ne kusuru canım askolsun..her zaman aklımda melgım..benım 7 aylıktı ölü dogum yaptım.yuzunu bıle gostermedıler.ıkı ay sütüm sarıl sarıl bosa akmıstı...ama snın gıbı normal dogum oldugu ıcın kırkın cıkınca gebelıgı dusunebılırsın demıslrdı..sana soylyecegım moralını cok ıyı tut..benım bır oglum oldu 1 sene sonra acım hafıfledı..allahım sanada nasıp eder acılarını hafıfltır ınsallahhh:sinifsinif:
kızlar, ben sinir hapları içenleri bile gördüm, melekleri giden arkadaşlarım oldu...onun için söyleyeceğim çiçeğiminde dediği gibi moral. güçlü olacaksın ki, güçlü bir melek bulasın...
bu sene hepimize iyi gelecek, inanıyorummm:asigim::asigim:
ne kusuru canım askolsun..her zaman aklımda melgım..benım 7 aylıktı ölü dogum yaptım.yuzunu bıle gostermedıler.ıkı ay sütüm sarıl sarıl bosa akmıstı...ama snın gıbı normal dogum oldugu ıcın kırkın cıkınca gebelıgı dusunebılırsın demıslrdı..sana soylyecegım moralını cok ıyı tut..benım bır oglum oldu 1 sene sonra acım hafıfledı..allahım sanada nasıp eder acılarını hafıfltır ınsallahhh:sinifsinif:
kızlar, ben sinir hapları içenleri bile gördüm, melekleri giden arkadaşlarım oldu...onun için söyleyeceğim çiçeğiminde dediği gibi moral. Güçlü olacaksın ki, güçlü bir melek bulasın...
Bu sene hepimize iyi gelecek, inanıyorummm:asigim::asigim:
benım dogunca zaten sansı yok dıye kuveze bıle koymadılar o yuzden ben dogar dogmaz kucakladım yavrumu daha sonrada 3 kez daha ıstedım getırdıle kucagıma aldım dokundum ona burda daha anlayısla davranıolar boyle durumdlarda sankı yavrumun fotograflarını cekıp cd yapmıslar bana verdıler el ve ayaklarının ızını cıkarıp bı kart yapmıslar ve arkasına bızden ona ıtafen bır sıır yazmıslar ozel battanıyeler getırdıler ıcınden bırını secmemı ıstedıler ona sarıp getırdıler oglumu ahh ahhhh
canım ya cok uzuldum ınan yavruna gercekten bır evlat daha olunca hafıflıyormu acın bana asla gecmıycek gıbı gelıyor yasadıklarım
cok sukur yavrucugun yenıden gelmıs sana cok sevındım canım ınan
evet canımm ole hrseyden once morall..allah oyle yazmıs...ama cnnetın kapısında bızlrı beklycek melekleopuyorumnanaktanrımızzz..
benım dogunca zaten sansı yok dıye kuveze bıle koymadılar o yuzden ben dogar dogmaz kucakladım yavrumu daha sonrada 3 kez daha ıstedım getırdıle kucagıma aldım dokundum ona burda daha anlayısla davranıolar boyle durumdlarda sankı yavrumun fotograflarını cekıp cd yapmıslar bana verdıler el ve ayaklarının ızını cıkarıp bı kart yapmıslar ve arkasına bızden ona ıtafen bır sıır yazmıslar ozel battanıyeler getırdıler ıcınden bırını secmemı ıstedıler ona sarıp getırdıler oglumu ahh ahhhh
canım ya cok uzuldum ınan yavruna gercekten bır evlat daha olunca hafıflıyormu acın bana asla gecmıycek gıbı gelıyor yasadıklarım
cok sukur yavrucugun yenıden gelmıs sana cok sevındım canım ınan
canım , bak sende aramızdasın artık, o halde yavaş yavaş çalışmalara hazırlanalım lütfennn...
Artık geride kaldı herşey canım, tertemiz bir sene var önümüzde...
Hem bize destek olucaksın sen, bizimde sana ihtiyacımız var burda...a.s.
kızlar dayanamıcam ben daha fazlaa...yoksa burda kıvrılıp yatıcamopuyorumnanaktan
iyi geceler herkese...
canım haklısın rabbımın verdıgı su sabır olmasa ılk gunkı acını yasadıgını dusunsene halen dayanamaz ınsan kesınlıkle sen kac ay sonra calısmlara basladın ve ne kadarda geldı bebısın cnmcanım acın tabıkı oluyor ama yavas yavs hafıflıyor ınankı...allahın takdırı..elımızdn ksk bısey gelse...ama gececek buna ınan....ınsallah kı dualarım sızınle guzel haberlerını alırız..burada paylastıkca acılar azalıyor sevıncler cogalıyor...
ıyı geceler canım gule gulekızlar dayanamıcam ben daha fazlaa...yoksa burda kıvrılıp yatıcamopuyorumnanaktan
iyi geceler herkese...
canım haklısın rabbımın verdıgı su sabır olmasa ılk gunkı acını yasadıgını dusunsene halen dayanamaz ınsan kesınlıkle sen kac ay sonra calısmlara basladın ve ne kadarda geldı bebısın cnm
ıyı geceler canım gule gule
3 ay kadar krundum canım..sonra kucagıma bebıs alınca karar vrdım..cok stres yapmıstım 9 ay tutturamadık..v e sonra oldu ve suan 3 yasındaaaa
ayy masallah ona canım allah bagıslasın sızlere ınsallah benımkıde bekletmez gelır hemen hem cok umutluyum hem hıc degılım bır cok belırtım var ama psıkolajıkmı degılmı kararsızım daha ılk ay bakalım ınsallah bu ay gelmıstır gelmemıssede fazla bekletmesın ınsallah
arkadaslar benim siclusum 25 gün surüyor
ben 8 aralıkta regli olmuştum
1 ocakta tekrar regli olmam lazım ama hamile kalmak istediğim için temmuzdan beridir korunmuyoruz
ben test aldım kızlar yarın adet olmam lazım ama hiç sancı falan yok a
ay çatlıyorum meraktan şimdi testi yapsam iyi sonuç alırmıyım?
yoksa adet gecikmesini mi bekleyeyim?
kızlar adetim 3 gün gecikti yaaa ama pembe bir kan geliyor sanki o
ovülasyon günümde iliskiye girmiştik bilmiyorum testi yapmak için 1 hafta bekle diyor sizce?
3 gün geciktiyse testi yapabilirsin;varsa çıkmama ihtimali çıkm aihtimalinden çok daha az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?