Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıslar hamıllıgımın 7. ayında besık almak ıcın magazaya gıttık..sıparıs vrdım ıste sole olsun bole olsun...kız bana dedıkı hanfendı bu kadar kısa surede yetıstıremeyız..oysakı bn ona sure vermemıstım karnıma bakınca 9 aylık hmen dogurcam sanmıs..anlayınkı nasıl sısmısım..sonra ddım ona 7 aylık daha dıye..suratıma tuhaf tuhaf baktı..ama gercektnde dogumdan sonra eskı halımı aldım......korkmayın beyaaaa cocuk la ugrasmaktan kılo falan kalmıyor..hem herseye degmezlrmı kıslarrr..

bir de benim en uyuz olduğum sey ne bılıyor musunuz iştahla yemek yerken yanımdaki herhangi bir kızın zorla yemek yemesi doydum diyip tabağı yarıda bırakması...üniversitedeyken esımın ev arkadasının kız arkadası oleydı pızza solerdık bır dılımle doyardı o yemeyınce bende utancımdan yemezdım ne gıcık dı mı...

smart canım eklersin artık..selam hepinize :)

Ekledim canım onalrı yanlış ahtırlamıyorsam :)

Öncelikle vajinismusu yenmene sevindim.benim bir arkadaşım onun çin Haydar Dümen'e gitti seansından 5.000TL aldı şerefsiz bi işe de yaramadı.Sen kendi kendine mi başrdın?
Slm kızlar:) Ben geldim...
2010 inş. bize bol bebiş haberleri alabildiğimiz günler getirir.Bekleyenler listesi ne kadar kalabalık..
İnş güzel haberler alırız

Fıstığım hoşgeldin :) evet liste biraz kabarık gibi ama hani ekip aynı;bir kaç tane güzlarkadaş daha kazandık o kadar.

kesinlikle değer diye düşünüyorum...çatlaklara gelince ben ergenlikte tanıştım kendileriyle ondan da korkmuyorum...savunun ben geliyoruuuuuuuuuum..

ya kilo verilir belki gerçekten ama,birazda genetik bu işler. benim annem tombik.kısa boylu.ee bende sülün değilim, evdeyim hatta kilo bile aldım yaniii...rahatlıktan uykudan. aslında korkum annem gibi olur muyum korkusu:uhm::uhm:

Desene hiç boş geömedin gibi bişey;ben senden ciddi ciddi umutluyum. :lepi:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
mız mız........................27 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
ALeNAM.................1 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi................................1 OCAKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
hatunsultan................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
idilcan..............................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )

kesinlikle değer diye düşünüyorum...çatlaklara gelince ben ergenlikte tanıştım kendileriyle ondan da korkmuyorum...savunun ben geliyoruuuuuuuuuum..

heeeeeeeyyyyyyyttttttt tabı yaaa korkacak bısey yok tabııı.catlsın tabııı onlar benım oglumun hatırası...feda olsun onaaaa

canım bnım sımdıkı rahatlıgı unut sen bebıs olunca..toplam 3 saat uyumak ııcın yalvarırdım..o yuzden kılo falan kalmıyo korkma canım....

smart_girl evet canım kendı kendıme yendim vajınısmusu parmak egzersızi yapa yapa, en sonunda kurtuldum. benıde eklermısın lısteye benımde 6veya 7sinde gelecek adetim ama tabı ben gelmesını ıstemıyorum..

aslında analarımız kendilerini unuttukları için öle oluyolar ...hersey insanın elinde ben annemı dusunuyorum da ole olmayı elbette ıstemem..ama kadın kendını unutmus bızlerı yıllarca dusunmekten .....

cok cok gecmıs olsun canım ..hosgldın aramızaaa...

pembedana kendini nasıl hissediyorsun şişkinlik adet öncesi hani için ne diyo aslında onu merak edıyorum hissedermıs ya ınsan...

aslında analarımız kendilerini unuttukları için öle oluyolar ...hersey insanın elinde ben annemı dusunuyorum da ole olmayı elbette ıstemem..ama kadın kendını unutmus bızlerı yıllarca dusunmekten .....

vallaha çok doğru söylüyorsun canım yaaa....
adamışlar bize kendilerini resmen hep söylerim bende!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…