Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
smart işin gitgide zorlaştı sitemize gelen kalmak istiyo...liste epey kalabalık oldu...

hehe romantik anlar mı yaşıyorsunzu yaaaniii :) Demek ki çalışma döneminin yoğunluundan sonra sıra romantizime kayıyooo :) Çalışmaları ne zman bitirdin sen canımcım?
smart işin gitgide zorlaştı sitemize gelen kalmak istiyo...liste epey kalabalık oldu...

Yok ya!Aslında kızıyorum kimisine adını ekletiyor sonra bir daha uğramıyor... Az olsun öz olsun;muhabbetteki samimiyet de azalır sayı çok artarsa diye düşünüyorum.

Artık listeye eklenme kuralalr da mı getirsek ne :roflol:

dediğn de haklısın listeye bakıyorum da birçogunu bılmıyorum....adlarına da pek ratlamıyorum...

benide alın aranızaaa :)) bende bı 20gun once kadar vajınısmusu yendım 1bucuk senedır evlıyım 20gündür karı koca olduk anca neyse buna sükür :) Yumurtlama dönemime de denk geldı o günleride yaptık sımdıde bıraz önce yazdıgım gıbı sırtımda kasılmalar oluyo kasıgımda felan bıde akıntı gelıyo 2-3 gündür bıraz oturdugumdada hıssedıyom bazen aktıgını... bende hamıle kalmak ıstıyom artık çabalıcam var gücümle kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin:)) evet kırmızılar geldi bana da ama üzülmedim ne yapim hayırlısı olsun :)) sizlerden bekliyorumm bu ay güzel haberler opuyorumnanaktan

Slm kızlar:) Ben geldim...
2010 inş. bize bol bebiş haberleri alabildiğimiz günler getirir.Bekleyenler listesi ne kadar kalabalık..
ınş güzel haberler alırız

aslında ortamın bozulacağı konusunda haklısın, belli bi süre zarfında girmeyeneri çıkarabiliriz listeden... çok mu acımasız oldum yaaa..
biz son 3 gündür çalışmıyorduk canım,bugün çalıştık, adetimde yaklaştığı için ,ne olur ne olmaz. adamcağız bir hafta telef olmasın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Canım hadi gözün aydın diyeyim o zaman ben sana:lepi:
Eğer akıntın devam ediyorsa hala yumurtlama günlerinde bile olabilirsin.Regl tarihini yazmamışsın o yüsden net bişey söyleyemiyorum ama istiyorsan eğer umarım fazla bekletmez seni bebeğin:ecrin_bebek:

geçmiş olsun atlattığına sevindim.zor olsa gerek ...ama artık çetin bir savaşın içindesin....bebek elde etme savaşı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…