güzel soru ama bence boy da önemli 168 e 56
benide alın aranızaaa :)) bende bı 20gun once kadar vajınısmusu yendım 1bucuk senedır evlıyım 20gündür karı koca olduk anca neyse buna sükür :) Yumurtlama dönemime de denk geldı o günleride yaptık sımdıde bıraz önce yazdıgım gıbı sırtımda kasılmalar oluyo kasıgımda felan bıde akıntı gelıyo 2-3 gündür bıraz oturdugumdada hıssedıyom bazen aktıgını... bende hamıle kalmak ıstıyom artık çabalıcam var gücümle kaydirigubbakcemile3
ben de 54 kiloyum o yüzden rejimdeyimmkaydirigubbakcemile3
Canım hadi gözün aydın diyeyim o zaman ben sana:lepi:
Eğer akıntın devam ediyorsa hala yumurtlama günlerinde bile olabilirsin.Regl tarihini yazmamışsın o yüsden net bişey söyleyemiyorum ama istiyorsan eğer umarım fazla bekletmez seni bebeğin:ecrin_bebek:
kıslar kıslar gelmmı yanagızdan opmmı....mrhabalar mrhabalaaaaaarrrrr..bugun nasılsınız skrlerrrrrrımm
kıslar kıslar gelmmı yanagızdan opmmı....mrhabalar mrhabalaaaaaarrrrr..bugun nasılsınız skrlerrrrrrımm
canım süpr yaaa senin, gayet orantılı yanii.
benim boyum 1.62 :gitme::gitme:
boy kaç şeker?
benim 5 kilo fazlam var en azzmafoldumbenmafoldumben
benim boyum da seninle aynı canım benimde 4 kilo fazlam var :) bekarken ne güzel inceciktimm :))
hosbuldum canlarımm..olesıne bır mutluluk olan bısey yok ama ıcımdn ole geldıı..bakıyorum kılo boy falan hayırdır?
bu ayın 6sında adet günüm .. bıkac gun var daha ayın gectımız ayın 24ü-yumurtlama dönemimdi sımdı bu akıntı neyın nesı anlamadım .. ınsallah hepımız hamıle kalırız en yakın zamanda zemuszemus
ben bekarken 53 tum sımdı kılo aldım..esıme aldırayım derken kendım alıyorum ama olsun yemek yemek dunyanın en guzel seyı bence:icecream:
kızsal sorunlar işte naparsın...
hosbuldum canlarımm..olesıne bır mutluluk olan bısey yok ama ıcımdn ole geldıı..bakıyorum kılo boy falan hayırdır?
ben bekarken 53 tum sımdı kılo aldım..esıme aldırayım derken kendım alıyorum ama olsun yemek yemek dunyanın en guzel seyı bence:icecream:
bnde yazayım o zaman boy 1 60 kılo 54 evlndıgımde 45 kıloydum 2 dogum sonrası boyle oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?