Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kızlar, ben sinir hapları içenleri bile gördüm, melekleri giden arkadaşlarım oldu...onun için söyleyeceğim çiçeğiminde dediği gibi moral. güçlü olacaksın ki, güçlü bir melek bulasın...
bu sene hepimize iyi gelecek, inanıyorummm:asigim::asigim:

evet canımm ole hrseyden once morall..allah oyle yazmıs...ama cnnetın kapısında bızlrı beklycek melekleopuyorumnanaktanrımızzz..

benım dogunca zaten sansı yok dıye kuveze bıle koymadılar o yuzden ben dogar dogmaz kucakladım yavrumu daha sonrada 3 kez daha ıstedım getırdıle kucagıma aldım dokundum ona burda daha anlayısla davranıolar boyle durumdlarda sankı yavrumun fotograflarını cekıp cd yapmıslar bana verdıler el ve ayaklarının ızını cıkarıp bı kart yapmıslar ve arkasına bızden ona ıtafen bır sıır yazmıslar ozel battanıyeler getırdıler ıcınden bırını secmemı ıstedıler ona sarıp getırdıler oglumu ahh ahhhh
canım ya cok uzuldum ınan yavruna gercekten bır evlat daha olunca hafıflıyormu acın bana asla gecmıycek gıbı gelıyor yasadıklarım

cok sukur yavrucugun yenıden gelmıs sana cok sevındım canım ınan

canım bende ınanıyorum rabbım yenıden nasıp edıcek bana ınsallah hepımızeeeeee amınnnn

canım , bak sende aramızdasın artık, o halde yavaş yavaş çalışmalara hazırlanalım lütfennn...
artık geride kaldı herşey canım, tertemiz bir sene var önümüzde...
hem bize destek olucaksın sen, bizimde sana ihtiyacımız var burda...a.s.

canım acın tabıkı oluyor ama yavas yavs hafıflıyor ınankı...allahın takdırı..elımızdn ksk bısey gelse...ama gececek buna ınan....ınsallah kı dualarım sızınle guzel haberlerını alırız..burada paylastıkca acılar azalıyor sevıncler cogalıyor...

kızlar dayanamıcam ben daha fazlaa...yoksa burda kıvrılıp yatıcamopuyorumnanaktan
iyi geceler herkese...

canım yaaaaa cok tesekkurler ınsallah hepımız bırbırımıze destek olup teyze olucaz benım sat 6 aralıktı calısmalara basladım beklıorum bakalım pazartesı dr da kontrolum var bakalım ne dıyecek yanı varmı yokmu bılemem bu ay ama varsa da zaten bısey soylıyemez daha kese bıle gozukmez en azından gunum gecmeden kan testı yaptırırım ve belırsızlık bıter

canım haklısın rabbımın verdıgı su sabır olmasa ılk gunkı acını yasadıgını dusunsene halen dayanamaz ınsan kesınlıkle sen kac ay sonra calısmlara basladın ve ne kadarda geldı bebısın cnm
kızlar dayanamıcam ben daha fazlaa...yoksa burda kıvrılıp yatıcamopuyorumnanaktan
iyi geceler herkese...
ıyı geceler canım gule gule

3 ay kadar krundum canım..sonra kucagıma bebıs alınca karar vrdım..cok stres yapmıstım 9 ay tutturamadık..v e sonra oldu ve suan 3 yasındaaaa

3 ay kadar krundum canım..sonra kucagıma bebıs alınca karar vrdım..cok stres yapmıstım 9 ay tutturamadık..v e sonra oldu ve suan 3 yasındaaaa

ayy masallah ona canım allah bagıslasın sızlere ınsallah benımkıde bekletmez gelır hemen hem cok umutluyum hem hıc degılım bır cok belırtım var ama psıkolajıkmı degılmı kararsızım daha ılk ay bakalım ınsallah bu ay gelmıstır gelmemıssede fazla bekletmesın ınsallah

insallah canım amııııııınnnnnnnn ıyı gecelr sanada canım

kızlar adetim 3 gün gecikti. yaaa ama pembe bir kan geliyor adet mi olacagım yoksaaaaa...

adet olmak istemiyorummmm

ovülasyon günümde iliskiye girmiştik. bilmiyorum testi yapmak için 1 hafta bekle diyor annem. sizce ne yapayım

Son düzenleme:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
ALeNAM.................1 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi................................1 OCAKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
hatunsultan................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
idilcan..............................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
azize1.......30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )

kızlar adetim 3 gün gecikti yaaa ama pembe bir kan geliyor sanki o

ovülasyon günümde iliskiye girmiştik bilmiyorum testi yapmak için 1 hafta bekle diyor sizce?

3 gün geciktiyse testi yapabilirsin;varsa çıkmama ihtimali çıkm aihtimalinden çok daha az.

SMART GıRL canım benıde eklermısın lısteye 26 ocak canım ınsallah bu sefer olur kısmet bakalım

3 gün geciktiyse testi yapabilirsin;varsa çıkmama ihtimali çıkm aihtimalinden çok daha az.

canım ben dayanamayım 2 gün önce yapmıştım testi negatif çıkmıştı

yani adet günümün olacagı gun yaptım, daha erken yap dediler ama dayanamadım :kedi:

şimdi adetim geçeli 3 gün oluyo pembe kan geliyo

off yoksa adetmi oolcammm mafoldumben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…