hosbulduk canimkaydirigubbakcemile5
saol cnm ALLAH razi olsun gercekten cok zor bir durum RABBIM kimseye yasatmasin
bu benim 4.hamileligimdi ilk 3u 6 ILE 8 haftalikken dusmuslerdi sebebi kan pihtilasmasiymis sonra ogrendik bu hamileleigimde igne kullandim hep ama su kaciriyordum 1hafta hastanede yattim yatarak onlem alinabiliyormus sadece o sure icinde de enfeksiyon kapmisim ve sonuc erken dogum 5.5aylikti oglummafoldumben
canim ya sanada cok gecmis olsun insallah RABBIM hayirlsiyla saglikla ve zamaninda nasip etsin yavrularimizi
kızlar hepinize iyi gecelerrr ben gidiyorumopuyorumnanaktan
canım öncelikle hakikaten melek olmuş yavrun;allah sabırlık versin yalnız daha çok erken değil mi yeni bir ahmilelik için.!!vücudun da yeni bebek için yeterli besini toplayamamıştır daha.tabi sen kararını vermişsin bize destek olmak düşer ama bu ay olmazsa da sıkma canını olurmu...her işte bir ahyır vardır.
kızlar hepinize iyi gecelerrr ben gidiyorumopuyorumnanaktan
erken daha yaa...alıştık gecelere yalnız dikkatiniz çekerim:))
iyi geceler yavrucummm...
hehe pembe de sen de sat konusunda kafayı yemişsiniz :))erkncısın ama yorgunsun hrhalde..dınlen canım ıyı gcelrrr
Ben geçtiğimiz mayıs ayı 6 haftalık hamileleğimi sonlandırmak zorunda kaldım.Kalp atışını duyamadım çünkü.:çok üzgünüm: dört beş aydır deniyoruz.Halen tutturmuş değiliz.Bir de benim ik gebeliğim tek denemeyle olmuştu.Yine kolay olur sandım ama benim bebiş çok nazlanıyor. Deniyoruz dahi.Son bir aydır boşladım biraz.Çalış, çalış bayıyor.Olmazsa önümüzdeki ay tekrar kontrole doktora gidicez eşimle..Uzun yazdım biraz
Erken mi saat 2.30 oluyo nerdeyse yaaa :)
hehe pembe de sen de sat konusunda kafayı yemişsiniz :))
aaaa bunları senmı soluyorsun ınanamıyorumdelikafadulden
Erken mi saat 2.30 oluyo nerdeyse yaaa :)
hehe pembe de sen de sat konusunda kafayı yemişsiniz :))
iyi geceler canımcım bende yatıyorum zaten, yarın akşam görüşürüz, hepinize iyi geceler.....
canımm yaa lım ayagım tıtrıyor ınankı yazacak cok sy gecıyor ıcımden ama klıtlndım sımdı...
Ama öyleee :çok üzgünüm: Hiç öncesinde benden bi heyexan tepkisi fark ettin mi işmdiye kadar;hep sakinimdir :) ama günüme yaklaşınca tedirginlik oluyoo biraz.E test evde hep avr da yapmaya fırsat olmuyoo ki....:tomato:
iyi geceler canımcım bende yatıyorum zaten, yarın akşam görüşürüz, hepinize iyi geceler.....
allah allah sızınle konusurken saatemı bakıyom ben.n dalga gcıyon kucucuk cocukla:asigim:
kısss sende bu ay bıseylr var ama hadı bakalım hayırlısı...20 sı dıyon solemıyon...
Hehe saati ben deyince mi fark ettin yaaani sırnaşık şey
kızlar ben de kaçayım;çok yorucu başladı bu 2010 bana!
Kocaman öpüyorum sizi :)
canım yaaaaa cok saol kusura bakma lutfen gece gece uzmek ıstemezdım...
Hehe saati ben deyince mi fark ettin yaaani sırnaşık şey
kızlar ben de kaçayım;çok yorucu başladı bu 2010 bana!
Kocaman öpüyorum sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?