımın altına fırın gibi oldu :)) bi zararımı olur ondan mı dedin yapma diye ama baya hafifledii ağrım :kedi:
aman aman canım kadınlar için çok önemli...ayaklarını sıcak tut hep... senaycıgımın dediği gibi ayaklarını sıcak suya sok çok iyi gelir... yerimseniben
yok tatlım daha çabuk geçer diye söyledim:1hug:
evet canım haklısın( onu da yapıcam birazdan çok sağol tatlımmm opuyorumnanaktan
2010 yılı sizlerin ve sevdiklerinizin tüm dileklerini gerçege dönüstürsün. Hayattan ne bekliyorsanız hepsi kucagınıza hediyeler olarak düssün.
Sevgi, saygı ve anlayıs bütün bir yıl pesinizden ayrılamasın.
Tüm iyi dileklerim sizlerle olsun....
Sevgiler
2010 yılı sizlerin ve sevdiklerinizin tüm dileklerini gerçege dönüstürsün. Hayattan ne bekliyorsanız hepsi kucagınıza hediyeler olarak düssün.
Sevgiler
Sevgiler
Sevgiler
canım benim çok sağol birazdan onu da yapıcam:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?