SMART GİRL canım benıde eklermısın lısteye 26 ocak canım ınsallah bu sefer olur kısmet bakalım
canım ben dayanamayım 2 gün önce yapmıştım testi negatif çıkmıştı
yani adet günümün olacagı gun yaptım, daha erken yap dediler ama dayanamadım :kedi:
şimdi adetim geçeli 3 gün oluyo pembe kan geliyo
off yoksa adetmi oolcammm mafoldumben
Canım ekledim eklemesine de dün de seni merak ettim;doktora randevu almıştın neler oldu?ne dedi ne konuştunuz?
İnşallah olur bu ay yaaa;günlerimiz de yakın a.s
Smart yumurtlama testinin markası nedir tatlım
sagol canım dün gıdemedık doktora çarsamba gününe kaldı randevusu çarsamba aksamı gıdecek bakalım ınsallah herse ıyı çıkar dua edın bana tatlım canım benım ınsallah olur bu ay gerçekten zaman geçtıkçe daha zor olmaya baslıyor hersey kısmet bakalım
Core canımcım!Bugğn tekrarlayacağım bakalım daha koyu çıkar mı diye;dün bayağı belirgin oldu 2 dk da falan ben de tamam bu oldu diye attım;e sonra da attığıma pişman oldum daha da belirgin olur muydu acaba tam günümiydi diye;o yüzden tekrarlayacağım testi bugün.30unda hiçbişey yoktu 31i silikti 1inde yapamadım 2 si yazdığım gibi.E bugün de 3'ü ayın normalde benim 5i ovulasyon hesaplama takvimine göre ama demek ki yazılanlar doğru;reglin ne kadar düzenli de olsa ovulasyon günün tam o gün olamayabiliyormuş.
Peki neden kalk atışını duyamamayı neye bağladı doktorlar?Ne olmuştur da bu durum olmştur deiler
Sebebi yok aslında ilk gebeliklerde böyle kayıplar olabilirmiş.Böbrek anomalisi olabilir dedi doktor,su yokmuş çünkü.
Bundan sonra böyle bir kayıp yaşamam inşallah.Dilerim kimse yaşamasın. Allah hayırlısını versin inşallah!!
canım benım sanada allah sabırlar versın..ınsallah bıdaha kı aya doktora gıtmne grk kalmaz....guzel habrlrını beklıyoruz..
inşAllah yakalamışsındır. Bu ay d.k hapı kullanmazsam sıkı planlarım var. sabahları bal cevizli süt folikasit rahim filmi ovulasyon testi mesir macunu kaydirigubbakcemile3
Ama canımcım reglinin 3. günü gitmiş olma gerekmiyor muydu hormon testleri açısından ?
Bi de şey soracağım sana ;bizim testler aynı ya;seninsilik sonrsaındaki günler pozitif ne zman çıkmıştı testte hatırlıyor musun?pozitif çıktığı gün ve sonraki gün çalışma yapmışmıydınız?
merhaba kızlar
uzun zamandır girmiyorum çünkü bi doktor bi ev arasında mekik dokudum.riskli bir hamilelik geçiriyormuşum.kanamalar vs ilaçlarla bebişim tutunuyo bana.bi öğün içmesem bana bye bye diyecek bu minik yani.doktor yat dinlen dedi bol bol yatıyorum aslında bıktım yatmaktan .bu durum nedeniyle kaynvalidemlere taşındık bi süreliğine.saolsun o çok iyi bakıyo.netede giremiyorum.bi sürede giremiycem.yarın yine doktor kontrolümüz var.bakalım hayırlısıyla bi kalp atışını duyalımda rahatlayalım.öpüyorum herkesi byesss
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
tatlikiz.....................28 ARALIK Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) )
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
ALeNAM.................1 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi................................1 OCAKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
hatunsultan................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
idilcan..............................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
azize1.......30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?