cok cok gecmıs olsun canım ..hosgldın aramızaaa...
pembedana kendini nasıl hissediyorsun şişkinlik adet öncesi hani için ne diyo aslında onu merak edıyorum hissedermıs ya ınsan...
arkadaslar ates takibi yapan var mı aranız da ben yapıyorum adetın 5. gununden bu yana ...yumurtlama tarıhınden bu yana atesım arttı artmaya da devam edıyo 36.6 la basladım sımdı 37.2 yı bıle buldum...umarım dusmeye baslamaz ....adetın gelecegıne ısaretmıs ya
canım normalde göğüslerim 2 beden büyür ama bu ay çok hafifler. bunuda mı düşünceyle tetikliyorum acaba...
onun dışında karnımda şişkinlik falan yok. oda olurdu. ama sancım kanamam geldikten sonra başlar benim. onun için bişey söyleyemiyorum ki....ne desem boş!
arkadaslar ates takibi yapan var mı aranız da ben yapıyorum adetın 5. gununden bu yana ...yumurtlama tarıhınden bu yana atesım arttı artmaya da devam edıyo 36.6 la basladım sımdı 37.2 yı bıle buldum...umarım dusmeye baslamaz ....adetın gelecegıne ısaretmıs ya
bunu bilmiyordum be yaa, yarın hemen bi ce alayım kendime...onla gezerim artık:roflol::roflol:
ben yapmıştım bir keresinde yumurtlama zamanı ve sonrasında hatta adete 1 gün kala bile yüksekti 37' nin üstündeydi ama kırmızılar gelmişti ne kadar doğru bilemiyorum canım..
hayırlısı olsun benım sıstı sımdıden adet olcam herhalde hayırlısı artık
yaaaaaaaaaaaaa bak sımdı ...umarım benımd eole olmaz ...aman hersey allahtan...ben cıkıyorum kızlar yarın mesaı var...hepınızı cok opuyorum meleklerınızı gorun ruyalarınız da
yaaaaaaaaaaaaa bak sımdı ...umarım benımd eole olmaz ...aman hersey allahtan...ben cıkıyorum kızlar yarın mesaı var...hepınızı cok opuyorum meleklerınızı gorun ruyalarınız da
yaaaa tuvalete gitmeye korkuyorum ben artıkkkkk, gelirler mi acab:gitme::gitme:
yaa kızlar hanı bal cörek otu tarcın yıyolarmışya sızdende yıyen varmı onu.. ben eger adet olursam denemeyı dusunuyom 12 gun suruyomuş ... gunlerdır kız bebeği görüyom ruyamda cok tatlı etkısınde kalıyom hep kalktıgımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?