hepimizin öyle canım. kapa:bbo:tayım çenemi diyorum, konuşmadanda duramıyorum. dün gece yatarken öksürdüm bi ara.nasıl ağrı girdi kasıklarıma.bacaklarımı karnıma doğru çekmişim acıyla. baktım benimki geldi elini karnıma koydu. yaklaştı sarıldı bana sıkıca.
kötü mü ediyorum konuşup paylaştıkça duygularımı bilemedim. ya kırmızıları görürsem bunca duygusallığın üstüne...[/QUOTE
aslında dediğin gibi bizim ağzımızda birsey durmuyor....fazla anlatmamak lazım herhalde ama bu seferde catlarız bence...ben asıl çağla şikele hayret ediyorum 3 at mı ne saklamıs kocasından hamıle oldugunu ben ogreneyım tum dunya duyar herhaldedelikafadulden
ya kadın proğrama bile başladı yaa...kilosunu nasıl koruyor bunlar yaa? benim bünyen kilo almaya o kadar müsait ki..hamileyken piknik tüpü gibi olacağımdan korkuyorum vallahii...
mafoldumben
ya kadın proğrama bile başladı yaa...kilosunu nasıl koruyor bunlar yaa? benim bünyen kilo almaya o kadar müsait ki..hamileyken piknik tüpü gibi olacağımdan korkuyorum vallahii...
mafoldumben
aman bence o uzaylı gibiydi hamileyken sanki kurufasulyeyi kaçımışta gazı var gibiydi hamile dediğin kocaman bi göbeği olur...daha sevimli:dance:
smart işin gitgide zorlaştı sitemize gelen kalmak istiyo...liste epey kalabalık oldu...
hepimizin öyle canım. kapa:bbo:tayım çenemi diyorum, konuşmadanda duramıyorum. dün gece yatarken öksürdüm bi ara.nasıl ağrı girdi kasıklarıma.bacaklarımı karnıma doğru çekmişim acıyla. baktım benimki geldi elini karnıma koydu. yaklaştı sarıldı bana sıkıca.
kötü mü ediyorum konuşup paylaştıkça duygularımı bilemedim. ya kırmızıları görürsem bunca duygusallığın üstüne...
smart işin gitgide zorlaştı sitemize gelen kalmak istiyo...liste epey kalabalık oldu...
ya son 1 haftadır o kadar çok talep varki... topiğimizi herkes çok beğeniyor hatta aramızdaki bağı...
aman bence o uzaylı gibiydi hamileyken sanki kurufasulyeyi kaçımışta gazı var gibiydi hamile dediğin kocaman bi göbeği olur...daha sevimli:dance:
Ben de öyle bir hamile olmak istiyoıruuuummmmmmmm....
hehe romantik anlar mı yaşıyorsunzu yaaaniii :) Demek ki çalışma döneminin yoğunluundan sonra sıra romantizime kayıyooo :) Çalışmaları ne zman bitirdin sen canımcım?
Yok ya!Aslında kızıyorum kimisine adını ekletiyor sonra bir daha uğramıyor... Az olsun öz olsun;muhabbetteki samimiyet de azalır sayı çok artarsa diye düşünüyorum.
Artık listeye eklenme kuralalr da mı getirsek ne :roflol:
benim adet tarihim 19 ocak....beni de ekleyin listeye, tesekkürler
dün yazmıştım regl olduğumu ve 2 şubat yeni regl tarihim oldugumu ama eklememişsiniz
benide listeye tekrar eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
kızlar selam ben geldim 2010 hepinize hayırlı uğurlu olsun.
angellcım yemişsin kırmızıları bitince hemen başla çalışmalara
suözdekcim canım sende yemişsin kırmızı kartı inan üzüldüm ama olsun hiçolmazsa günün geçmeden oldun bitince hemen başla sende çalışmalara
bu arada yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgeldiniz kızlar bide galiba alenam hamileymiş canım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
dediğn de haklısın listeye bakıyorum da birçogunu bılmıyorum....adlarına da pek ratlamıyorum...
Ben de öyle bir hamile olmak istiyoıruuuummmmmmmm....
ciddi misin ....yok ben bu kadar istemişim emek vermişim ole kuçucuk göbek ıstemem şöyle gerine gerine yürüyeyim isterim...
kızlar kilolarınız kaç??? ben 55 kiloyum mesela. tam tombiş olucam yaa...
kızlar kilolarınız kaç??? ben 55 kiloyum mesela. tam tombiş olucam yaa...
Süper bir açıklama;daha doğrusu olaaaamazzzzzz :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
hehe romantik anlar mı yaşıyorsunzu yaaaniii :) Demek ki çalışma döneminin yoğunluundan sonra sıra romantizime kayıyooo :) Çalışmaları ne zman bitirdin sen canımcım?
Yok ya!Aslında kızıyorum kimisine adını ekletiyor sonra bir daha uğramıyor... Az olsun öz olsun;muhabbetteki samimiyet de azalır sayı çok artarsa diye düşünüyorum.
Artık listeye eklenme kuralalr da mı getirsek ne :roflol:
benide alın aranızaaa :)) bende bı 20gun once kadar vajınısmusu yendım 1bucuk senedır evlıyım 20gündür karı koca olduk anca neyse buna sükür :) Yumurtlama dönemime de denk geldı o günleride yaptık sımdıde bıraz önce yazdıgım gıbı sırtımda kasılmalar oluyo kasıgımda felan bıde akıntı gelıyo 2-3 gündür bıraz oturdugumdada hıssedıyom bazen aktıgını... bende hamıle kalmak ıstıyom artık çabalıcam var gücümle kaydirigubbakcemile3
benide alın aranızaaa :)) bende bı 20gun once kadar vajınısmusu yendım 1bucuk senedır evlıyım 20gündür karı koca olduk anca neyse buna sükür :) Yumurtlama dönemime de denk geldı o günleride yaptık sımdıde bıraz önce yazdıgım gıbı sırtımda kasılmalar oluyo kasıgımda felan bıde akıntı gelıyo 2-3 gündür bıraz oturdugumdada hıssedıyom bazen aktıgını... bende hamıle kalmak ıstıyom artık çabalıcam var gücümle kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?