Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun elifcimm allah sabır versin en kısa zamanda inşallah allah acısını unuttursun:2:

kızlar hanı sız kım var kım yok goruyosunuzya hanı asagıda adını goruyom dıyonuzya ben bılmıyom nerde gorunuyor banada desenızee

elif çok geçimş olsun cnm.böyle düşük olduğu zaman 2.çabuk olur derler.herşeyde vardır bir hayır.karasu bu kadar sabrın mükafatını çok güzel bi şekilde alacaksın bencede sen

ayyyyyyyyyyyyy nasıl açımmm nasıl açımmmmmmmmm gıdıp kendıme bıseyler hazırlmalıyım

güçlü olman beni sevindirdi canım,bende senin gibi küçük biyerdeyim kültürel sosyal çok daralıyorum kitaptan başka seçeneğimiz yok
kızlar tabı karar sızlerın sızler ıcın nasıl uygunsaa sız nasıl ıstıyorsanız oyle olsun ınsallah :Saruboceq:
canım ben evlendim evleneli nerdeyse çabalıyorum hamile kalmak için ama olmuyo strese giriyorum korunmicam ama kendi haline bırakacam
merhaba kızlar ben yeni üyeyim Aylin20 arkadaşıyım.benide listeye eklerseniz sevinirim sat 19 eylül :)

hoşgeldin bebişimmmm hem yanımdasın hem önümde umarım iyi vakit geçirirsin opuyorumnanaktan
hoş geldin aylinin arkadaşı listeye ekleyelim seni

.) çok teşekkür ederim,
sanırım hamilelikte kanama devam edebiliyorsa öyle okudum, en azından cuma gününe kadar bekleyip test yapayım..
a.s

Naneeeeeeeeemmm ve yarencim hoşgediniz canlarım, güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim ballı bööreklerim benim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

elifcim çok üzüldümmmmmmmmmm:gitme::gitme: ama sıkma canını hiç hayırlısı böyleymiş sanırım daha kürtaj olmadın hiçç korkma cnm hiç canın acımıyo ama sana tavsiyem kesinlikle narkozla yaptır uyuyosun zaten hiçç anlamıyosun.yanlız sana şunu söylüyümki sonra iyice kendini kötü hissetme çünkü bilmiorum biliomusun bende 1 ay önce kaybettim bebegimi kürtaj olana kadar gayet güçlüydüm ama kürtaj olduktan sonra narkozunda etkisiyle bebegim diye aglamaya başladım.bu sanada olabilir belki çünkü ne kadarda olsa güçlü görünmeye çalışıyosundur sen ::: ama narkoz o gücü kaldırıyo ortadan.eşinede hiç üzülme o toplamaya başlamıştır kendini çünkü böyle durumlarda erkekler bebekten çok eşine üzülüyo ya ona bişey olsaydı diye oyüzden eşinide düşünme çok sen bir an önce toparlanmaya çalış canım allahım bi daha böyle acılarla karşılaştırmasın kimseyi hepimizede hayırlısıyla birer bebiş versinnn öpüyorum seniii

canımmmm kırmızılar gelmiş heralde yineee bişeyi 40 kere söylersen olurmuş tezide çürüdü :) bu arada şimdi sen ara vermeye karar verdin ya 2 ay içinde hamiş kalıcaksın bak görr işallaahhh :CüvCüv::CüvCüv:

selam hanımlar bende aylinin arkadaşıyım kalıcıyımm sat 13 eylül ayrıca eflal11 de benim eltim olur iyi vakit geçireceğimizi umuyorum...opuyorumnanaktan

Evet tez çürümüş oldu dimi şimdi kaydirigubbakcemile3
Aaaaaaaaaaa ama bana böyle şeyler söylemeyin klava: , ozaman da 2 ay içinde gelecek diye umutlanacam manyağım ben bilmiyonuz mu hemen psikopata bağlarım şimdi yineeeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilecanım yaaa valla tüh sölemesedim keşke guclubacismile ama bak şunu sölim tamamennn içimden geldi yafff

Kızlar benim çok sancım var, dersim de bitmek üzere eve geçip uzanırım sonra, öpüyorum hepinizi akşam gelirim yine görüşmek üzere canlarım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…