Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya tatlım bunu biz mi yicezz kocalarımız mı????

bız yıcez canım adetın 2 gunu baslanıyo 12 gun suruyo bal-tarcın-corek otu hepsınden birer kaşık her sabah yenılcekmıs burda konuda acılmış zaten hamılelık belırtısının altında bı konu var bunun hakkında yıyenler hep hamıle kalmış

smartcım duydun mu bunu??? ne diyorsun sen?? bilimsel yaklaşan sensin içimizde hamileliğe ya, sana sormak lazım cokacimcoookcokacimcoook

BEN ADET OLDUM CNM YA ADETLER IYICE SASTI 42 GUNDE GELIO BELIRLI TARIH VEREMIOM KI

27 DE GELCEK DEDIM AMA GELMEDI 3 GUN SONRA GELDI AMA SONUC NEGATIF:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım aramıza bebek gelirmi gelmezmi bu konuda fikrim yok ama sen yinede muhtemel adet tarihini bekle beklediğin günler gelmezse bi test yaparsın

Üşütmüşsündür. belki hayırlısı olsun!

asrewya da satlerdir burda ama hiç sesi çıkmadı.Huhuuuuu :) yaşıyor musun? yeğenimiz nasıl? :)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nnagihan.........27 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
ALeNAM.................1 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi................................1 OCAKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
hatunsultan................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
idilcan..............................3 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
Nazo............Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
osgeada.....................Aralık anne adaymızı tebrik ediyoruz :) )

smartcım duydun mu bunu??? ne diyorsun sen?? bilimsel yaklaşan sensin içimizde hamileliğe ya, sana sormak lazım cokacimcoookcokacimcoook

kızlar diğer topiklerde bunu zararını görenleri de okumuştum işinize karışmak gibi olmasın ama..bence bilmeden kulaktan dolma şeyler yapmayın onun yerine incir,havuç yiyin yerimseniben

suozdek bızde bebek olması ıcın ne yapacagımısı sasırdık :))) kaydirigubbakcemile3

suozdek bızde bebek olması ıcın ne yapacagımısı sasırdık :))) kaydirigubbakcemile3

evet canım aynen ben de öyle maalesef:) maydonoz buharına falan oturanlar varmış bu karışımı yiyenler falan ben de araştırırken bunlara rastladım ama zarar görenler de olmuş o yüzden ben de vazgeçmiştim o yüzden sizede söyleyim dedim:)

Evet kulağıma geldi;bilimsel yaklaşacaksak yenilen gıdların bebeğin gelşişini erkenleştirmeye etkisi yokmuş ama bunun yanı sıra o dönemlerde organik beslenilmesi konusunda uyarılar yapılıyor.
Bal kız çocuk isteyenler için turşu da erkek derler;ama genel oalrak bu bal çörek otu taröın erkeğin gücünü artırmak için;e zaten güçlüyse gerek yok bence...
Ama zararlı bişey olmadığına göre tabiki denenebilir isteyenler tarafından;spermleri hızlandırabilir,yumurta kalitesine de belki katkısı vardır kadın açısından.

kızlar normalde benim eşim 2 sene çocuk istemedi sonra yazın istemeye başladı ve biz çalışmalara başladık az önce beni burda yazışırken gördü ve sen yakında bebek diye kafayı yiceksin dedi okadar üzüldümki bebek isteği ikimizdede var abartmıyoruz ama var. şimdi ben önümüzdeki hafta adet olucam ya olmazsam ya hamileysem yaaa o kadar kırıcı olduku çok üzüldüm ağladım böyle düşündüğü için ve ister istemez bi karar aldım bu ayda bebek yoksa artık istemiyorum görsün bakalım nasıl oluyomuş ümit etmek hem ben buraya sadece bilgilenmek ve bişeyler paylaşmak için giriyorum inanın kendimde belirti falanda aramıyorum hem ben çoğu şeyide burda öğrendim senağlama

Offff yaaa altı üsttü 5 saattir yokum 20 sayfa yazmışsınızzzzzz klava:
Okuyanakada öldümmmmm mafoldumben şu tarıçın işi hoşuma gitti hemen bugun başlıyorum bendeeee yarın doktorada gidiyorum eğer herşey planladıgım gibi giderseeeee:CüvCüv:

kızlar diğer topiklerde bunu zararını görenleri de okumuştum işinize karışmak gibi olmasın ama..bence bilmeden kulaktan dolma şeyler yapmayın onun yerine incir,havuç yiyin yerimseniben

Evet incir ve havuç fikri benim de aklıma yatıyo.

ay üzüldüm senın adına :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…