Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaslar ates takibi yapan var mı aranız da ben yapıyorum adetın 5. gununden bu yana ...yumurtlama tarıhınden bu yana atesım arttı artmaya da devam edıyo 36.6 la basladım sımdı 37.2 yı bıle buldum...umarım dusmeye baslamaz ....adetın gelecegıne ısaretmıs ya

pembedana kendini nasıl hissediyorsun şişkinlik adet öncesi hani için ne diyo aslında onu merak edıyorum hissedermıs ya ınsan...

canım normalde göğüslerim 2 beden büyür ama bu ay çok hafifler. bunuda mı düşünceyle tetikliyorum acaba...
onun dışında karnımda şişkinlik falan yok. oda olurdu. ama sancım kanamam geldikten sonra başlar benim. onun için bişey söyleyemiyorum ki....ne desem boş!

arkadaslar ates takibi yapan var mı aranız da ben yapıyorum adetın 5. gununden bu yana ...yumurtlama tarıhınden bu yana atesım arttı artmaya da devam edıyo 36.6 la basladım sımdı 37.2 yı bıle buldum...umarım dusmeye baslamaz ....adetın gelecegıne ısaretmıs ya

bunu bilmiyordum be yaa, yarın hemen bi ce alayım kendime...onla gezerim artık:roflol::roflol:

hayırlısı olsun benım sıstı sımdıden adet olcam herhalde hayırlısı artık

ben yapmıştım bir keresinde yumurtlama zamanı ve sonrasında hatta adete 1 gün kala bile yüksekti 37' nin üstündeydi ama kırmızılar gelmişti ne kadar doğru bilemiyorum canım..

bunu bilmiyordum be yaa, yarın hemen bi ce alayım kendime...onla gezerim artık:roflol::roflol:

benım yatagımın hemen yanında her sabah uyandıgımda yataktan cıkmadan bırsey ıcmeden dıl altına koyarak olcuyorsun...ben denedım buay oyalanıyo ınsan...

ben yapmıştım bir keresinde yumurtlama zamanı ve sonrasında hatta adete 1 gün kala bile yüksekti 37' nin üstündeydi ama kırmızılar gelmişti ne kadar doğru bilemiyorum canım..

yaaaaaaaaaaaaa bak sımdı ...umarım benımd eole olmaz ...aman hersey allahtan...ben cıkıyorum kızlar yarın mesaı var...hepınızı cok opuyorum meleklerınızı gorun ruyalarınız da

yaaaaaaaaaaaaa bak sımdı ...umarım benımd eole olmaz ...aman hersey allahtan...ben cıkıyorum kızlar yarın mesaı var...hepınızı cok opuyorum meleklerınızı gorun ruyalarınız da

işallah olmaz canım herkesin bünyesi farklı biliyorsun..iyi geceler tatlı rüyalar sana..

kızlar nerdesiniz yaaaaaaa alttasınız ama yazmıyorsunuz klava:

yaa kızlar hanı bal cörek otu tarcın yıyolarmışya sızdende yıyen varmı onu.. ben eger adet olursam denemeyı dusunuyom 12 gun suruyomuş ... gunlerdır kız bebeği görüyom ruyamda cok tatlı etkısınde kalıyom hep kalktıgımda

yaaaa tuvalete gitmeye korkuyorum ben artıkkkkk, gelirler mi acab:gitme::gitme:

Aaa öyle düşünme!Yoksa durduk yere geciktirirsin reglini.Lütfen rahat ol;olmuşsa olmuştur.Sen ne kadar tuvalete gitmekten korkarsan kork eğer olmadıysa geç gelir kırmızılar ama gelirr...ve psikolojinin bozulduğu cabası kalır,e bi de düzeninin.

kızlarrrr, > Kadın & Çocuk Sağlığı > Doğum ve Sonrası... > Bebeklerimiz ve Cicileri
bir prensesin odası var orda bir bakın istedim....pembiş pembiş!!!!!!harika.. smartcım kız odası bi bak istersemopuyorumnanaktan

ya tatlım bunu biz mi yicezz kocalarımız mı????

mrb arkadslar nasılsınız benım adetım normalde duzensızdır rahmımde ıltıhap vardı 15 gun once ılac ve fıtıl kullandım sızce bu ay hamıle kalma sansım olabılırmı adetım 3yada 4gun sonra belkı adet olabılırım ama bu aralar halsızım belım agrıyo goguslerımde sıs ama adet yakınıda sıser karnımda sıs ama o da adet yakını sıser bıde ben suan ıshal oldum acaba ondanda olabılırmı karnımın sıslıgı bana yardımcı olabılırmısınız ltfn

• Slm kızlar ben gecen hafta adet oldum
    [*]adet olmadna yarım saat once test yaptım negatıf cıktı
    [*]arkasından adet oldum
    [*]neyse dun bıttı
    [*]ama benım karnım agrıyo sankı gen adet olackmısım gıbı
    [*]bırde sırtı agrıo

[*]bu ne olabılırkı kızlar

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
ALeNAM.................1 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi................................1 OCAKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
hatunsultan................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
idilcan..............................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…