Bence yeterli.Çalış çalış nereye kadar.:dilcikar: Bu arad sen ne kadardır çocuk istiyorsun?Yeni mi başladın çalışmalara?Heveslisin maşallah
Artık negatifi gördüm yarın neden çalışacağımki pembecim onu anlamadım? CADIARZU
kızlar selam ben geldim 2010 hepinize hayırlı uğurlu olsun.
angellcım yemişsin kırmızıları bitince hemen başla çalışmalara
suözdekcim canım sende yemişsin kırmızı kartı inan üzüldüm ama olsun hiçolmazsa günün geçmeden oldun bitince hemen başla sende çalışmalara
bu arada yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz kızlar bide galiba alenam hamileymiş canım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
ya hu takılıp kalmasana sen o teste... ayda 1 kere mi çalışcaksınn sen şimdi? kesin sonuç verir mi dersin...
Neden vermesin ki!!!pBilmem;ona göre yapıp hamile kalan bir sürü insan var;belki biri de ben olurum ;olacağı varsa olur olmayacaksa ne kadar çalışsam da olmayaak diye düşünüyorum canımcım ya!Hem sıkıldım artık yaanii...
Evet idrar testi yapmış bence de hamile ama o emin değilmiş; o yüzden eklemedim listeye henüz kan testini bekliyorum :)
kızlar hamılelik belırtısınde sırt agrısı da olurmu yani cok az çekilme kasılma felan
kızlar kimse kalmadımı
ben burdayım canım . nasılsınnn
evet canım olur diyolar senin günün ne zaman
Yok canım ne hevesi;bu ay bilimsel yaklaşıyorum olaya da ondan a.s
Tıpta yap dedikleri ve yaa.spmadığım hiçbişey kalmasın ki bir dahaki ay doktora gideceğiz olmazsa olay o canım.
iyym canım sen nasılsın yeni yılın kutlu olsun
ben normalde bu ayın 6-7sınde adet olmam lazım bıkac gün var daha ama sırtımda bazen kasılma oluyo, günde 1 kez de şeyime bi agrı gırıyo 2sanıye sürmüyo ama cok acıyo
tesekkür ederim canım. seninde yeni yılın kutlu olsun. valla ben yeni yıla çok ilginç başladım .yeni yılda evimizde çok misafir vardı . bir kısmı bizde kaldı gece. bizi eşimle sabahın 8 de onları uyandırmadan sessizce hastaneye gittik yaptırdık testi.
kimseye sölemek istemiyorum.herkes soruyo sonra canım sıkılıyo(
ben normalde bu ayın 6-7sınde adet olmam lazım bıkac gün var daha ama sırtımda bazen kasılma oluyo, günde 1 kez de şeyime bi agrı gırıyo 2sanıye sürmüyo ama cok acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?