mervişimmmmmmm cnmm hadi gözünn aydın cnm bebikininn pıt pıtlarını duymuşunuzz allahımmm sağlık versinn cnmmm
kızlar yaaa ben hani adetim 1 gün geçince kanda betaya baktırdımda 1,20 çıktı yaa benim bu gün 6. günü yarın tekrar baktırıcammm kanda inşallahh yükselme olmuşturr yaa benim göğüsler iyice şişti ve damarlar belirginleşti baya bide bu sabah bulantı oldu yoktan yere doktoru tekarar aradım bee daha yeni yerleşiyo olabilir dedi bebikinn inşallahh yaa öledir biz çok heveslendik hele kociş ilk defa bu kadar hevesli ve mutluu allahım herkesede sölemişş olabilir diyyeeeeama ben korkuyorum yaa dakka başı wcye gidip bakıyorum ödüm kopuyo regl olcam diyeee bide sağ kasığımınnn kemiğinin altında batma varrrr ayyyy allahım yüzümüzü kara çıkarma ya rebbim ilk defa bu kadar heves oldu bizdeeeeeeeeeeee
emoşummmmmm canım hadiiii yaa nolur bize güğzel haber ver kçgündür aklımdasın yaaa biliyomusun cuma günü sela okunduktan sonra ezan okunmadan hemen gusül abdestii aldımmm hacet namazı kıldımmm secdeye kapanıp dua ettim aklıma sen gamzelikız ve şero geldii sizin için içinde çok dua ettim bebek isteyen herkes için dua ettim
canımmm hadiii inşşşş bebeğin yerleşiyordurrr:Saruboceq:
selizimmm cnm ablam bekliyo benii kahveyee acık çıkıyım kafa dağıtıyımmm yaa çok gerdi bu durum beniiiii seni çok öpüyorumm cnmm kızlarada çok selamm ilet bendeeeeennn yarın inşallahh güzel haberlerle gelicemm inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::CüvCüv:
canım, hamilelikte bu belirtileri hemen yaşaman hatta hepsini beraber yaşaman çok küçük bir ihtimal gibi. hem korunuyoruz diyorsun, %98 sanırım prezervatifin koruyuculuğu... miyomla ilgili daha önce bir şikayetein olmuymuş muydu?
merveeeeemm canım benimmmm çok sevindim kaçgündür düşünüp durdum acaba merve bebeğinin kalp aışlarını duydumu diyee Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip ederinş bak boşuna endişe etmişsin bebişimmm darısı başıma kızznasıl imrendimşimdii cnm bnm
emoşummmmmm canım hadiiii yaa nolur bize güğzel haber ver kçgündür aklımdasın yaaa biliyomusun cuma günü sela okunduktan sonra ezan okunmadan hemen gusül abdestii aldımmm hacet namazı kıldımmm secdeye kapanıp dua ettim aklıma sen gamzelikız ve şero geldii sizin için içinde çok dua ettim bebek isteyen herkes için dua ettim
canımmm hadiii inşşşş bebeğin yerleşiyordurrr:Saruboceq:
mervişimmmmmmmmmmm hoşgeldin bebişinde hoşgeldiiiiii:)))))):lepi:
slm kızlaaar zemuszemus
slm kızlaaar zemuszemus
selam şekerlerrr nasılsınız bakalım bugün.....
selam kızlar, kimse kalmamış ya
halbuki hafta sonu yarın tatil
Ama gececiler meşgul herhalde
mervecim gözünaydın tatlım, allah bundan sonrasını da rast getirsin inşallah
bebişin tekmelerini de duy, sağlıkla kucağına al, ay ne güzel pıt pıt pıt........................
MERVEcim...
Arkadaşımın doğum günü partisi vardı o yüzden sabahtan beri koşturmaktan eve giremedim.
Geç oldu biliyorum ama belki varsındır güzel haberini paylaşırız diye düşündüm;ama malesef
çıkmışsın haklı olarak...
Çookkkk sevindim;bu stresli günü çok keyifli bir anı olarak arkaya atmışsınız.
Allah sonrasını da güzel yapsın! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?