Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar eğer haftaya adetim gelirse bende başlıyorum bal+çörekotu+tarçın karışımına bakalım işe yarayacakmı

evet canım kesinlikle amaç aynı olunca kalp de bir oluyorkaydirigubbakcemile5

Havucun ve havuç suyunun faydaları

Yapılan araştırmalar havuç tüketimi arttıkça kanser riskinin azaldığı yönünde...
Havuç suyunun süratle kan yapıcı, kuvvetlendirici, ishal kesici, peklik giderici, mide ve bağırsağın yakın dostu, safra akıtıcı, karaciğeri kuvvetlendirici ve yeri doldurulamayan bir sebzedir.

Mide ve bağırsak kanamalarında da havuç suyu çok faydalıdır.

Havucun, özel şekeri, A vitamini ve bol vitaminleri ile karaciğeri kuvvetlendirdiği kendi kendini tamir imkanı verdiğini, vücuttaki üre asidi, ürat tuzları, benzeri yorgunluk maddelerini, diğer zehirleri idrarla dışarı atıyor.

Havucun, bol A vitamini ile cilde temizlik ve pembelik verip ve gözlerin sıhhatli kalmasını sağlıyor.

Her gün yenen bir havuç da akciğer kanseri tehlikesini yarıya indiriyor.

Unutkanlığa karşı yardımcıdır.

Alzheimer’e karşı önleyici, durdurucu ve tedavi edici olarak kullanılır.

Deri ve akciğer kanserini, kalp krizini önlemede yardımcıdır.

Hareketli sperm sayısını artırıcı sperm oluşum yollarını ve sperm kanallarını açıyor. İktidarsızlığa hem çözüm getiriyor hem de iktidarsızlığa karşı önleyici.

Havuç suyunun önemli bir özelliği yemek borusu ve mide yanmasına karşı olan gücüdür. Mide yanması çekenler için bir bardak havuç suyu bulunmaz bir nimettir. . Alzheimer hastalığına karşı taze sıkılmış havuç suyu kürünün önleyici etkisi yaklaşık %80 dir.

40 araştırma, havuç tüketimi arttıkça kanser riskinin azaldığını ortaya koymuştur. Bunun temel sebebi betakaroten, C ve E vitaminleri gibi antioksidanlar açısından zengin oluşudur.

ya kızlar havucu nasıl sıkıcaz da suyunu bulcazz yesek olmaz mı kaydirigubbakcemile3

Kızlar EngellL'ı gören var mı yaa, biz günlerdir bitürlü denk gelemedik onunla :uhm: geldi mi onun kırmızılar bilen var mı???

canım krembal aktarlarda yok o yuzden oraya bakmıyorum hiç yenı çıkan bişi zaten normal bal polen ve arı sütü denemıstım ben sımdı krembal olanı denıcem bakalım esımede her aksam havuç suyu ıçırıcem su sperm testı bır geçsın çarsamba aksamı baslıyorum ıçırmeye Allah ın ıznı ıle sen esıne her aksam 1 su bardagımı içirdın yoksa çay bardagımı canım

canım çok teşekkür ederiz bu faydalı bilgileri bizimle paylaştığın için bende havuç tüketimini biraz arttırayım özellikle kociş üzerindea.s

günaydın kızlarrr ben sık giremiyorum girincede o kadar çok sayfa varkı onları okumaya çalışıyorum:))

ya kızlar havucu nasıl sıkıcaz da suyunu bulcazz yesek olmaz mı kaydirigubbakcemile3

canım ıstersen yıyebılırsınde tabıkı ama esım her aksam elıne alıp yemez anca salata içinde yer onda da ne kadar fayda edecekkı o yuzden ben sıkıcam makınam var benım meyve sıkmak için onunla yapıyorum çok süper oluyo bence almasılısın öyle bır makına ılerıde bebişede faydası olur benımkı püre bıle yapıyor süper bişi

Su canım katı meyve sıkacağın varsa havucları soymadan dilim dilim kesip at içine o suyunu çıkarıyo zati :) ben sırf bu yüzden almıştım onu 100tlye :)

canım çok teşekkür ederiz bu faydalı bilgileri bizimle paylaştığın için bende havuç tüketimini biraz arttırayım özellikle kociş üzerindea.s

canım rica ederım ama kesınlıkle içir suyunu faydasını görücez ınsallah

AA ben hiç bilmiyodum bu havucu denemekde fayda var o zaman çok teşekker ederim

Aynen yaaa, valla bende bu ay kocişe her gece yediririm havucu artık, ben de yerim bol bol, duyduğum kadarıyla yumurtlamaya da faydası varmış, inşallah faydasını görürüz :Saruboceq:

zehsel ay inşallah bir sebep olur krembal. valla adıda ne güzelmiş ağzımın suyu aktı he kaydirigubbakcemile5

Su canım katı meyve sıkacağın varsa havucları soymadan dilim dilim kesip at içine o suyunu çıkarıyo zati :) ben sırf bu yüzden almıştım onu 100tlye :)

benim meyve sıkacağım var ama portakal,mandalina,limon gibi şeyleri sıkabiliyor yani havucu sıkmaz :)) neyse olmazsa alırım yeterki işe yarasınnnn :)) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…