Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım yarın eşim alacak . salı günü doktora randevum var. işallah iyi çıkar. valla testlerin tümünün yaptırp kafam rahat olsun istiyorum.

haklısın canım bende 10 gün önce yatırdım gayet normal çıktı sonuçlarım inşallah seninde normal çıkar ve bi sorun yoktur. ne zamandır bekliyosun bebişini

allahım, günümde geldi benim, masalım benimle mi acaba...nasıl dayanayım bir kaçgün daha...en ama en zoru bu herhalde.ne olduğunu bilmeden beklemek!opuyorumnanaktan

haklısın canım bende 10 gün önce yatırdım gayet normal çıktı sonuçlarım inşallah seninde normal çıkar ve bi sorun yoktur. ne zamandır bekliyosun bebişini

belirsizlik gercekten zorr canım. an azından sorun yoksa bilmiş oluruzz

valla tatlımm çok iyi düşünmüşsünn vereliniortak

kızlar ben çıkıyorum. hepinize iyi aksamlar.
byeeeeeeeeeee
bu gece cok kaynatmayın. sabah okumakla bitmiyo :))))

benim için de zor bir hafta olacak haftaya cumartesı adet gunum...inşllh hüsrana uğramayız yine...

meraba hanımlar yalnız ben topiği okudumda hamile kalmak isteyenler toplanıo sanırım yanlış geldim heralde ama oyumu kullandım topiğinize alkisalkisalkis dostluk süper kaydirigubbakcemile5

tesekkür edriz...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…