ne testi yaptırdın canım
hormon testi canım
peki ne çıktı sonuçlar yada aldınızmı
hormon testi canım
canım yarın eşim alacak . salı günü doktora randevum var. işallah iyi çıkar. valla testlerin tümünün yaptırp kafam rahat olsun istiyorum.
Canım bişey sorucam.Hormon testini adetinin 3. günü mü yaptırdın?Ben de bu ay yaptırıcam sanırım.
haklısın canım bende 10 gün önce yatırdım gayet normal çıktı sonuçlarım inşallah seninde normal çıkar ve bi sorun yoktur. ne zamandır bekliyosun bebişini
yok canım ben 5 günü yaptırdım. doktor 5 günü kadar olur dedi
haklısın canım bende 10 gün önce yatırdım gayet normal çıktı sonuçlarım inşallah seninde normal çıkar ve bi sorun yoktur. ne zamandır bekliyosun bebişini
Merhaba arkadaşlar!
Sitemizde neden bu kadar çok yeni topik açılıyor diye düşünürken insanların sorularının yanıtsız kalması üzerine sırf cevap bulmak adına böyle bir şeye başvurduklarını fark ettim.
Biliyorum çoğu insan ya kaygılarını paylaşmak ya da kafasını rahatlatmak için burda bulunuyor.E haliyle kendi kaygıları varken başka bir insanın problemlerini çözmek,onun sorunlarına cevap aramak zor geliyor, haliyle sorular cevapsız kalıyorve her gün bir sürü yeni topik açılıyor.
Bunun yanı sıra hakikaten bildiklerini paylaşmak ve bizlere yardımcı olmak isteyen kişilerde var bu arenada.İstiyorum ki bu topik;onlarla dolsun,istiyorum ki kimin kafasında hangi soru işareti,hangi kaygı varsa 'BİRLİKTE SORALIM;BİRLİKTE CEVAPLAYALIM' topiğinde yanıt bulabileceğinin rahatlıyla yazsın bizlere ve sıcak bir ortam oluşsun...
Bu düşüncemde bana katılan arkadaşlar varsa lütfen burda bir paylaşım alanı oluşturalım.Sadece 3-5 günlüğüne değil ; gidebileceimiz son noktaya kadar birlikte olalım.[/SIZE][/FONT][/B][/SIZE]
kaydirigubbakcemile5
meraba kızlarrr
meraba kızlarrr
selam. aramıza yenimi katılıyosunn :))
merhabaaa...
allahım, günümde geldi benim, masalım benimle mi acaba...nasıl dayanayım bir kaçgün daha...en ama en zoru bu herhalde.ne olduğunu bilmeden beklemek!opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum. hepinize iyi aksamlar.
byeeeeeeeeeee
bu gece cok kaynatmayın. sabah okumakla bitmiyo :))))
meraba hanımlar yalnız ben topiği okudumda hamile kalmak isteyenler toplanıo sanırım yanlış geldim heralde ama oyumu kullandım topiğinize alkisalkisalkis dostluk süper kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?