Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ben doktora gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

12 gibi gelirim

hadi bakalım canım senden güzel haberler bekliyoruz o zaman sositososito

balla çörek otunun bir zararı oldugunu düşünmüyorum ben canım...benim troid hastalıgım vardı..balla çörek otuna başladım..hastalıktan eser kalmadı doktorda şaşırmıştı...çörek otunun ölümden başka her derde devası varmışşöle bir hadis var...yaramayan arkadaşlar belki başka bi sebepten dolayı zarar görmüş olabilirler...o an o karışımı yiyince ona yormuş olabilirler ben inanmıyorum onlara...

canım benım ben yaptım bal tarcın çörek otunu tam 12 gün yedım düzenlı sabah aksam 1 çay kasıgı yumurtamın çatladıgı günü bıle anladım ama tutmadı yanı yıne Allah ım ol demedı olmadı işte ama ben zararını görmedım tam zamanında regl oldum fakat çok fazla kanamam oldu ve uzun sürdü bıraz o kadar yanı yemek ıstersenız deneyın belkı sızde ıse yarar

naneşeker h.g. canım. benim son 4 günüm bekliyorum bakalım gelmez olası kırmızlar

su özdek benden çok yaşıcaksın (allah bilir tabi) şimdi kopya ettiim buraya yapıştırıyodum ki sen yazmışsın..ben bu karışımı yaptım ama yiyemedim çünkü o ay ev aldık eşya taşındık falan derken kaldı. eğer bu ay hamile kalamassam denicem mutlaka denicem bayanın biri yazmış bi bakın. ölçüsüyle yaptıktan sonra bişi olmaz allahın izniyle. bu bayan hamile kalmış bu arada :)

ben çörek otunu çektirdim aldığım yerde. toz haline geldi. bi kavanoz hazırladım kendime içine 7-8 yemek kaşığı bal bir tatlı kaşığı dolusu çörek otu ve yine bir tatlı kaşığına yakın tarçın koydum karıştırdım. her sabah ve akşam ( ben akşamları hep unutuyodum) aç karnına bir tatlı kaşığı yedim. geçen adetimin bitimine doğru başlamıştım yani 5. günü falan. ve bu zamana kadar yedim yani 20 gün falan yedim.

hosgeldın canım nasılsın:1hug:

zehnelcim bi bayan 3.ay da hamile kalmış bence 1ay daha dene canım. evde var ben denicem adet olayım bakalım

zehnelcim bi bayan 3.ay da hamile kalmış bence 1ay daha dene canım. evde var ben denicem adet olayım bakalım

ya canım ye ye bır hal oldum yaaaaa ıncır kürünüde yaptım yanı ben yıne olmadı o ay sonrakı ayda bal tarcın çörek otunu denedım yıne olmadı ıkısındede yumurtamın çatladıgı günü bılıyorum ama tutmadı bence vaktı degılse bebişin ne yersen ye ne yaparsan yap olmuyor ben sımdı krembal+polen+arı sütü alıcam bakalım bırdeonu denıyeyım dıyorum

ya kızlar evet her derde devaymış ama regl düzenini bozuyormuş falan bilmiyorumki aslında böyle şeylerle uğraşmam pek ama belki önümüzdeki ay denerim..bu ay bol bol incir ve havuç yiyorum ama çok kararsız kaldım şimdi CADIARZU

ben de o yazıyı gördüm canım ondan hemen sizede sorayim dedim :) kalbimiz birmiş kaydirigubbakcemile3

zehsel anladım canım arısütü polen karışımını bende duydum önce bal çörekotunu deniyim sonra ona bakarım çünkü biliyosun hakikisi pahalı oluyo arısütü polenin..hayırlısı tabi bende biliyorum herşey allahtan. rabbim ol dedimi hiççç bir şey engel olamaz hiç birşey. belki diyorum bunlar bize bahane olur vesile olur ne bilim:Saruboceq:

Su evet canım amaç aynı olunca kalpde aynı oluyo demekki:)) denemekten zarar gelmez canımcım

ay kızlar çok güldüm yaa:roflol: kolye var boynumda uzunn ama baya uzun sağa sola eğilince sandalyeye takılıp duruyo sabah beri. kurtarıyorum kaç oldu bu.. az önce kasayı açtım solumda kasa.. bi takıldı ay kurtaramadım boynumu kopcaktı kolyem:roflol::roflol::roflol:

Ya bu ay adetimin 2. günü ben de bu bal+çörek otu+ tarçın karışımına başlamayı düşünüyorum kızlar, inşallah faydası olur hepimize yaa :Saruboceq:

canım yenı çıkmıs bu krembal bal çok özel bişiymiş ondan denemek ıstıyorum bu aksam bakıcam marketlere varsa alıcam esımede havuç suyu içiricem her aksam çok faydası varmıs kızlar deneyın bence su çarsamba günü bır gıtsın sperm tahlınınede esım sonra baslıyoruz çalışmalara bakalım kısmet artık

zehsel onu hiç duymadım canım krembal ama aslında bu tip şeyleri marketlerden ziyade aktarlardan hakikisini alıp kullanmak daha faydalı sen bilirsin.
havuç suyunu mutlaka deneyin gerçekten ben hamile kaldığım ay eşime hergün yatarken 1bardak havuç suyu içirmiştim sperm testi tavan yapmıştı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…