Arkadaslar merabalar cevaplarsanız cok sevinicem,belirtilerim olduğu için dayanamayıp bgn bi idrar testı yaaptm negatif cıktı..adetime tahminii 6-7 gun var, tam da bılemıorm ...sizce hamile olsaydm en azından silik çıkarmıydı..???şansm yok mu sizce artık bu ay..(((
bugun hep kötü haber :gitme: :gitme: :gitme: canım sıkıldı sabah sabah
hayırlısı olsun canım ama .çok şaşırdım akannehir
teşekkürler.doğru diyon hem bu sabah ıspanaklı börek yedim.azcıkda olsa etkisi olur.
teşekkür ederim kızlarr..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm...
eve geldik:))
dışardaydık eşimle..çay içtik.tavla oynadıkk..güya stres attıkkk....
bildiğin gb işte canımm..sen nasılsınn???
canım teşekkür ederim.moral verdiğin içinn..sağol..
evet daha sonra kaybetmek daha zor olurdu...
geçmişi okuyodum canımm..
evet canım bende ona şükrediyorumm..kalbinin atışını duyduktan, tekmelerini hissettikten sonra kaybetmek daha zor olurdu...
ben aksilikler başladıktan sonra soğumuştum zatenn.hamileliği öğrendiğinde karnıyla bıcır bıcır konuşan ben,,aksilikler başladıktan sonra karnıma dokunup içimden gelerek bir kere günaydın diyemedimm.belkide erken yenildimm.çabuk kapıldım umutsuzluğaa...
ama olması gerkeenden fazla yıprandım gb hissediyorumm..
sürekli hastanelere git,,serumlarr.,,kan vermelerr,,hastanede yattımm...
kanamalarr...
ultrasonlarr...
gereksizdi sanki çoğuu..
ben şu düşünceye alıştırdım kendimi..ben bebeğimi kaybetmedimm.bebeğim olma yolundaki bi pıhtıyı kaybettimm...bi boşluktu o...
orada öylece açılmış bi boşlukk...
tutnmadı bana nasip değilmişş..
bugün beni etkileyen..ençok etkileyen ultrasondan çıktığımda beni kapıda bekleyen eşimin çıktığımda kalp sesini duyduğumu söylememi bekleyen gözlerini görmek olduu...((
birde telefonunda yarım kalan mesajı...
bebeğimm...bana babalık duygusunu yaşattığın için....diye başlayan bi mesajj..yarım kalmışşş..mesaj bile yarımm..bu hikayede herşey yarım kaldı.....
he birde eşimin ilk hamileliğimi öğrendiğinde 'bağırasım var baba oluyorum diye,, kendimi zor tutuyorum...' demesii...iyiki tutmuş......
Rabbim sizinkileri bağışlasın size inşallahh...
dualarım sizlerle canımm..
elifim cok zor tahmın edebılıyorum canım ama cabuk toparlanacagına emınım cok güçlü bir insansın cunku! canım alısılıyoır herseye bende babamı kaybettım 13 yasındaydım o zaman yuregum oyle bır agrıdıkı benımde canım cıkacak yasayamıcam sandım bak hersey devam edıyor hayatta turlu turlu acılar yarın ne olcagımız bellı degıl
kızlar günaydın..
karasucum kırmızlar tesrif etmiş.hayırlısı canım.
bellecimm dün aksam bana yzmıssın acil çıkmak zorunda kaldım. nasılsınnn
gordum sonradan yazmıssın canım karnın agrımıs onemlı degıl aman sız ıyı olundaopuyorumnanaktan
günaydın herkese
sero yınemı yaaa:gitme: onumuzdekı maclara bakıcaz artk yıne her ay yenı umut demııolumunekankayizsmile
bende bu aydan sonra biras ara vermeyi düşünüyorum canım dediğin gibi kitap okumayı bıraktımm bu aralar, üstüne düştükçe olmuyo ben anladım. hatta bide strese giriyoz düşünsene yumurtlama günlerinde ki çalışmalarımızı tam destek veriyorum sana canımKızlar daha kocişe söylemedim ama yaza kadar bebişe ara vermeye karar verdim ben, doktoru zaten bıraktım, 2. gününde gel demişti ama gitmicem, şu testleri falan da kullanmicam, okulda veliler için bilgisayar kursu açmaya karar verdim, mayısta ev almayı düşünüyoruz, para biriktirmemiz lazım yerimseniben kendimi işime verecem tamamen, bi de bugün birsürü kitap alıcam, şu bebek işine daldığımızdan beridir kitap okumayı bırakmıştım, bol bol okuycam artık boshayallersmile
Zaten yaza yeni evimize taşınıcaz, inşallah yeni evimiz uğurlu gelir de bebişimiz de o eve gelir :CüvCüv:
bende ara verecem guclubacismilesero yınemı yaaa:gitme: onumuzdekı maclara bakıcaz artk yıne her ay yenı umut demııolumunekankayizsmile
Kızlar daha kocişe söylemedim ama yaza kadar bebişe ara vermeye karar verdim ben, doktoru zaten bıraktım, 2. gününde gel demişti ama gitmicem, şu testleri falan da kullanmicam, okulda veliler için bilgisayar kursu açmaya karar verdim, mayısta ev almayı düşünüyoruz, para biriktirmemiz lazım yerimseniben kendimi işime verecem tamamen, bi de bugün birsürü kitap alıcam, şu bebek işine daldığımızdan beridir kitap okumayı bırakmıştım, bol bol okuycam artık boshayallersmile
Zaten yaza yeni evimize taşınıcaz, inşallah yeni evimiz uğurlu gelir de bebişimiz de o eve gelir :CüvCüv:
Ah bitanem benim yaaa dün bütün gün aklıma geldikçe gözlerim doldu, misafirlerim de vardı kendimi zor tuttum ağlamamak için, çok dua ettim senin için, Allahım sabır ve bundan sonrası için de umut versin sana :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Atlatıcaksın bitanem Allahın izniyle olumunekankayizsmile biz hepimiz yanındayız beraber atlatıcaz merak etme Şeniz Şeniz Şeniz
üzüldüm..ne yalan söyliyim çok umutluydumm.ama sen herzamanki gb çok güçlüsünn.canımbenimmm..canım kardeşimm...güçlü olucaz..yoksa bu sıpaların geleceği yok...gösterelim onlara bizmi yaman onlarmı..Kepeleklerim günaydıııııınnn opuyorumnanaktan benim misafirler gece teşrif ettiler boshayallersmile ama üzülmedim hayırlısı buymuş, zaten elifi düşünmekten kendimi unutmuş haldeydim :sinifsinif: hem gününde geldi en azından, ovulasyon testlerinin doğruluğunu gösterdi bu bize, canım kocişim üzüldüğümü düşünerek bütün gece sarıldı bana hiç bırakmadı, öpücüklere boğdu beni :asigim: valla buna değerdi ne yalan söyliyim :asigim:
evet canımm.hayırlısı olsunn.Rabbim hayırlsıını nasip etsinnn...inşallahh hayırlısıyla gelir meleklerimizz...canımmmm ya ne kadar zordur anlamaya çalışıyorumm.böyle olmasında vardır bi hayır...çok geçmişş olsunn...rabbim herzaman hayırlısını versin.inşallah meleğin çok bekletmez seni...
geçmiş olsun canım bi dahaki aya inş
yavyum bebeğini kaybetmiş okuyunca çok kötü oldum
Kızlar daha kocişe söylemedim ama yaza kadar bebişe ara vermeye karar verdim ben, doktoru zaten bıraktım, 2. gününde gel demişti ama gitmicem, şu testleri falan da kullanmicam, okulda veliler için bilgisayar kursu açmaya karar verdim, mayısta ev almayı düşünüyoruz, para biriktirmemiz lazım yerimseniben kendimi işime verecem tamamen, bi de bugün birsürü kitap alıcam, şu bebek işine daldığımızdan beridir kitap okumayı bırakmıştım, bol bol okuycam artık boshayallersmile
Merhaba arkadaşlar,
Yeni üye oldum siteye, ilk mesajım bu. Tecrübelerinizden ve bilgilerinden faydalanmak istiyorum.. Şiimdii... Her ay saat gibi günü ve saati şaşmaz adet günümün. Adetim 3 gün gecikti, adet olacağım zaman ağrılarım oluyor, hiç bir belirti de yok, geçen ay sol yumurtalığımdan adet olmuştum, bu ay sağ taraftan olacaktım. Ama 2 gündür geçen ay adet olduğum sol yumurtalığım resmen batıyor, bıçak gibi arada ağrılar oldu, kan testi yaptırsam mı, bu sabah da biraz kanama geldi, emin değilim, ne yapmalıyım? eylül 12.de olmuştu, hamile kaldıysam tarih bu yani..
bende bu aydan sonra biras ara vermeyi düşünüyorum canım dediğin gibi kitap okumayı bıraktımm bu aralar, üstüne düştükçe olmuyo ben anladım. hatta bide strese giriyoz düşünsene yumurtlama günlerinde ki çalışmalarımızı tam destek veriyorum sana canım
bende ara verecem guclubacismile
hıc sanmıyorum bu fkrı gerceklestırecegını canımopuyorumnanaktan
teşekkür ederim kızlarr..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm...
eve geldik:))
dışardaydık eşimle..çay içtik.tavla oynadıkk..güya stres attıkkk....
bildiğin gb işte canımm..sen nasılsınn???
canım teşekkür ederim.moral verdiğin içinn..sağol..
evet daha sonra kaybetmek daha zor olurdu...
geçmişi okuyodum canımm..
evet canım bende ona şükrediyorumm..kalbinin atışını duyduktan, tekmelerini hissettikten sonra kaybetmek daha zor olurdu...
ben aksilikler başladıktan sonra soğumuştum zatenn.hamileliği öğrendiğinde karnıyla bıcır bıcır konuşan ben,,aksilikler başladıktan sonra karnıma dokunup içimden gelerek bir kere günaydın diyemedimm.belkide erken yenildimm.çabuk kapıldım umutsuzluğaa...
ama olması gerkeenden fazla yıprandım gb hissediyorumm..
sürekli hastanelere git,,serumlarr.,,kan vermelerr,,hastanede yattımm...
kanamalarr...
ultrasonlarr...
gereksizdi sanki çoğuu..
ben şu düşünceye alıştırdım kendimi..ben bebeğimi kaybetmedimm.bebeğim olma yolundaki bi pıhtıyı kaybettimm...bi boşluktu o...
orada öylece açılmış bi boşlukk...
tutnmadı bana nasip değilmişş..
bugün beni etkileyen..ençok etkileyen ultrasondan çıktığımda beni kapıda bekleyen eşimin çıktığımda kalp sesini duyduğumu söylememi bekleyen gözlerini görmek olduu...((
birde telefonunda yarım kalan mesajı...
bebeğimm...bana babalık duygusunu yaşattığın için....diye başlayan bi mesajj..yarım kalmışşş..mesaj bile yarımm..bu hikayede herşey yarım kaldı.....
he birde eşimin ilk hamileliğimi öğrendiğinde 'bağırasım var baba oluyorum diye,, kendimi zor tutuyorum...' demesii...iyiki tutmuş......
Rabbim sizinkileri bağışlasın size inşallahh...
dualarım sizlerle canımm..
üzülme canım üzülmee..
Hep hayırlısını diledik Rabbimdenn..
hayırlısı böyleymişş...napalım:)))
Canımbenim..çok teşekkür ederimm.Rabbim bebeciğini bağışlasın sana...
acısını göstermesinn...çok sevinip birden yere çakıldık bizz..
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallahhh...
sağol caım benim iyi dileklerin içinnn...
merhaba kızlar ben yeni üyeyim Aylin20 arkadaşıyım.benide listeye eklerseniz sevinirim sat 19 eylül :)
Merhaba arkadaşlar,
Yeni üye oldum siteye, ilk mesajım bu. Tecrübelerinizden ve bilgilerinden faydalanmak istiyorum.. Şiimdii... Her ay saat gibi günü ve saati şaşmaz adet günümün. Adetim 3 gün gecikti, adet olacağım zaman ağrılarım oluyor, hiç bir belirti de yok, geçen ay sol yumurtalığımdan adet olmuştum, bu ay sağ taraftan olacaktım. Ama 2 gündür geçen ay adet olduğum sol yumurtalığım resmen batıyor, bıçak gibi arada ağrılar oldu, kan testi yaptırsam mı, bu sabah da biraz kanama geldi, emin değilim, ne yapmalıyım? eylül 12.de olmuştu, hamile kaldıysam tarih bu yani..
merhaba kızlar ben yeni üyeyim Aylin20 arkadaşıyım.benide listeye eklerseniz sevinirim sat 19 eylül :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?