Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kocan gitmiyo di mi bi yerlere? hormon testlerinin bazıları geç çıkıyo sonuçları. tabii umarım gerek kalmaz testlerede...
:asigim:

Ben testlerimi yaptırdım zaten bu ay;her şey normaldi;onun sperm sayımını...vs yapacağız bu ay olmazsa.En sonda ben gerekirse ultrasona girerim.

Neden bu kadar uzun sürüyor sonuçalrın canım?Ayın 1
nde yaptırdıysan neden 5inde çıkacak ki sonuç anlamadım?Eşinin testleri de mi var aralarında?

Süper bir açıklama;daha doğrusu olaaaamazzzzzz :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

Ben testlerimi yaptırdım zaten bu ay;her şey normaldi;onun sperm sayımını...vs yapacağız bu ay olmazsa.En sonda ben gerekirse ultrasona girerim.

doktorada söylersin 15 günde bir çalışıos biz diyee:roflol::roflol: ama artık rutine bağlıcass diye:roflol::roflol:

nde yaptırdıysan neden 5inde çıkacak ki sonuç anlamadım?Eşinin testleri de mi var aralarında?

yok canım valla bu benim test işleri çok ilginç oldu yılbası gecesi misafirlerim vardı sabah 8 de aşimle onları uyandırmadan yaptırdık erkenden ( kimseye sölemiyom . süpriz olsun hemde şimdi herkes hep sormasın diye....) sonra hafta sonu girdi. bide pazartesi işten izin alamadım. yani salıya kaldı

amma uzun anlattım :)))

tatlım benim 10-13 tane tahlilim vardı mesela. dedim ya sana kocan gidicek mi diye. bende sonuçlarını 15 günde aldığım hormon testleriminde olduğu için dedim onu.

allahım, günümde geldi benim, masalım benimle mi acaba...nasıl dayanayım bir kaçgün daha...en ama en zoru bu herhalde.ne olduğunu bilmeden beklemek!opuyorumnanaktan
Canım sık dişini yaaa;hem Masal olduğunu nerden biliyorsun :) belki Umut'tur :)

doktorada söylersin 15 günde bir çalışıos biz diyee:roflol::roflol: ama artık rutine bağlıcass diye:roflol::roflol:

Aşkolsun yaaaa bi sürü uğraştım işte şahitsin sen de

tatlım benim 10-13 tane tahlilim vardı mesela. dedim ya sana kocan gidicek mi diye. bende sonuçlarını 15 günde aldığım hormon testleriminde olduğu için dedim onu.

Benim de çoktu ama aynı gün öğleden sonra çıktı....

Canım sık dişini yaaa;hem Masal olduğunu nerden biliyorsun :) belki Umut'tur :)

Aşkolsun yaaaa bi sürü uğraştım işte şahitsin sen de

doğru sölüyorsun çok çaba sarfettik kızlar bu ay hepimiz. smartcım sende olağanüstüydün gerçekten...ya biz hakediyoruz bebişlerimiziiiii yaaa...

masal istiyorum bennnnnnnn...umutta olabilir tabi. sağlıklı olsun bebişlerimde,farketmezzz.turkbayragi

arkadaşlar hani benim tansiyon yerlerde ya haliylen baş dönmem felaket var..sarhoş gibi adımlarım..hamilelik belirtisi olarak midebulantısı ve baş dönmesini tek başına kabul eden cahil kocam sürekli bana bakıp sırıtıyo....bugün bir iş yaptı anlatamam...15 günlük çamaşırları kaldırdı....ben acaba niye diye endişelenirken o seviniyo gibi birsey....oooof adamın psikolojisi de bozuldu sonunda...

merhaba arkadaşlar bende 17 ocakta adet günümü bekliyorum bakalım benide listeye ekleyin belki uğurlu gelirde 2010 a anne olarak girerim

hepimizin öyle canım. kapa:bbo:tayım çenemi diyorum, konuşmadanda duramıyorum. dün gece yatarken öksürdüm bi ara.nasıl ağrı girdi kasıklarıma.bacaklarımı karnıma doğru çekmişim acıyla. baktım benimki geldi elini karnıma koydu. yaklaştı sarıldı bana sıkıca.
kötü mü ediyorum konuşup paylaştıkça duygularımı bilemedim. ya kırmızıları görürsem bunca duygusallığın üstüne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…