kızlar bi durun yaa resmen hızınıza yetişemedim sabahtan beri oku oku bitmedi kafamçokkarıştı
hepinize günaydıııınnnnnn
kızlar bi durun yaa resmen hızınıza yetişemedim sabahtan beri oku oku bitmedi kafamçokkarıştı
günaydın canım katılıyorum sana başım döndü:bbo:
Günaydın canımcımmm...opuyorumnanaktan
günaydın canım sanadaaa.. :1rolleyes:
nasılsın nane şekercim hani belirti takip etmek yoktu gün geçmeden boşver yaaaklava:
biraz ayakların yanacak ama kovanın içinde pek kıpırdatma ayaklarını alışırlar kaydirigubbakcemile3
hakikaten işe yarıyo ama arkadaşım söylemişti banada denedim bende.
zaten normal günlerimizde şu ayaklarımızı sıcak tutsak böyle ağrı felan olmuyo yav:bbo:
bugün pek bi neşeli gördüm seni Allah daim etsin yeni yılada böyle neşeli girde bütün sene gülsün yüzün:dance:
dimi yaaa biz giremiyoruz akşamları bunlar durmadan kaynatıyolar yok aklım burda kalıyo naniknanik
ama ama amaa midem çok bulanıyorrr :bbo: tamam tamam takip etmicem ona yorumlamıcam canım :lepi:
Amin canım inşallah, ne bilim yaa bugün bi sevgi kelebeği oldum, içim içime sığmıyo nedense, yeni yıla hepimiz mutlu girelim ki bütün sene mutlu olalım, meleklerimize kavuşalım inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sonrada iş üstündeyken burayı düşünüyorum:roflol:
heh şöyle yaaa sonradan üzülmek istemiyorsak kendimiz için böyle yapmalıyıza.s
:roflol::roflol:sonrada iş üstündeyken burayı düşünüyorum:roflol:
kızlar yenı yılda nerelerdesınız bakalım
:roflol: günaydın canımmmmmmm
kızlar yenı yılda nerelerdesınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?