Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yawyum yaaa, şimdi okudum canım benim yaa....
ama hiç üzülme , belki deli diceksin ama, var yaaaa en hayırlısı bu belki çünkü kürtajdan sonra hemen hamişş kalınıyoooo.... hiç zorlanmaıcaksın . bak pembe dedi dersin 1 ay sonra ikimiz birden listeye gireriz canım benim.....
bu yaşadıkların kolay değil belki ama, bundan daha zorları var inan bana, sen daha bişey anlamadın ki hamilelikten! değil mi? benim şu anda 36 haftalık bi arkadaşım plesenta yaşlanmasından cumartesi bebeğini kaybetti. sezaryan olmamak için 2 gündür sancıyla boğuşuyo.... hala doğuramadı... sakinleştiriciyle anca bu kadar oluyo ...
diyeceğim o ki!!!!! durmadan önüne bakacaksın, birlikte hamiş kalıcaz. tamam mııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tamam canımcım ben de öptümm Şeniz

smart yaaa... ben geldim sen gitmişsin annecikkkk.... bugün bir topikte süper bi yazı okudum. duydunuz mu bilmiyorum ama bir yabancı dr. un mutlu bebekler yetiştirmeyle ilgili bi söyleşisini anlatan bir bayanın yazısını okudum. doktorun adı Harvey Karp. türkçe yayını yok ama bazı bölümleri çevirilmiş bunları okumanızı şiddetle tavsiye ederim kızlar.... bende hemen edinicem bu kitaplardan, gerekirse çeviri yaptırıcam.....

canımbenim yanlış bişey söylemek nedemek...
iyi olmaya çalışıyorumm..ve çalışıcamda Allahın izniylee...
şuan için iyiyim..ama kürtajdan sonrası için bişey diyemiyorum tabi... mafoldumben

evet herkes öyle söylüyo..kürtajdan sonra kolay oluyor diyee...
Beterin beteri varr biliyorumm....ben karnımda bebek olmaya aday bi boşluğu kaybettimm..
tabiki bu kadar basit değil..biz sevincimizide kaybettikk...kurduğumuz hayalleride erteledik ama...
ne yapalımm..kalp atışını duymadımm.tekmelerini hissetmedimm...
kolay atlatırım sanıyorumm..Allah izin verirse...
çookk teşekkür ederim desteklerinize..Allah hepinizin kalbine göre versinn...
olumunekankayizsmile

inşallahh korktuğun gibi olmaz cnm benimm çok kolay bir operasyon geçirirsinn inşallahhhhhhhhhh..ve hemen sonraki ayada hamiş kalırsın...

Tamam tatlım yorma kendini daha fazla..Yat dinlen..
Yarın görüşürüz inşallah.Allah'a emanet ol...Öptüm kocaman seniŞeniz
uyuyamıyorummmmmmmmm

Canlar ben de çıkayım malum sabah iş var...
Allah'ım hepinize güzel huzurlu geceler versın..
Yarın güzel bir güne uyanmanız dileğimle...
Kocaman öptümmm

git cnm iyi geceler tatlış rüyalar rüyanda bebişciğini görrrkaydirigubbakcemile5

Ah bitanem benim yaaa dün bütün gün aklıma geldikçe gözlerim doldu, misafirlerim de vardı kendimi zor tuttum ağlamamak için, çok dua ettim senin için, Allahım sabır ve bundan sonrası için de umut versin sana :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Atlatıcaksın bitanem Allahın izniyle olumunekankayizsmile biz hepimiz yanındayız beraber atlatıcaz merak etme Şeniz Şeniz Şeniz

Kepeleklerim günaydıııııınnn opuyorumnanaktan benim misafirler gece teşrif ettiler boshayallersmile ama üzülmedim hayırlısı buymuş, zaten elifi düşünmekten kendimi unutmuş haldeydim :sinifsinif: hem gününde geldi en azından, ovulasyon testlerinin doğruluğunu gösterdi bu bize, canım kocişim üzüldüğümü düşünerek bütün gece sarıldı bana hiç bırakmadı, öpücüklere boğdu beni :asigim: valla buna değerdi ne yalan söyliyim :asigim:

canımmmm ya ne kadar zordur anlamaya çalışıyorumm.böyle olmasında vardır bi hayır...çok geçmişş olsunn...rabbim herzaman hayırlısını versin.inşallah meleğin çok bekletmez seni...

canımm ben de soracaktım şimdi geldi mi diye...üzülmediğine sevindimm vardır bi hayır...bak eşine ne güzel destekçi...benim eşimde bana sarıldı durdu...onlar olmasa naparızz biz..

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

-------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Seliz..........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Hilmi_Ve_Fatma.......................11EKİM
Emos3985..................................12EKİM
hatunsultan..............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
KotuKediSero...........................28 EKİM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
canımm ben de soracaktım şimdi geldi mi diye...üzülmediğine sevindimm vardır bi hayır...bak eşine ne güzel destekçi...benim eşimde bana sarıldı durdu...onlar olmasa naparızz biz..

Evet canım, Allah onları başımızdan eksik etmesin yeter ki bebek nasılsa olur er ya da geç :CüvCüv:

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuu doğum günün kutlu olsun balıııııııııııııııııııııımmm a.s. meleğinle ve kocişinle birlikte sağlıklı, mutlu nice yaşlara bitanem opuyorumnanaktan

günaydın kızlar ....ben dün folic asit içmeyi unutmuşum bu gün iki tane içsem olur mu .bu ikinci unutuşum....(

günaydın kızlar ....ben dün folic asit içmeyi unutmuşum bu gün iki tane içsem olur mu .bu ikinci unutuşum....(

Canım folik asit okadar önemli dişey diil ki yaa, ben hatırladıkça içiyorum, okadar sıkma kendini, bugün iki tane içmene de hiç gerek yok, sen yine 1 tane al, folik asit zaten yediklerimizle de alabildiğimiz bişey, ilacına çoğu zaman gerek bile yok aslında ama yine de yazıyo doktorlar işte yerimseniben

geçmiş olsun canım bi dahaki aya inş
yavyum bebeğini kaybetmiş okuyunca çok kötü oldum

günaydın bence bir tane iç canım yan etkisi falan olabilir

kızlar günaydın..

karasucum kırmızlar tesrif etmiş.hayırlısı canım.

bellecimm dün aksam bana yzmıssın acil çıkmak zorunda kaldım. nasılsınnn

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

-------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Seliz..........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Hilmi_Ve_Fatma.......................11EKİM
Emos3985..................................12EKİM
hatunsultan..............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
KotuKediSero...........................28 EKİM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

Çok üzülmemene sevindim canım kendini rajatlatma yoluna gitmen en güzeli..
İnşallah kürtajında kolay gecer....zaten bebek yok ve küçük bi kese oldugu için
zor gececgını sanmıyorum canım..Allah yardımcınız olsun :gitme:

Düşünmedne edemiyorum ki....bu çok değişik bişey....ben ki acaba insan annesi
babasını kaybetse nasıl ağalr nasıl üzülür ki diye düşünen bi insandım...yok canım ya
isterse unutur bi süre sonra gecer ne kadar acıtabilir ki ! derdim ama olmuyo ya da
zaman gecmesi gerekıyo bılmıyorum...gecen gun eşim gene vücudun çok sıcak
bide bakarmısız ki hamılesın deyip elini karnıma koydu o zamana kadar farketmemiştim..
elimi karnıma koymaya bile yabancılaşmışım...garip geldi bilmiyorum of.
Allahım tekrar yaşatmasın kimseye yaşatmasın....

smartcım rahmın büyümesi bebeğin oluşumu esnasında vücudun gün içinde
devamlı eskisinden 3-4 kat hızla devamlı çalışıyor ve gün sonunda yoruluyor.yani bu uyku
hormonların yaptıgı bişey değil...vücudunun gün içindeki senden habersiz çalışması
senın 2-3 saat aralıksız koşman gibi bişey kan pompala kanı arttır...hücre yenıle
bebeğe bak damalrarı genişlet derken yoruluyor vücudun bundan oluyor yorgunlugun
ve uykun onun için direnme yoksa direncini kaybedersin....vücudunda bebek için
yeteri kadar enerji bulamayınca tembelleşicektir..bebegının gelişimi tam gaz giderken
sırf sendekı enerji ve dinlenmişlik açlığından gerilere düşecektir...bu ilk haftalarda
dinlenmenın rolü çok büyük....uykun geliyorsa yat ve uyu lütfen ! sen uyu bebeğin büyüsün....zaten 9. haftaya kadar cekersın bu uyku halını sonradan hafifliycektir.
çünkü vucudun bu tempoya alışıcak düzen oturucak....içindeki organizsayonu düşünsene birazda olumunekankayizsmile

Sen ikizler burcu musun ?

bugun hep kötü haber :gitme: :gitme: :gitme: canım sıkıldı sabah sabah
hayırlısı olsun canım ama .çok şaşırdım akannehir

ayse dınledınmı sagopayı??

Dinledim canım çok güzeldi.....başka bir arkadasıyla söylemıs sanırım sago sadece feat yapmış
yada ben o versiyonunu dinledim...

teşekkürler.doğru diyon hem bu sabah ıspanaklı börek yedim.azcıkda olsa etkisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…