en şişkonuz benmıyım ben 78kg kaydirigubbakcemile3
boy kaç tatlım?
boy 169 kg 78 lülülülülülü
smart canım eklersin artık..selam hepinize :)
benide alın aranızaaa :)) bende bı 20gun once kadar vajınısmusu yendım 1bucuk senedır evlıyım 20gündür karı koca olduk anca neyse buna sükür :) Yumurtlama dönemime de denk geldı o günleride yaptık sımdıde bıraz önce yazdıgım gıbı sırtımda kasılmalar oluyo kasıgımda felan bıde akıntı gelıyo 2-3 gündür bıraz oturdugumdada hıssedıyom bazen aktıgını... bende hamıle kalmak ıstıyom artık çabalıcam var gücümle kaydirigubbakcemile3
Slm kızlar:) Ben geldim...
2010 inş. bize bol bebiş haberleri alabildiğimiz günler getirir.Bekleyenler listesi ne kadar kalabalık..
İnş güzel haberler alırız
kıslar hamıllıgımın 7. ayında besık almak ıcın magazaya gıttık..sıparıs vrdım ıste sole olsun bole olsun...kız bana dedıkı hanfendı bu kadar kısa surede yetıstıremeyız..oysakı bn ona sure vermemıstım karnıma bakınca 9 aylık hmen dogurcam sanmıs..anlayınkı nasıl sısmısım..sonra ddım ona 7 aylık daha dıye..suratıma tuhaf tuhaf baktı..ama gercektnde dogumdan sonra eskı halımı aldım......korkmayın beyaaaa cocuk la ugrasmaktan kılo falan kalmıyor..hem herseye degmezlrmı kıslarrr..
kıslar hamıllıgımın 7. ayında besık almak ıcın magazaya gıttık..sıparıs vrdım ıste sole olsun bole olsun...kız bana dedıkı hanfendı bu kadar kısa surede yetıstıremeyız..oysakı bn ona sure vermemıstım karnıma bakınca 9 aylık hmen dogurcam sanmıs..anlayınkı nasıl sısmısım..sonra ddım ona 7 aylık daha dıye..suratıma tuhaf tuhaf baktı..ama gercektnde dogumdan sonra eskı halımı aldım......korkmayın beyaaaa cocuk la ugrasmaktan kılo falan kalmıyor..hem herseye degmezlrmı kıslarrr..
aslında ortamın bozulacağı konusunda haklısın, belli bi süre zarfında girmeyeneri çıkarabiliriz listeden... çok mu acımasız oldum yaaa..
biz son 3 gündür çalışmıyorduk canım,bugün çalıştık, adetimde yaklaştığı için ,ne olur ne olmaz. adamcağız bir hafta telef olmasın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Desene hiç boş geömedin gibi bişey;ben senden ciddi ciddi umutluyum. :lepi:
kesinlikle değer diye düşünüyorum...çatlaklara gelince ben ergenlikte tanıştım kendileriyle ondan da korkmuyorum...savunun ben geliyoruuuuuuuuuum..
ya kilo verilir belki gerçekten ama,birazda genetik bu işler. benim annem tombik.kısa boylu.ee bende sülün değilim, evdeyim hatta kilo bile aldım yaniii...rahatlıktan uykudan. aslında korkum annem gibi olur muyum korkusu:uhm::uhm:
yaaaa tuvalete gitmeye korkuyorum ben artıkkkkk, gelirler mi acab:gitme::gitme:
ya kilo verilir belki gerçekten ama,birazda genetik bu işler. benim annem tombik.kısa boylu.ee bende sülün değilim, evdeyim hatta kilo bile aldım yaniii...rahatlıktan uykudan. aslında korkum annem gibi olur muyum korkusu:uhm::uhm:
smart_girl evet canım kendı kendıme yendim vajınısmusu parmak egzersızi yapa yapa, en sonunda kurtuldum. benıde eklermısın lısteye benımde 6veya 7sinde gelecek adetim ama tabı ben gelmesını ıstemıyorum..
aslında analarımız kendilerini unuttukları için öle oluyolar ...hersey insanın elinde ben annemı dusunuyorum da ole olmayı elbette ıstemem..ama kadın kendını unutmus bızlerı yıllarca dusunmekten .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?