Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar selam ben geldim 2010 hepinize hayırlı uğurlu olsun.
angellcım yemişsin kırmızıları bitince hemen başla çalışmalara
suözdekcim canım sende yemişsin kırmızı kartı inan üzüldüm ama olsun hiçolmazsa günün geçmeden oldun bitince hemen başla sende çalışmalara
bu arada yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz kızlar bide galiba alenam hamileymiş canım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Bence yeterli.Çalış çalış nereye kadar.:dilcikar: Bu arad sen ne kadardır çocuk istiyorsun?Yeni mi başladın çalışmalara?Heveslisin maşallah

Yok canım ne hevesi;bu ay bilimsel yaklaşıyorum olaya da ondan a.s
Tıpta yap dedikleri ve yaa.spmadığım hiçbişey kalmasın ki bir dahaki ay doktora gideceğiz olmazsa olay o canım.

Evet idrar testi yapmış bence de hamile ama o emin değilmiş; o yüzden eklemedim listeye henüz kan testini bekliyorum :)

ya hu takılıp kalmasana sen o teste... ayda 1 kere mi çalışcaksınn sen şimdi? kesin sonuç verir mi dersin...

Neden vermesin ki!!!pBilmem;ona göre yapıp hamile kalan bir sürü insan var;belki biri de ben olurum ;olacağı varsa olur olmayacaksa ne kadar çalışsam da olmayaak diye düşünüyorum canımcım ya!Hem sıkıldım artık yaanii...

kocan gitmiyo di mi bi yerlere? hormon testlerinin bazıları geç çıkıyo sonuçları. tabii umarım gerek kalmaz testlerede...
:asigim:

smartcım bende listeye girmek istiyom artık. salı günü sonucları doktora gösterir göstermez hemen beni listeye ekle olurmuu :))

kızlar hamılelik belırtısınde sırt agrısı da olurmu yani cok az çekilme kasılma felan

ya kızlar kaç zamandır ilk defa akşam gireyim deddim hiçbiriniz yoksunuz ne kısmetsizim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet canım olur diyolar senin günün ne zaman

ben normalde bu ayın 6-7sınde adet olmam lazım bıkac gün var daha ama sırtımda bazen kasılma oluyo, günde 1 kez de şeyime bi agrı gırıyo 2sanıye sürmüyo ama cok acıyo

iyym canım sen nasılsın yeni yılın kutlu olsun

tesekkür ederim canım. seninde yeni yılın kutlu olsun. valla ben yeni yıla çok ilginç başladım .yeni yılda evimizde çok misafir vardı . bir kısmı bizde kaldı gece. bizi eşimle sabahın 8 de onları uyandırmadan sessizce hastaneye gittik yaptırdık testi.
kimseye sölemek istemiyorum.herkes soruyo sonra canım sıkılıyo (

ben normalde bu ayın 6-7sınde adet olmam lazım bıkac gün var daha ama sırtımda bazen kasılma oluyo, günde 1 kez de şeyime bi agrı gırıyo 2sanıye sürmüyo ama cok acıyo

canım şimdi biz hamile kalmayı istediğimiz için kendimizde sürekli hamilelik belirtisi arıyoruz bende geçen ay bu belirtilerin çoğunu hissettim daha doğrusu hissettiğimi zannetmişim ama malesef hüsranla sonuçlandı benim gibi bi çok arkadaşımızada bu oldu yani çoğusu psikolojik ve bu aydan itibaren ben belirti aramayı bıraktım sadece adet günümü bekliyorum eğer geçerse belirti arıcam hatta bunu tüm topik olarak uygulamaya çalışyoruz hüsrana uğramamak için sana tavsiyem adet gününün geçmesini bekle biliyorum sabretmek çok zor ama kendimiz için bunu yapmalıyıza.s

ne testi yaptırdın canım

canım cok belirtilere takılma istersen . sonra hayal kırıklıgına ugrama . en iyi belirti adet gecikmesi şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…