Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım aramıza hoşgeldin..işallah hamilesindir ama belirtilere fazla takılma ayrıca zor bir durum yaşamışsın ama yenmene sevindim :1hug:

bu ayın 6sında adet günüm .. bıkac gun var daha ayın gectımız ayın 24ü-yumurtlama dönemimdi sımdı bu akıntı neyın nesı anlamadım .. ınsallah hepımız hamıle kalırız en yakın zamanda zemuszemus

canım süpr yaaa senin, gayet orantılı yanii.
benim boyum 1.62 :gitme::gitme:

senınde normal bence olsa olsa 3 kılo fazlan var.aman hamıle olalım da kılo da neymıs verırız gıder....zaten emzırme donemınde ınsan apay verıyormus....o duyguyu tatmakm ugruna kılo almaya razıyım...

hosbuldum canlarımm..olesıne bır mutluluk olan bısey yok ama ıcımdn ole geldıı..bakıyorum kılo boy falan hayırdır?

selam kızlar benim beklenmeyen günüm yarın. Birkaç gündür kasıklarım falan kasılıyor bıde akıntı gelıyo 2-3 gündür bıraz oturdugumdada hıssedıyomresmen aktıgını... ne dersiniz bu duruma...

benim boyum da seninle aynı canım benimde 4 kilo fazlam var :) bekarken ne güzel inceciktimm :))

ben bekarken 53 tum sımdı kılo aldım..esıme aldırayım derken kendım alıyorum ama olsun yemek yemek dunyanın en guzel seyı bence:icecream:

Canım az kalmış regline de ama bence kendini fazla dinleme vücudumuz bizi bazen yanıltabiliyoo.Adet gününü bekle, gecikme en büyük belirti...

ben bekarken 53 tum sımdı kılo aldım..esıme aldırayım derken kendım alıyorum ama olsun yemek yemek dunyanın en guzel seyı bence:icecream:

bende tutamıyorum boğazımı hiç. karnım doysun diye yemiyorum, zevk aldığım için damak tadı arayarak yemek yerim...
ama hamile kalsamda, kalmasamda, kiloma dikkat edicem artık, mecburen.

hosbuldum canlarımm..olesıne bır mutluluk olan bısey yok ama ıcımdn ole geldıı..bakıyorum kılo boy falan hayırdır?

canım hamile kalırsak iyice kilo alırız diye derken boy kilo çıktı ortaya :))

aynennnn canım vallahi ben de eşime aldırayim derken kendim şiştim iyice:)) ama bence de yaşasınn yemek yemek :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…