ohh maşallahh hadi bakalım a kaldı minik oğluşuna kavuşmana..
rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin canım darı hamiş arkadaşlara..:CüvCüv:
evet geldi inş. sana yaradığı gibi banada yarar:Saruboceq:
36+6 yı altta görüyorum tabi de hani son resimde ya ondansempatiksalakcinni
adıylasempatiksalakcinni yaşasın inşallahh annesi
sağlıkla mutlulukla olumunekankayizsmile
hoşbuldum canım iyiyim cok şükür sen nasılsın..opuyorumnanaktan
valla cok özlemişim oda beni özlemiş biraraya gelince fazla duramadık..:kedi::kedi:
bu arada benim preseed geldi zehzel..dört gözle adetimi bekliyorum gelsinde kullanayım diyesempatiksalakcinni
hoşbuldum ablacımm sorma yaa bencede cok uzun oldu..:hulya:
aslında 15. gün dönücektim kaynım büyük yemekli mevlüt yapıcak olunca mecbur kalmak zorunda kaldım ve ertsi günüde döndüm zaten..boshayallersmile
valla bu aylarda enerji boşa gitmesini istemiyom ama daha kırmızıları görcemde sonra başlıcam bebik çalışmalarına nasipse...
kuşum çok güzel ama bence gerek yok zaten battaniye alacaksın yün ve polar 2tane
bunu da giydircem diye uğraşcaksın bide sen bilirsin tabi olumunekankayizsmile
ben körmüşüm herhalde görmemişim rüzgar adını kafamçokkarıştı
canım yanlarıda fermuarlı sanırım baya güzel bişey ya çünkü battanıyeye
fln sarsan yanı sıkı olr gevşek olr...benim hoşuma gitti zehselcim...bende alıym bundna kızkardeşim için
zaten daha patik siparişide vericem :)
evet kırmızı lahanadan yaptımmm gaz yaparmı ki bilmiyorum :))))) o an onu yemek istedim yaptım kız nolcakkk
evet çok cici görünüyo bayıldım bende bakalım ne yapıcam kararsızım o yuzden fıkır alayım dedım sagol canım
HATİCE'cim hoşgeldin :))) Gel de topiğimize sahip çık;gece gece götürüyorlardı az daha akannehir
ZEHSEL csnım baktım verdiğin linke bence alma;o dönemde bebekler çok çabuk büyüyor.Uzun süre kullanamazsın bile.Battaniye en güzeli.Sedef'e katılıyorum.Artı o tecrübeli sonuçta çocuk bakımında.
Fonksiyonel bişeylr almak istiyorsan daha farklı şeyler bak...
Kızlar hepinize merhaba!
Dün aniden çıkmak zorunda kaldım ne yazılanları okuyabildim ne de bişi yazabildim kusura bakmayn.
Şimdi de öğle tatili çocuklarda az fırsat buldumda 5dakikada olsa bakınayım dedim umarım hepiniz iyisiniz...
Kızlar hepinize merhaba!
Dün aniden çıkmak zorunda kaldım ne yazılanları okuyabildim ne de bişi yazabildim kusura bakmayn.
Şimdi de öğle tatili çocuklarda az fırsat buldumda 5dakikada olsa bakınayım dedim umarım hepiniz iyisiniz...
hoşgeldin canımmm nasılsın gittinmi cumt.günü dr.a hani başka dr.a gitcektin falan
evet yazık olcak paraya 2ay kullanacak çünkü..
ya bide okadar güzel şirin yapıyolar ki bebek eşyalarını
ihtiyacı olmasa bile alası geliyo insanın
kanmamak lazım işte
Kızlar hepinize merhaba!
ayşeciğim sana bişey sormak istiyorum doğum izniyle ilgilibilmiyorumkismile
şimdi 32.hafta sonunda işten ayrılıcam ama geri dönmicem yani uzun bir süre çalışmıcam
dolayısıyla istifa verecekmiyim yoksa izin dönüşü mü vereyim
off herkes farklı konuşuyo benimde kafam karıştı bilmiyorumkismile
ZEHSEL csnım baktım verdiğin linke bence alma;o dönemde bebekler çok çabuk büyüyor.Uzun süre kullanamazsın bile.Battaniye en güzeli.Sedef'e katılıyorum.Artı o tecrübeli sonuçta çocuk bakımında.
Fonksiyonel bişeylr almak istiyorsan daha farklı şeyler bak...
Evet evet...Aynen katılıyorum sana!Hiç kanmaya gerek yok!Tabiki ciddi anlamda fonksiyonel bişey çıktıysa hayatımızı kolaylaştıracak alınmasında fayda var ama bu gibi şeyleri desteklemiyorum.Bir değl iki değil;bir sürü var :))
Yok canım;geötiğimiz hafta sonu daha 6+3 ve 4 tü.Anlamı olmaz diye düşündüm.Bu hafta sonu için niyetim var esasında ama doktorumu da çok mu sevdim ne anlamadım!CADIARZU Bi sık dişini ha cumartesi ha çarşamba bekle diyor içimden bir ses!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?