zehsel anladım canım arısütü polen karışımını bende duydum önce bal çörekotunu deniyim sonra ona bakarım çünkü biliyosun hakikisi pahalı oluyo arısütü polenin..hayırlısı tabi bende biliyorum herşey allahtan. rabbim ol dedimi hiççç bir şey engel olamaz hiç birşey. belki diyorum bunlar bize bahane olur vesile olur ne bilim:Saruboceq:
Su evet canım amaç aynı olunca kalpde aynı oluyo demekki:)) denemekten zarar gelmez canımcım
zehsel onu hiç duymadım canım krembal ama aslında bu tip şeyleri marketlerden ziyade aktarlardan hakikisini alıp kullanmak daha faydalı sen bilirsin.
havuç suyunu mutlaka deneyin gerçekten ben hamile kaldığım ay eşime hergün yatarken 1bardak havuç suyu içirmiştim sperm testi tavan yapmıştı :))))
Havucun ve havuç suyunun faydaları
Yapılan araştırmalar havuç tüketimi arttıkça kanser riskinin azaldığı yönünde...
Havuç suyunun süratle kan yapıcı, kuvvetlendirici, ishal kesici, peklik giderici, mide ve bağırsağın yakın dostu, safra akıtıcı, karaciğeri kuvvetlendirici ve yeri doldurulamayan bir sebzedir.
Mide ve bağırsak kanamalarında da havuç suyu çok faydalıdır.
Havucun, özel şekeri, A vitamini ve bol vitaminleri ile karaciğeri kuvvetlendirdiği kendi kendini tamir imkanı verdiğini, vücuttaki üre asidi, ürat tuzları, benzeri yorgunluk maddelerini, diğer zehirleri idrarla dışarı atıyor.
Havucun, bol A vitamini ile cilde temizlik ve pembelik verip ve gözlerin sıhhatli kalmasını sağlıyor.
Her gün yenen bir havuç da akciğer kanseri tehlikesini yarıya indiriyor.
Unutkanlığa karşı yardımcıdır.
Alzheimer’e karşı önleyici, durdurucu ve tedavi edici olarak kullanılır.
Deri ve akciğer kanserini, kalp krizini önlemede yardımcıdır.
Hareketli sperm sayısını artırıcı sperm oluşum yollarını ve sperm kanallarını açıyor. İktidarsızlığa hem çözüm getiriyor hem de iktidarsızlığa karşı önleyici.
Havuç suyunun önemli bir özelliği yemek borusu ve mide yanmasına karşı olan gücüdür. Mide yanması çekenler için bir bardak havuç suyu bulunmaz bir nimettir. . Alzheimer hastalığına karşı taze sıkılmış havuç suyu kürünün önleyici etkisi yaklaşık %80 dir.
40 araştırma, havuç tüketimi arttıkça kanser riskinin azaldığını ortaya koymuştur. Bunun temel sebebi betakaroten, C ve E vitaminleri gibi antioksidanlar açısından zengin oluşudur.
Kızlar EngellL'ı gören var mı yaa, biz günlerdir bitürlü denk gelemedik onunla :uhm: geldi mi onun kırmızılar bilen var mı???
ya kızlar havucu nasıl sıkıcaz da suyunu bulcazz yesek olmaz mı kaydirigubbakcemile3
canım çok teşekkür ederiz bu faydalı bilgileri bizimle paylaştığın için bende havuç tüketimini biraz arttırayım özellikle kociş üzerindea.s
Havucun ve havuç suyunun faydaları
Yapılan araştırmalar havuç tüketimi arttıkça kanser riskinin azaldığı yönünde...
Havuç suyunun süratle kan yapıcı, kuvvetlendirici, ishal kesici, peklik giderici, mide ve bağırsağın yakın dostu, safra akıtıcı, karaciğeri kuvvetlendirici ve yeri doldurulamayan bir sebzedir.
Mide ve bağırsak kanamalarında da havuç suyu çok faydalıdır.
Havucun, özel şekeri, A vitamini ve bol vitaminleri ile karaciğeri kuvvetlendirdiği kendi kendini tamir imkanı verdiğini, vücuttaki üre asidi, ürat tuzları, benzeri yorgunluk maddelerini, diğer zehirleri idrarla dışarı atıyor.
Havucun, bol A vitamini ile cilde temizlik ve pembelik verip ve gözlerin sıhhatli kalmasını sağlıyor.
Her gün yenen bir havuç da akciğer kanseri tehlikesini yarıya indiriyor.
Unutkanlığa karşı yardımcıdır.
Alzheimer’e karşı önleyici, durdurucu ve tedavi edici olarak kullanılır.
Deri ve akciğer kanserini, kalp krizini önlemede yardımcıdır.
Hareketli sperm sayısını artırıcı sperm oluşum yollarını ve sperm kanallarını açıyor. İktidarsızlığa hem çözüm getiriyor hem de iktidarsızlığa karşı önleyici.
Havuç suyunun önemli bir özelliği yemek borusu ve mide yanmasına karşı olan gücüdür. Mide yanması çekenler için bir bardak havuç suyu bulunmaz bir nimettir. . Alzheimer hastalığına karşı taze sıkılmış havuç suyu kürünün önleyici etkisi yaklaşık %80 dir.
40 araştırma, havuç tüketimi arttıkça kanser riskinin azaldığını ortaya koymuştur. Bunun temel sebebi betakaroten, C ve E vitaminleri gibi antioksidanlar açısından zengin oluşudur.
günaydın kızlarrr ben sık giremiyorum girincede o kadar çok sayfa varkı onları okumaya çalışıyorum:))
günaydın canım hoşgeldin:teytey:
canım rica ederım ama kesınlıkle içir suyunu faydasını görücez ınsallah
canım çok teşekkür ederiz bu faydalı bilgileri bizimle paylaştığın için bende havuç tüketimini biraz arttırayım özellikle kociş üzerindea.s
canım ıstersen yıyebılırsınde tabıkı ama esım her aksam elıne alıp yemez anca salata içinde yer onda da ne kadar fayda edecekkı o yuzden ben sıkıcam makınam var benım meyve sıkmak için onunla yapıyorum çok süper oluyo bence almasılısın öyle bır makına ılerıde bebişede faydası olur benımkı püre bıle yapıyor süper bişi
Su canım katı meyve sıkacağın varsa havucları soymadan dilim dilim kesip at içine o suyunu çıkarıyo zati :) ben sırf bu yüzden almıştım onu 100tlye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?