sağolun kızlar evet hayırlısı olsun ne yapalım :)) ne zaman gelirse artık kısmett...
Ayyyy gerçekten mi yaaa opuyorumnanaktan dün o salak kadın neden ağlayarak geçirecekler dedi ozaman :uhm:
ben de ne kadar üzülmüştüm zaten yeni yıla da ağlayarak girdim diye :çok üzgünüm:
yılbaşı gecesi tam 11:55te kocişime küstüm ve ağladım, yeni yıla da ağlayarak girdim :sinifsinif: gerçi hemen barıştık sonra ama aklıma takıldı işte bütün yılı ağlayarak geçirir miyim diye :çok üzgünüm:
Sağol canımcım yaa, bu söylediklerin moral oldu :asigim:
nasılsın canımmmmm
herkes terazi burcu muben aslan burcuyum 13ağustos uğursuzmudur nedir :))
bayankarasu nasılsın canım benim.
Canımcım benim de bu ay pek ümidim yok nedense, birlikte gelecek aylara odaklanırız artık napalım, ben de adetimi önümüzdeki hafta bekliyorum bakalım, inşallah gecikmez de hemen yeni çalışmalara başlarız kocişle :kedi:
Teraziiiii demekkkk yaşasınnn bu fal bana çok uyuyoooooo yuppiiii :lepi::lepi:
suozdek canımya regl olmusssun hayırlısı olsun be canım bu ay ınsallah gelır meleklerımız
iyiyim valla dinlendim baya üç günde biraz zor oldu sabah kalkmak ama olsun
sen nasılsın nasıl geçti yılbaşı akşamın oynadınmı kaydirigubbakcemile2 o gün adet olmuştum dimi canım sen şansa bak yav
İyiyim canım sen nasılsın :1hug: valla kaç gündür giremiyodum aklım hep sizdeydi, tatilde eşimin ailesini ziyarete gittik, yine torun bekliyoruz diye tutturdular ve biz yine istemiyoruz şu an demek zorunda kaldık( yine yaramız deşildi anlicaan :çok üzgünüm: ama alıştık artık napalım,
Bu ay çok çalıştık aslında ama iltihap için antibiyotik içtim hep, hala da içiyorum, yani pek ümidim kalmadı, 1 haftaya kadar kırmızı kartı yerim heralde, hayırlısı artık :Saruboceq:
enerjiye bak yaa fatoşşşş valla seni görünce hep gülümsüyorum işyerinde,
ne kadar pozitifsin kaydirigubbakcemile5
kızlar son 4günüm kaldı. 3gündür benim göğüslerimin ucları acıyo ağrıyo. umutlanmamaya çalışıyorum ama acı olmazdı göğüslerimde acaba diyorum:kedi:
bi yandanda kistden hala şüpheleniyorum çünkü solda bişi var gibi böle sert. daha öncede olmuştu kist. aynı şeyler vardı. ama göğüs ucları acıması olmamıştı böle offffffffffffffffmafoldumben
hoşbulduk canım nasılsın ne haber ler var topikde iyi kötü okuyamadım geçmişi bugün ii kaynatmışınızdır yinekaydirigubbakcemile2
fatoşcum adetin 2 veya 3.günü gidicem bakalım. zaten ancak ozaman rahimi görebiliyolar kist varmı yokmu işte rahim duvarı kalınlığı normalmi falan veya hormonlar için kan testi ancak bugünlerde doğru çıkıyor. sende kırmızılı iken gitsen mantıklı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?