Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sağolun kızlar evet hayırlısı olsun ne yapalım :)) ne zaman gelirse artık kısmett...

Canımcım benim de bu ay pek ümidim yok nedense, birlikte gelecek aylara odaklanırız artık napalım, ben de adetimi önümüzdeki hafta bekliyorum bakalım, inşallah gecikmez de hemen yeni çalışmalara başlarız kocişle :kedi:

Teraziiiii demekkkk yaşasınnn bu fal bana çok uyuyoooooo yuppiiii :lepi::lepi:

herkes terazi burcu mu ben aslan burcuyum 13ağustos uğursuzmudur nedir :))
bayankarasu nasılsın canım benim.

Kızlar bu arada benim gibi yılbaşı gecesi çalışanlar varsa haberiniz olsun o gece tutturanlar 10.10.2010 da doğum yapabilirler, ne güzel dimiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

evet canım yaa sen o kadına inanma hiç olumsuz birşey görmedim bir çok siteye baktım güzel haberler vardı :)) benim de yılbaşı gecesi buruk geçti canım olabiliyor böyle şeyler hem nasıl girdiysek öyle gidecek diye bir şey yok..güzel düşünelim güzel olsun işallah gönlümüze göre versin Allah'ım hepimizinnnnn :1hug:

herkes terazi burcu mu ben aslan burcuyum 13ağustos uğursuzmudur nedir :))
bayankarasu nasılsın canım benim.

İyiyim canım sen nasılsın :1hug: valla kaç gündür giremiyodum aklım hep sizdeydi, tatilde eşimin ailesini ziyarete gittik, yine torun bekliyoruz diye tutturdular ve biz yine istemiyoruz şu an demek zorunda kaldık( yine yaramız deşildi anlicaan :çok üzgünüm: ama alıştık artık napalım,
Bu ay çok çalıştık aslında ama iltihap için antibiyotik içtim hep, hala da içiyorum, yani pek ümidim kalmadı, 1 haftaya kadar kırmızı kartı yerim heralde, hayırlısı artık :Saruboceq:

suozdek canımya regl olmusssun hayırlısı olsun be canım bu ay ınsallah gelır meleklerımız

canım öyle düşünme hiç belli olmaz biliyorsun..işallah bebeğin seninledir ama yoksada dediğin gibi işallah zamanında gelir sonra yola devammm :))

Teraziiiii demekkkk yaşasınnn bu fal bana çok uyuyoooooo yuppiiii :lepi::lepi:

enerjiye bak yaa fatoşşşş valla seni görünce hep gülümsüyorum işyerinde,
ne kadar pozitifsin kaydirigubbakcemile5

kızlar son 4günüm kaldı. 3gündür benim göğüslerimin ucları acıyo ağrıyo. umutlanmamaya çalışıyorum ama acı olmazdı göğüslerimde acaba diyorum:kedi:
bi yandanda kistden hala şüpheleniyorum çünkü solda bişi var gibi böle sert. daha öncede olmuştu kist. aynı şeyler vardı. ama göğüs ucları acıması olmamıştı böle offffffffffffffffmafoldumben

evet aynen bu sabah erken kalkıp ıse gelmek zor oldu ama napalım mecbur ıyıyım bende yılbası eglencesı süperdı ama ben regldım ve o gece çok agrım oldu orada ölüyom sandım karın agrısından zırt pırt tuvaletteydım neysekı ıyı oldum sonra işte kısmet napalım bızde kırmızılarla gırdık yenı yılakaydirigubbakcemile2

çevreyi sorma canım sürekli deşerler onlar. bilmezlerki aslında ne fırtınalar kopuyo
en iyi cevabı vermişsiniz olmuyor desen alllaaaaa her ay inan adetini takip ederler. salla gitsin. umudumuz olmasa kafayı yeriz arkadaşım deme öyle. hiç umudu yokken hamile kalanlar için büyük sürpriz oluyo bakarsın sendede öyle olur. hayırlısı gülüm:1hug:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 evrene pozitif enerji gönder kaydirigubbakcemile3

bende de kist var git bi doktora şekerparem gerçi adetten önce herkeste olurmuş.

bu kırmızılarda gelmek bilmedi şimdi bitmek bilmiyo bgn kontrolüm var ama kırmızıyım :kedi:

fatoşcum adetin 2 veya 3.günü gidicem bakalım. zaten ancak ozaman rahimi görebiliyolar kist varmı yokmu işte rahim duvarı kalınlığı normalmi falan veya hormonlar için kan testi ancak bugünlerde doğru çıkıyor. sende kırmızılı iken gitsen mantıklı aslında

hoşbulduk canım nasılsın ne haber ler var topikde iyi kötü okuyamadım geçmişi bugün ii kaynatmışınızdır yinekaydirigubbakcemile2

iyiyim canım sen nasılsın valla topikte 2 tane hamiş var nrgss ve alenam hayırlı uğurlu olsun diyoruz ve yeni hamiş haberleri bekliyoruz canım:CüvCüv:

benim kist küçüldümü die bakacak amabu dönemde alttan muane olmak ığğğğğ

kızlar ya dün bir arkadaşımız sorduydu bal çörek otu tarçın karışımını ben de diğer topiklerde zararını görenler olmuş kulaktan dolma şeyler yapmayın demiştim.. ancak şimdi yine bi göz attım onu yiyipte o ay hamile kalanlar olmuş yaa böyle şeylere pek inanmam ama içime de kurt düşmedi değil.. kimisi fayda görmüş ama zararını gören de vardı okumuştum acaba napsakki CADIARZU

ben geldim kızlar kusura bakmayın bişey diyemeden gittim toplantım varmış...neyse ne var ne yok kızlar? diğer arkadaşlarımda hepiniz hoşgeldiniz...nasılsınız bakalım..çalışmalar ne alemde?benim yumurtlama dönemim bitti artık...bakalım umutla bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…