Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın canım nasılsın geçmiş olsun üşüttün sanırım aman kendine dikkat et akşama kadar iyileş yeni yıla iyi gir bütün yılı sağlıklı geçir ok

evet canım sanırım ya şimdi kızlar sağolsun söyledi sıcak suya koydum ayaklarımı :)) işallah geçerde akşama güzel girerim dediğin gibi sağol hayatım opuyorumnanaktan

bızde esım arkadasları ve eslerıyle bırlıkte dısarda kutlayacagız kızlar uludagdayız yanı bakalım aksama neler olacak

ay televizyonda da izleyecek bir şey yok eskiden ne güzeldi canlı canlı şarkılar türküler olurdu izlerdik şimdi yılbaşı günü dizi koyuyolar ya avutuyorlar insanları resmen :dilcikar:

canımcım ben istanbula gidiyorum istanbullular yeni yılda ordayım haaaaaaa

bızde esım arkadasları ve eslerıyle bırlıkte dısarda kutlayacagız kızlar uludagdayız yanı bakalım aksama neler olacak

ooo kızlar süpersiniz valla :)) bol bol eğlenin kurtlarınızı dökün iyi eğlecelerrrr hihoyyythihoyyyt

yani iş üstündeyken derken kocacım beni kovalarkene canım
yoksa daha nelerkaydirigubbakcemile3

Kız ne şanslısın be, kocişin seni kovalıyo mu hala kaydirigubbakcemile3 benimki beni kovalama ihtiyacı duymuyo artık valla kaç gündür, hep ben onu kovalıyom artık, köşe kapmaca oynuyoz evde kaydirigubbakcemile3
Dün akşam görecektiniz halimizi, bi aşka geliyo azıcık yanaşıyo, oynaşmaya çalışıyo, ben biraz sabrediyim uğraşsın azıcık diyorum ama dayanamıyorum, bi saldırıyorum üstüne kaydirigubbakcemile3 nereye kaçacağını şaşırıyo sonra :roflol: :roflol: :roflol:

ay televizyonda da izleyecek bir şey yok eskiden ne güzeldi canlı canlı şarkılar türküler olurdu izlerdik şimdi yılbaşı günü dizi koyuyolar ya avutuyorlar insanları resmen :dilcikar:

eskiden neydi yav bütün sülale bi evde toplanırdık tabi o zaman biz daha bacak kadar bişeyiz.televizyonda dansöz çıkardı herkes yapışırdı tv ye
şimdi bi hafta önceden çekilen prıgramları koyuyolar dansöz desen sürüsüne bereketkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kocişler bugünlerin kıymetibi bilsinler..hele bi bebek olsun görürler kovalamacayı o zaman kim kimin peşinden koşuyor... :)))

Biz bu gece sabahlara kadar çalışıcaz valla kocişle :kedi: yarın tatil nasılsa, bol bol yat yuvarlan oooohhhhhhhh zemuszemus

ooo kızlar süpersiniz valla :)) bol bol eğlenin kurtlarınızı dökün iyi eğlecelerrrr hihoyyythihoyyyt

sağol canım ben 17-18 senedir ilk defa gidiyorum istanbula o yüzden biraz heyecanlıyım aslında pek sevmem ama köprüyü çok merak ediyoruuuummmm:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…