ohhhhhhhhh
inanmassınız hayatımda 1kez bile hamama gitmedim ben :roflol:
nasıl bişi olduğunu hiç bilmiyorum merakımda olmadı
anlat bakim nasıl oluyo hamam kese tellak vv.s. bilmiyorumkismile:roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende gitmedim hiç bilmiyorumkismile
ben bulantısıyla bağdaştırmadım
ne bilim öle hissettim hamile olduğunu duyunca
kız bebek daha yakışcak gibi geliyo hani narin ya Su biraz..
O da bi komik :)))
Doktor bana folik asit vermedi
Dedi ki onu hamile kalmadan öne başlamalıydın içmeye...Çok da elzem deil zaten.Annen seni folik asitle mi doğurdu ? Şu saatten sonra anlamı yok.Artık çocuğunun gözünğn renginden tut hangi üniversitede okuyacağı bile belli dedi sırnaşık şey
Komik adamdı bana hiçbişey vermedi.Adı Bülent Alp AYDIN hakkında süper güzel yorumlar okudum ama bilmiyorum işte.... akannehir Düşecekse düşmeli;proestan da vermem ;düşecekse ertelemenin anlamı yok... Dedi durdu :)))
şuna bi ben gidip muane olsam adama nefret beslemeye başladım yaaklava: klava:
tmm benimkide rahattır ama bu kadarı olmaz yaaa edepsiz bu boşuna okumuş vallahi
ne demek annen folıcmi içti ya eskiden düşük oluyorsa şimdi tıp onu azaltmak için yokmu
ayy yok ben bu herifi döverimmmm
öle tabi saglşıklı hayırlı olsunlarda gerisi önemli değil
ama bende erkek diyorum hoş kızım olursa çok sevinirim kokoş yaparım onuuu kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende gitmedim hiç bilmiyorumkismile
ayyyy hemen tavsıye ederımmm
bayburt ta hamam sefası meşhurdur zatennnn ... vce gerçekten de tertemızz zaten temız olmasa hayatta gıdemem.. herkese ait ozel odalar varr perdelerle kapatılmış saunası fın hamamı vb var hepsiii tabı ben herksısn olduğu yerlerde bulunmuyorum pekkk ..orayı işleten bayan aynı zamanda kese de yapıyorrrr.. o kadar rahatlatıyorkı ınsanı anlatamam hamamdan gelınce her yerım boşalmışş oluyor ve akşam erkenden uyumaya başlıyorummm çok eğlencelı bşey yaaa stress atıyosun yanıı tevsıye ederımmm
ben çıktım şekerlerrr opüyorum sızı olumunekankayizsmile
en başındna beri diorm şekerim oğluşun olcak senin kız olursa şaşarım yaniii :)
dün suyada diyorum bu kadar bulantıya oğlun olursa yuh derim diyorum kaydirigubbakcemile
1 tane hamile pantolonu aldım onuda daha şimdi giymeye başladım
ben hep beli kalın lastikli spor pantolonlar var jean mağazalarında onlardan giydim
bide elbise giydim yazdı tabi.. bide slopet olabilir ben giymedim gerçide hoş gözükür sende
ben bulantısıyla bağdaştırmadım
ne bilim öle hissettim hamile olduğunu duyunca
kız bebek daha yakışcak gibi geliyo hani narin ya Su biraz..
he kokoş kokoş pembe pembe gezdirirsin kaydirigubbakcemile2
hoşbuldum canımmm artıkın bırakmam hiç akşam bekcisi geldi..sengözlerimebaksanabHATİCE'cim hoşgeldin :))) Gel de topiğimize sahip çık;gece gece götürüyorlardı az daha akannehir
ZEHSEL csnım baktım verdiğin linke bence alma;o dönemde bebekler çok çabuk büyüyor.Uzun süre kullanamazsın bile.Battaniye en güzeli.Sedef'e katılıyorum.Artı o tecrübeli sonuçta çocuk bakımında.
Fonksiyonel bişeylr almak istiyorsan daha farklı şeyler bak...
kızz ne güzel kot hamişikler var alsana...hem eskisi gibi değilki hamilelikler araştır biraz istersn..Kızlar yaaa benim hiçbir pantolonum bana olmuyor hamile pantolonlarıda büyüktür ve hiç sevmiyorum ben napcam yaaa tayt giymekten de böööö geldi
etekte hava çok soguk üşürüz die korkuyom aayy ben napcammm
Yine acil çıkmam lazım dönebilir miyim hemen bilmiyorum(((
Yazılanlara da cevap veremedim yaa ufff! :/
banada öyle geliyor valla Ama Allah bilirrr
ayy bilemiyom ofise eşofman getircem artık yoksa pat die patlıcammmm kaydirigubbakcemile3
bnen kabamıyımmm :mymeka:
offf gezmedik avm bırakmayız yazık olur babamıza kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
görces 2ay sonra bakalım nasip kısmet:lepi:
kaba deilsin deli öle demek istemedim üfff nasıl anlatsam :kedi:
ayşeeeeeeee yardım et :roflol:
pazar çarşı bitti avm var artık dimi :roflol:
ben çok yoruldum kızlar yaa.alt tarafı iki üç çekmece düzenledim.. bi de oturduğum yerden yani..belim kopuyo ağrıdan..biraz uzanıp,uyuyayım..
ben çıktım kızlar görüşürüz
bende çıkıyorum kızlar grşrz
kızz ne güzel kot hamişikler var alsana...hem eskisi gibi değilki hamilelikler araştır biraz istersn..
görces 2ay sonra bakalım nasip kısmet:lepi:
kaba deilsin deli öle demek istemedim üfff nasıl anlatsam :kedi:
ayşeeeeeeee yardım et :roflol:
pazar çarşı bitti avm var artık dimi :roflol:
Fatoşşşşş şalvara devammm :)))) ben 5. ayıma kadar şalvar giydim:roflol:
ha bu arada herkes oğluşun olacak diyo ama bence senin kızın olacak hıh
canım benim şimdi istifanı verirsen doğum parası fln alamazsın
bence doğum iznine çık paranı al sonrada istifanı ver
iş verenlerin iyiniyetliyse onlara bu durumdan bahsetki çıkacagındna haberleri olsun
çünkü sen doğum iznie cıktıktan sonra onalrın senın adına bi gideri olmıycak
bari yeni elemanlarını alsınlar
yok iyi niyetli değillerse sen doğum iznine çıktıgında arkanda senın cıkş işlemlerini başlatabilirler
her türlü hakkını alırsın alamazsın değil...çünkü hiçkimse doğum iznine çıkan bi kadını
öyle işten çıkaramaz ama uğraşmak zorudna kalırsın sinirlerin bozulur
iyi niyetli dğeillerse söyleme doğum iznin bitmesine 1 hafta kala
yeni eleman alın ben çalışmıcam dersin ama o kadar emek harcamıssın doğum paranı almak senın
hakkın asgariücrette bile ödenıor olsa ssk'n 2000 tl ye yakın para alırsın canım fenamı
ara kilodayım canım ya ne normaller ne hamilelikler oluyor hafta sonu alışveriş planlıyorum ama
:
bencede sen git bir alışverişe biyazcık hamişlik al kendine.:ecrin_bebek:.sonrada giy fotolarını göster..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?