kocan gitmiyo di mi bi yerlere? hormon testlerinin bazıları geç çıkıyo sonuçları. tabii umarım gerek kalmaz testlerede...
:asigim:
smartcım bende listeye girmek istiyom artık. salı günü sonucları doktora gösterir göstermez hemen beni listeye ekle olurmuu :))
iyi geceler tatlım:ecrin_bebek:
tesekkür ederim canım. seninde yeni yılın kutlu olsun. valla ben yeni yıla çok ilginç başladım .yeni yılda evimizde çok misafir vardı . bir kısmı bizde kaldı gece. bizi eşimle sabahın 8 de onları uyandırmadan sessizce hastaneye gittik yaptırdık testi.
kimseye sölemek istemiyorum.herkes soruyo sonra canım sıkılıyo(
benim için de zor bir hafta olacak haftaya cumartesı adet gunum...inşllh hüsrana uğramayız yine...
canım şimdi biz hamile kalmayı istediğimiz için kendimizde sürekli hamilelik belirtisi arıyoruz bende geçen ay bu belirtilerin çoğunu hissettim daha doğrusu hissettiğimi zannetmişim ama malesef hüsranla sonuçlandı benim gibi bi çok arkadaşımızada bu oldu yani çoğusu psikolojik ve bu aydan itibaren ben belirti aramayı bıraktım sadece adet günümü bekliyorum eğer geçerse belirti arıcam hatta bunu tüm topik olarak uygulamaya çalışyoruz hüsrana uğramamak için sana tavsiyem adet gününün geçmesini bekle biliyorum sabretmek çok zor ama kendimiz için bunu yapmalıyıza.s
Ben testlerimi yaptırdım zaten bu ay;her şey normaldi;onun sperm sayımını...vs yapacağız bu ay olmazsa.En sonda ben gerekirse ultrasona girerim.
Neden bu kadar uzun sürüyor sonuçalrın canım?Ayın 1
nde yaptırdıysan neden 5inde çıkacak ki sonuç anlamadım?Eşinin testleri de mi var aralarında?
inşallah senin bebişte yoldadır şimdi annesi... elbet birgün gelecekler biliyorum ama, çocuk bunlar işte, bizi anlamıyorlar...laelaelaelaelae
Neden bu kadar uzun sürüyor sonuçalrın canım?Ayın 1
nde yaptırdıysan neden 5inde çıkacak ki sonuç anlamadım?Eşinin testleri de mi var aralarında?
Canım sık dişini yaaa;hem Masal olduğunu nerden biliyorsun :) belki Umut'tur :)allahım, günümde geldi benim, masalım benimle mi acaba...nasıl dayanayım bir kaçgün daha...en ama en zoru bu herhalde.ne olduğunu bilmeden beklemek!opuyorumnanaktan
doktorada söylersin 15 günde bir çalışıos biz diyee:roflol::roflol: ama artık rutine bağlıcass diye:roflol::roflol:
hepinizi öpüyorumm. iyi geceler................
tatlım benim 10-13 tane tahlilim vardı mesela. dedim ya sana kocan gidicek mi diye. bende sonuçlarını 15 günde aldığım hormon testleriminde olduğu için dedim onu.
Canım sık dişini yaaa;hem Masal olduğunu nerden biliyorsun :) belki Umut'tur :)
Aşkolsun yaaaabi sürü uğraştım işte şahitsin sen de
Benim de çoktu ama aynı gün öğleden sonra çıktı....
arkadaşlar hani benim tansiyon yerlerde ya haliylen baş dönmem felaket var..sarhoş gibi adımlarım..hamilelik belirtisi olarak midebulantısı ve baş dönmesini tek başına kabul eden cahil kocam sürekli bana bakıp sırıtıyo....bugün bir iş yaptı anlatamam...15 günlük çamaşırları kaldırdı....ben acaba niye diye endişelenirken o seviniyo gibi birsey....oooof adamın psikolojisi de bozuldu sonunda...
hepimizin öyle canım. kapa:bbo:tayım çenemi diyorum, konuşmadanda duramıyorum. dün gece yatarken öksürdüm bi ara.nasıl ağrı girdi kasıklarıma.bacaklarımı karnıma doğru çekmişim acıyla. baktım benimki geldi elini karnıma koydu. yaklaştı sarıldı bana sıkıca.
kötü mü ediyorum konuşup paylaştıkça duygularımı bilemedim. ya kırmızıları görürsem bunca duygusallığın üstüne...[/QUOTE
aslında dediğin gibi bizim ağzımızda birsey durmuyor....fazla anlatmamak lazım herhalde ama bu seferde catlarız bence...ben asıl çağla şikele hayret ediyorum 3 at mı ne saklamıs kocasından hamıle oldugunu ben ogreneyım tum dunya duyar herhaldedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?