hosgeldın canım nasılsın anladım canım sagıl işte benımde kafam zaten o açıdan karısık ne kadar gıyecek gereklımı dıye ama fıkırlerın için tesekkür tatlımopuyorumnanaktan
Evet evet...Aynen katılıyorum sana!Hiç kanmaya gerek yok!Tabiki ciddi anlamda fonksiyonel bişey çıktıysa hayatımızı kolaylaştıracak alınmasında fayda var ama bu gibi şeyleri desteklemiyorum.Bir değl iki değil;bir sürü var :))
Yok canım;geötiğimiz hafta sonu daha 6+3 ve 4 tü.Anlamı olmaz diye düşündüm.Bu hafta sonu için niyetim var esasında ama doktorumu da çok mu sevdim ne anlamadım!CADIARZU Bi sık dişini ha cumartesi ha çarşamba bekle diyor içimden bir ses!
FATOŞUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM özledim kız seni.Ne yapıyorsun?Nasılsın?Yeğenim sürekli atlayıp zıplıyormuş öyle okudum;maşallah :)))
Bak ; herşey yolunda giderse senin de benim de KIZIMIZ oloacak görüürsün :)
geçen sene kızkardeşim ayrıldı işten bu şekilde
şimdiden istifanı vermiceksin paranı alamassın he
doğum iznine ayıracak seni dr.un 32.haftada
raporlu gözükeceksin 4ay
doğumdan 50gün sonra sskdan paranı alacaksın
doğumdan 2ay soınra resmi iş başı yapman gereken tarihte de,
çıkışını verecek işyeri
Kendi adıma iyiyim teşekkür ederim
Sen nasılsın? Evet akşam bir anda kayboldun.Neyse!Canın sağolsun.
FATOŞUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM özledim kız seni.Ne yapıyorsun?Nasılsın?Yeğenim sürekli atlayıp zıplıyormuş öyle okudum;maşallah :)))
Bak ; herşey yolunda giderse senin de benim de KIZIMIZ oloacak görüürsün :)
ben acık evı toparlayım kızlar gelırım yıneboshayallersmile
heeee sen öle san. ikinizinde oğlu olacak lülülülülülü
ayşeciğim sana bişey sormak istiyorum doğum izniyle ilgilibilmiyorumkismile
şimdi 32.hafta sonunda işten ayrılıcam ama geri dönmicem yani uzun bir süre çalışmıcam
dolayısıyla istifa verecekmiyim yoksa izin dönüşü mü vereyim
off herkes farklı konuşuyo benimde kafam karıştı bilmiyorumkismile
hoşgeldın bıtanemmmmmmmmmmmmm :CüvCüv:
canım hem kese hem kalp atışı için bu hafta doğru zaman bencede
folik asit içmeye başladın dimi sen
sende söledin yaaa artık eminimmm oğluşumuz olacakkk kaydirigubbakcemile3
ben kaçıorum kızlar hamama gıdıcemm arkdaşlarlaaaa kese yaptrcammm ohhhh ama ılık suyla
yıkanıcamm merak dtmeyınnnn opüyorum sızı mucu mucuuu
git başka doktoraaaa lütfen yaaaa cumartesiyi bekleme yaaa
cancanımmmmmmm iyiyim sorma içeride fırmala öyle keyifli görünüyordu ki acaba ultrasyon alsam da evde 7/24 izlesem demeye başladım kaydirigubbakcemile3
ayrıca Allah izin verirse seninde benimde OĞLUMUZ olacak suyumuzun KIZI olacak kaydirigubbakcemile3
benim 2 hafta sonra 2 li testim var o zmn cinsiyetine bakarım dedi sempatiksalakcinni bakalım kim haklıııı sositososito
Kızlar yaaa benim hiçbir pantolonum bana olmuyor hamile pantolonlarıda büyüktür ve hiç sevmiyorum ben napcam yaaa tayt giymekten de böööö geldi
etekte hava çok soguk üşürüz die korkuyom aayy ben napcammm
O da bi komik :)))
Doktor bana folik asit vermedi
Dedi ki onu hamile kalmadan öne başlamalıydın içmeye...Çok da elzem deil zaten.Annen seni folik asitle mi doğurdu ? Şu saatten sonra anlamı yok.Artık çocuğunun gözünğn renginden tut hangi üniversitede okuyacağı bile belli dedi sırnaşık şey
Komik adamdı bana hiçbişey vermedi.Adı Bülent Alp AYDIN hakkında süper güzel yorumlar okudum ama bilmiyorum işte.... akannehir Düşecekse düşmeli;proestan da vermem ;düşecekse ertelemenin anlamı yok... Dedi durdu :)))
ayy biliyomuşum gibi konuşltum önce allahın izniyle tabi
ay ben öle hissediyorum sana baştanda sölemiştim
Su nun kızı sizin ikinizinde oğlu olacakmış gibi geliyo
tabi allah bilirde. sağlıklı olsunla ayyy gerçekten sorun deil ya dimi
en başındna beri diorm şekerim oğluşun olcak senin kız olursa şaşarım yaniii :)
dün suyada diyorum bu kadar bulantıya oğlun olursa yuh derim diyorum kaydirigubbakcemile
O da bi komik :)))
Doktor bana folik asit vermedi
Dedi ki onu hamile kalmadan öne başlamalıydın içmeye...Çok da elzem deil zaten.Annen seni folik asitle mi doğurdu ? Şu saatten sonra anlamı yok.Artık çocuğunun gözünğn renginden tut hangi üniversitede okuyacağı bile belli dedi sırnaşık şey
ohhhhhhhhh
inanmassınız hayatımda 1kez bile hamama gitmedim ben :roflol:
nasıl bişi olduğunu hiç bilmiyorum merakımda olmadı
anlat bakim nasıl oluyo hamam kese tellak vv.s. bilmiyorumkismile:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?