Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin canım.tatilin güzel geçmesine sevindimkaydirigubbakcemile5
benimde o kadar ihtiyacım varki çok bunladım ya
hoşbuldum tatlım iyi gecti cok şükür..aklinialirimsmile
umarım sende en kısa zamanda güzel bir tatil yaparsın..boshayallersmile

heheheh seni seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nihayet kavuştun kocana haaaaa :) sevindim canım
hoşgeldin tekrar aramıza

vallahi kavuştummm:kedi:
hoşbuldummmmopuyorumnanaktan

kız hala doğurmadınmı sen?ohaoldumsmile

yok kızzzz dogursam burda ne arıcam suan ben normal dogum beklıyorum ne zaman dogurcagım bellı olmazkı ınsallah normal olur bakalım bu hafta kesınlesecektır herhalde

Hoşgeldin canımmm nasılsın? oğluşun nasıl?

hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın oglusumda ıyı masallah büyüdük ıyıce durmuyo hiç yerınde sıgmıyo oglum artık teyzesı çıkmak ıstıyo sanırım

hoşgeldın hayatımmmmmmmm olumunekankayizsmile

ben karasuyu özledim ama yaaaaaaaaaaaaa

evet nerelerde hıç goremıorum ben dee bilmiyorumkismile bu arada lahana salatası nasıl oluyoo yaaa kırmızı lahanadan mı yaptın gaz yapmasın dıkkat ett boshayallersmile

ben çok beğendim fiyatıda gayet uygunyerimseniben
bende düşünüyorum almayı ama daha erken sanırım

ağır kaldırmaaaa kımseye ınat ne kendını ne bebeğinı uzzz kötükedihüso

çok gusel bişimiş begendım :)

hoşgeldin canım :) sapuk seni

afferim sana klava:

canımm orda bi yazı okudum sanamı ait bebeğini sen doğduktan sonra mı kaybettinbilmiyorumkismile

canım 26 haftalıkken kaybettim ben bebegımı
ordaki yazıalrın tamamı bana ait

aminnn bi tanem çok zor oldu seçmek.. nasıl güzeller var anlatamam :kedi:

kan testi yaptırsaydın ya ayşe garanti olurdu dr.dada belli olmaz varsada ult.da yani.

. cnm:1hug:

günaydınn h.g:1hug:

aplacım zaten dün akşam yaptım idrar testını zaten akıntıdan dolayı gitcektım doktora
ilişi sırasında da yanma fln oluyo ult da görünmez ama o gönderir kan testine gerek görürse

hosbulduk canım nasılsınkaydirigubbakcemile5

hamdolsun canım iyiyim :)

hoşgeldin canımmmmmopuyorumnanaktan
ohhh tatilinide yapmışsın sabah sabah da ekşın yapmışsın degmeyin keyfine:)))

hosgeldın canım nasılsın ohhhh tatılde yaptın dınlendın ne güzel kocana kavustun sımdı ahhhh ahhhhh çok özlemısındır sen kocanı baksana sabah sabah neler olmusaklinialirimsmile
hoşbuldum canım iyiyim cok şükür sen nasılsın..opuyorumnanaktan
valla cok özlemişim oda beni özlemiş biraraya gelince fazla duramadık..:kedi::kedi:
bu arada benim preseed geldi zehzel..dört gözle adetimi bekliyorum gelsinde kullanayım diyesempatiksalakcinni

kuzuuuuuuuuuuuu opuyorumnanaktan hoşgeldin ya ay ne uzun tatil yaptın alsanaalsanasmile
ii olmana sevindim enerjin bu aylarda boşa gitmez işallahh

hoşbuldum ablacımm sorma yaa bencede cok uzun oldu..:hulya:
aslında 15. gün dönücektim kaynım büyük yemekli mevlüt yapıcak olunca mecbur kalmak zorunda kaldım ve ertsi günüde döndüm zaten..boshayallersmile
valla bu aylarda enerji boşa gitmesini istemiyom ama daha kırmızıları görcemde sonra başlıcam bebik çalışmalarına nasipse. ..

hosbulduk canım nasılsın kızın nasıl bakalım olumunekankayizsmile

iyiyim güzelim nolsun uğraşıyorum evdeyim 2gündür tadilat var evde akannehir
kızımda iyi maşallahh bugün dr.a gidicem 2de bakalım
sen nasılsın bakim tickerın 40ı bitirmiş gibi gözüküyo ya doğurmuşsun gibi sanıyorumakannehir
hazırlıkların tamammı herşeyi bittimi ayrıca oğlunun adı nolcak sempatiksalakcinni

evet nerelerde hıç goremıorum ben dee bilmiyorumkismile bu arada lahana salatası nasıl oluyoo yaaa kırmızı lahanadan mı yaptın gaz yapmasın dıkkat ett boshayallersmile

evet kırmızı lahanadan yaptımmm gaz yaparmı ki bilmiyorum :))))) o an onu yemek istedim yaptım kız nolcakkk

ıyıyım bende canım gün sayıyorum işte tatlım presedın gelmıs hadı hayırlısı olsun ınsallah işe yarar canım benım

hoşgeldın hayatımmmmmmmm olumunekankayizsmile
hoşbuldum canımmmm..kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım :) sapuk seni
ŞenizŞeniz
ayyy ne yapayım danayamadım zati libido tavan yaptıydı..:lepi:

zehsel canım cok tatlı hemde pratik bişiye benziyo al derim ben önümüzde kış zaten lazım olur öyle bişey..
hoşgeldin canımmmmmopuyorumnanaktan
ohhh tatilinide yapmışsın sabah sabah da ekşın yapmışsın degmeyin keyfine:)))

hoşbuldum şekercimm..opuyorumnanaktan
tailde yapıldı ekşında artıkın bugün ağzım kulaklarda gezerim..sempatiksalakcinni

sagol canım ama bıraz daha bekle oyle al ıstersen erken bencede

sence almalıyım ya ayse

canım yanlarıda fermuarlı sanırım baya güzel bişey ya çünkü battanıyeye
fln sarsan yanı sıkı olr gevşek olr...benim hoşuma gitti zehselcim...bende alıym bundna kızkardeşim için
zaten daha patik siparişide vericem :)

ıyıyım bende canım gün sayıyorum yok kız tıckerım 36+6 yanlıs gördün sen sanırım hazırlıklar tamam canım oglumun adı kısmetse Rüzgar olacak

ıyıyım bende canım gün sayıyorum işte tatlım presedın gelmıs hadı hayırlısı olsun ınsallah işe yarar canım benım

ohh maşallahh hadi bakalım a kaldı minik oğluşuna kavuşmana..
rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin canım darı hamiş arkadaşlara..:CüvCüv:
evet geldi inş. sana yaradığı gibi banada yarar:Saruboceq:

ıyıyım bende canım gün sayıyorum yok kız tıckerım 36+6 yanlıs gördün sen sanırım hazırlıklar tamam canım oglumun adı kısmetse Rüzgar olacak

36+6 yı altta görüyorum tabi de hani son resimde ya ondansempatiksalakcinni
adıylasempatiksalakcinni yaşasın inşallahh annesi
sağlıkla mutlulukla olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…