sonrada iş üstündeyken burayı düşünüyorum:roflol:
sonrada iş üstündeyken burayı düşünüyorum:roflol:
Yok canım, okadar mı yahu... :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın canım nasılsın geçmiş olsun üşüttün sanırım aman kendine dikkat et akşama kadar iyileş yeni yıla iyi gir bütün yılı sağlıklı geçir ok
ya canım yaptım ama çok sıcak ayağımı sokamadım kovaya mafoldumben biraz daha ılıttım şimdi daha iyi ohh içim ısındı valla kaydirigubbakcemile3
kızlar yenı yılda nerelerdesınız bakalım
ay kıyamam :1hug:
evet canım sanırım ya şimdi kızlar sağolsun söyledi sıcak suya koydum ayaklarımı :)) işallah geçerde akşama güzel girerim dediğin gibi sağol hayatım opuyorumnanaktan
canımcım ben istanbula gidiyorum istanbullular yeni yılda ordayım haaaaaaa
bızde esım arkadasları ve eslerıyle bırlıkte dısarda kutlayacagız kızlar uludagdayız yanı bakalım aksama neler olacak
yani iş üstündeyken derken kocacım beni kovalarkene canım
yoksa daha nelerkaydirigubbakcemile3
bızde esım arkadasları ve eslerıyle bırlıkte dısarda kutlayacagız kızlar uludagdayız yanı bakalım aksama neler olacak
ay televizyonda da izleyecek bir şey yok eskiden ne güzeldi canlı canlı şarkılar türküler olurdu izlerdik şimdi yılbaşı günü dizi koyuyolar ya avutuyorlar insanları resmen :dilcikar:
Kız ne şanslısın be, kocişin seni kovalıyo mu hala kaydirigubbakcemile3 benimki beni kovalama ihtiyacı duymuyo artık valla kaç gündür, hep ben onu kovalıyom artık, köşe kapmaca oynuyoz evde kaydirigubbakcemile3
Dün akşam görecektiniz halimizi, bi aşka geliyo azıcık yanaşıyo, oynaşmaya çalışıyo, ben biraz sabrediyim uğraşsın azıcık diyorum ama dayanamıyorum, bi saldırıyorum üstüne kaydirigubbakcemile3 nereye kaçacağını şaşırıyo sonra :roflol: :roflol: :roflol:
ooo kızlar süpersiniz valla :)) bol bol eğlenin kurtlarınızı dökün iyi eğlecelerrrr hihoyyythihoyyyt
Kız ne şanslısın be, kocişin seni kovalıyo mu hala kaydirigubbakcemile3 benimki beni kovalama ihtiyacı duymuyo artık valla kaç gündür, hep ben onu kovalıyom artık, köşe kapmaca oynuyoz evde kaydirigubbakcemile3
Dün akşam görecektiniz halimizi, bi aşka geliyo azıcık yanaşıyo, oynaşmaya çalışıyo, ben biraz sabrediyim uğraşsın azıcık diyorum ama dayanamıyorum, bi saldırıyorum üstüne kaydirigubbakcemile3 nereye kaçacağını şaşırıyo sonra :roflol: :roflol: :roflol:
ooo kızlar süpersiniz valla :)) bol bol eğlenin kurtlarınızı dökün iyi eğlecelerrrr hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?