selam kizlar bugun hamilelik testi yaptim ve positiv gosterdi fakat kafam karisik cunku bir haftadir antibiyotik kullaniyorum tabi hamileler icin olandan doktorum ozel hamileler icin vermisti....sizce antibiyotikler hamilelik testini etkilermi hamile olmasamda positiv gosterirmi???
kimse kalmamış ben de gideyim bari......
selam cnm nasılsın bu aralar pek giremiyorum nete.
iyiyim canım kırmızlar geldi:)) sen napıyorsun nasılsın
sabaha okudum canım yazdıklarınızı. o kırmızılarını ne zaman görmeyecez bakalım. kısmet. bende cuma günü hormon testi yaptırdım. salı günü doktora gösterecem bakalım. bu ay ona göre çalısmalara hız verecezz :)))
valla ben de bilemiyorum ne zaman görmeyeceğiz ama çok sıkıldım artık( neyse yapacak birşey yok hayırlısı olsun.. canım işallah sonuçların güzel çıkar sonrada bebeğin gelir işallah dualarım seninle :Saruboceq:
merhaba kızlar
uzun zamandır girmiyorum çünkü bi doktor bi ev arasında mekik dokudum.riskli bir hamilelik geçiriyormuşum.kanamalar vs ilaçlarla bebişim tutunuyo bana.bi öğün içmesem bana bye bye diyecek bu minik yani.doktor yat dinlen dedi bol bol yatıyorum aslında bıktım yatmaktan .bu durum nedeniyle kaynvalidemlere taşındık bi süreliğine.saolsun o çok iyi bakıyo.netede giremiyorum.bi sürede giremiycem.yarın yine doktor kontrolümüz var.bakalım hayırlısıyla bi kalp atışını duyalımda rahatlayalım.öpüyorum herkesi byesss
selam kizlar bugun hamilelik testi yaptim ve positiv gosterdi fakat kafam karisik cunku bir haftadir antibiyotik kullaniyorum tabi hamileler icin olandan doktorum ozel hamileler icin vermisti....sizce antibiyotikler hamilelik testini etkilermi hamile olmasamda positiv gosterirmi???
slm smart_girl ben kırmızı kartı gördümÇok üzgünüm çoook
benim tarihi 29 Ocak olarak değiştirirmisin?
Bu arada hani benim test dün pozitif çıkmıştı ya;bugün tekrarladım silik çıktı.E teste göre pozitifi gördükten sonra 24-48 saat arasında çatlıyormuş,bugün de pozitif çıksa yarın çatlama ihrtimali vardı demek ki dün yaptıktan sonra 24 saat içinde çatladı benim yumurta.Bu durumda benim ovulsayon günüm 16. gün çıkıyo.
Çalışma yapmaya gerek yok herhalde;e dünden dolayı sperm vardır daha 48 hatta 72 saate kadar çalışıuor nasılsa....Ne dersiniz?Abartmayayım değilmi...
Bu arada hani benim test dün pozitif çıkmıştı ya;bugün tekrarladım silik çıktı.E teste göre pozitifi gördükten sonra 24-48 saat arasında çatlıyormuş,bugün de pozitif çıksa yarın çatlama ihrtimali vardı demek ki dün yaptıktan sonra 24 saat içinde çatladı benim yumurta.Bu durumda benim ovulsayon günüm 16. gün çıkıyo.
Çalışma yapmaya gerek yok herhalde;e dünden dolayı sperm vardır daha 48 hatta 72 saate kadar çalışıuor nasılsa....Ne dersiniz?Abartmayayım değilmi...
bencede abartma ama yarın yine çalış istersen :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?