kızlar bana bir akıl verin ne olur....
Ablamın eltisi bana 10 poşet dolusu bebek kıyafeti göndermiş (kızının eski kıyafetlerini), ben ablamı kırmak istemediğim için hiç bir şey demedim....Şimdi bu kıyafetleri ne yapıcamı şaşırdım....tekrar veremem...kızıma da eski şeyler giydiremem.....tamam sağolsun çok güzel kıyafetler var içinde beni düşünmüş de yollamış ama sonuçta ilk çocuğumm zoruma gidiyo yanii neden bunları göndermiş bana kendinden bir şey isteyen olmadı...kıyafetleri kendim seçmek istiyorum....
off offff insanları anlamıyorum ya
canımm içlerinden hoşuna gidenleri ayır bi yere ablanın eltisiyle görüştügün zaman giydirirsin kırmamak adına.ablanada anlat sonuçta dedigin gibi ilk çocugun içimde kalıcak falan de
Ablamın eltisi bana 10 poşet dolusu bebek kıyafeti göndermiş (kızının eski kıyafetlerini), ben ablamı kırmak istemediğim için hiç bir şey demedim....Şimdi bu kıyafetleri ne yapıcamı şaşırdım....tekrar veremem...kızıma da eski şeyler giydiremem.....tamam sağolsun çok güzel kıyafetler var içinde beni düşünmüş de yollamış ama sonuçta ilk çocuğumm zoruma gidiyo yanii neden bunları göndermiş bana kendinden bir şey isteyen olmadı...kıyafetleri kendim seçmek istiyorum....
anladım canım çok saol.a.s.
iş verenle konuştum geri dönmiceğimi biliyor hatta yerimede birini buldum zaten
o zaman iş başı yaptığım gün istifamı vericemalkisalkisalkis
2000 tl hiçte fena değil yani aklinialirimsmile
zor bir durum şahsen ben giydiririm ama ablamın eltisinin değilde çok samimi kuzen çocuklarımın falan oda fazla değil ilk etapta hızlı büyüdükleri için ama tabi ben almadan hepsi onlar olsun istemem banada şimdiden çok geldi aldım sakladım ama pek begenmedim düşün benim daha 3 aylık gelio sana normal yani sakla büyüyünce bebegin geri verirsin
canım giydirebilceklerini seç içinden
çocuk bu zırt pırt üstünü kirletir küsar yemek yerken döker oynamaya saldıgında
evde toz yapar vs sen aldıgın guzel kıyafetleri ra sıra biri gedliğinde veya biyere giderken
giydirirsin o ablanın eltisini gönderdiği elbiseleride mesela dielim ki 6 aylık oldu bebşin
veririsin eline koca bi domates hem dişlesin hem oynasın üüstünü kirletsin
istediği gibi ama senın aldıgın cicileri kirletmesın öyle şeylerde kullan yanı
bende bebegıme baskasının fazlaısnı giydirmek istemem ama bebek bu cırcır olur
fena kusar devamlı üst değiştirceksın zaten kullanmak istemedıkelrınıd eihtiyacı oln biri yokmu
etrafta ona ver yada kk da topik aç isteyene bebek elbisesi gönderwebilcenı yaz
kabul edene gönder yani israf olmasın kadın onun ıcın gondermıstır :))
anladım canım....rica ederim :)
tabi canım az paramı :)
anladım canım çok saol.a.s.
iş verenle konuştum geri dönmiceğimi biliyor hatta yerimede birini buldum zaten
o zaman iş başı yaptığım gün istifamı vericemalkisalkisalkis
2000 tl hiçte fena değil yani aklinialirimsmile
köydeki görümceme yollamayı düşündüm ama ablamın veya eltisinin kulağına giderse çok bozulurlar diye vazgeçtimm....ama galiba haklısınız, en iyisi saklamak..Ayşem dediğin gibi bebek dediğin bol bol kirletir...en iyisi dediğin gibi yapayımm .. öyle düşünmemiştim :1hug:
ayy bayılıcam şimcik yorgunluktan yaaaa:1shok:
kızlarr ben cıkıyorum..
biraz işlerim var memleketten erzak getirdim onları yerleştireyim..
daha sonra gelirim yine öptümmm hepinizii..
kızlar bısey sormak ıstıyorum ben şincik ben saclarım ıcın bercalino dıye bıtkısel yag kulanıyordum. hala kullanabılırmıyım bebıse zararı oluyormu acaba yaa bılıyormuunuzzbilmiyorumkismile
canım bunu doktoruna sor ayrıca yağın muhteviyatını biliyorsan ondanda bahset
kızlar ben doktordan geldimmmmmmmmm.........tamam dedi doktor, benden izin çıktı herşey yolunda dedi... kilolu değlsin ama biraz kilo ver yeter dedi yaaaakaydirigubbakcemile3
kızlar ben doktordan geldimmmmmmmmm.........tamam dedi doktor, benden izin çıktı herşey yolunda dedi... kilolu değlsin ama biraz kilo ver yeter dedi yaaaakaydirigubbakcemile3
selammmmmmmmmmm kızlarrrr
gamzelimm kavuştunmu sonunda evine kocişinee ohhhhsempatiksalakcinni
ayşecimmm allah allah neden gelmedi senin kırmızılarrrakannehiranam yoksaaaaaakannehirtesttede çıkmamış gerçide ama allah zamnında versin cnmmmm bölesi senin için iyi olmucaksa hiç olmasınnolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?