E,ama oldum diyorsuuunnnn :S İki kez üstüste olmazsın ki,olurda yumurtan erken oluşup çatlamaya geçtiyse bilemem.
Evet incir ve havuç fikri benim de aklıma yatıyo.
kızlar normalde benim eşim 2 sene çocuk istemedi sonra yazın istemeye başladı ve biz çalışmalara başladık az önce beni burda yazışırken gördü ve sen yakında bebek diye kafayı yiceksin dedi okadar üzüldümki bebek isteği ikimizdede var abartmıyoruz ama var. şimdi ben önümüzdeki hafta adet olucam ya olmazsam ya hamileysem yaaa o kadar kırıcı olduku çok üzüldüm ağladım böyle düşündüğü için ve ister istemez bi karar aldım bu ayda bebek yoksa artık istemiyorum görsün bakalım nasıl oluyomuş ümit etmek hem ben buraya sadece bilgilenmek ve bişeyler paylaşmak için giriyorum inanın kendimde belirti falanda aramıyorum hem ben çoğu şeyide burda öğrendim senağlama
kızlar normalde benim eşim 2 sene çocuk istemedi sonra yazın istemeye başladı ve biz çalışmalara başladık az önce beni burda yazışırken gördü ve sen yakında bebek diye kafayı yiceksin dedi okadar üzüldümki bebek isteği ikimizdede var abartmıyoruz ama var. şimdi ben önümüzdeki hafta adet olucam ya olmazsam ya hamileysem yaaa o kadar kırıcı olduku çok üzüldüm ağladım böyle düşündüğü için ve ister istemez bi karar aldım bu ayda bebek yoksa artık istemiyorum görsün bakalım nasıl oluyomuş ümit etmek hem ben buraya sadece bilgilenmek ve bişeyler paylaşmak için giriyorum inanın kendimde belirti falanda aramıyorum hem ben çoğu şeyide burda öğrendim senağlama
ay üzüldüm senın adına :1no2:
AMAN INSALLAH OLEDIRYADA USTUNE GORUYORUMDURkaydirigubbakcemile3
canım ıncır ve havuc nasıl yenmelı hamıle kalmak ıcın ?
canımmm Üzülmeee :teselli: bak bundan 2 yıl önce bende böleydim aynı şeyi eşimde bana söledi bende inat ettim bıraktım k.k yı. ama sonra baktım ki dediğin gibi herşeyi burada öğreniyorum. İnanmıcaksınız ama SAT ne demek onu bilmiyodum :kedi: şimdi ben burada takılırken hiiiiç sesini çıkarmıyo artık bilio ki ben burada rahatlıyorum öğreniyorum dertleşiyorum seninkide zamanla alışırrr kaydirigubbakcemile5
canım ıncır ve havuc nasıl yenmelı hamıle kalmak ıcın ?
İyi de canım!Bu topikteki hemen hemen hiç kimse belirti peşinde koşmuyor ki !Bilgi paylaşımı artı muahbbet o kadar!Eşin bence ne dediğini bilmeden konuşmuş;fark ederse özür dileyecektir.
canım ben aklıma geldikçe yiyorum öyle belli birşeyi yok hergün 4-5 tane kuru incir yiyorum aklıma geldikçede havuç :) ama bal çörek otu karışımından fayda görenler de olmuş hamile kalanlarda tercih senin yerimseniben
neyse egerkı adet olursam düşünürüm bu kürü artık cörek otlu olanı.. :)
canım şimdi çok duygusal zamanlar geçiriyoruz. kabul etsenizde istemesenizde yıpranıyor sinirler. ne kadar düşünmüyorum desekte aklımız orda. değil mi yanii?? o kadar farklı programlanmışki erkek ve kadın. zaten birbirimizi tamamen anlamamız imkansız. onun için tavır almaya gerek yok...ama biraz çek kendini , anlar hatasını emin ol.
ya ben buraya girince hep çocuk düşünüyorum zannediyo ama öyle değil tamam ağırlıklı konumuz bu ama bende burda kafa dağıtıyorum çok şey öğrendim burda öyle arkadaşlıklarda olduki ben kimseyle paylaşamadıklarımı paylaştım burda
umarım farkeder çünkü ben bişeylerden vazgeçersem çok dolanır peşimden daha düne kadar bian önce bi bebeğimiz olmalı diyen adam bana bugün kafayı yicemi söylüyo bakalım ben ona kafayı yidittirmeyimde inanın önümüzdeki hafta için bile heyecan kalmadı içimde eğer hamileysemde uzun bi süre söylemeyi düşünmüyorum
canım ya üzülme erkekler belli etmemeye çalışıyorlar bize diyorlar öyle kafayı yicen falan diye hepsi aynı merak etme ama bil ki onlar bizden daha çok istiyorlar sıkma canını :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?