Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aynen bende bügun saat 1,di kalktığımda...bayanssulusmile
iyi olmanıza sevindim gezin bakalım buradada yağmur bizde cıksakmı cıkmasakmı diye düşünüyoruz..boshayallersmile
bende iyiyim ne olsun aynı devam..sositososito

canım benimmm azönce anne karnında yaşama yolculuk belgeselini izledimde bebeğin oluşumunu ay ay gösteriyorlar hiç izledinmi bilmiyorumda ben defalarca izledim çok etkileniyorum bebeğin kalp atışını gösteriyodu aklıma sen geldin izlemediysen hemen izlemenii tavsiye ediyorum cnm.evet eşimm gidemedi belide dularım sayesinde heşeyin hayırlısı eşindeçok sevinmiştir bebeğinin kalp atışlarını duyunca,Allahım bunlar nekadarda büyük ve güzel mutluluklar hpimize nasiplur inş:Saruboceq:
canım benim Allah hepimizden razı olsun gerçekten bak secdeye kapanınca üçünüzü düdüm biran aklıma geldiniz ve sizlerede dua ettim gerçi herzaman ediyorum ama secdedeyken aklıma gelmesiii ilginçtiii Allahım kbl eder inş.kızzz eşim gidemeyince sevindim valla hastalanmasına üzüldüm ama gidemeyeceği için sevindim nasip cnm inş bu ayy hepimizde kavuşuruzz artıkımmmm inşşşşş:Saruboceq:
Hoşbuldukk teyzesiii...
Sen de hoşgeldin!!olumunekankayizsmile
yerim ben onuuuu o benimm minnoşum yaaa.onun olması için az gün hesaplamadık şugün bugün ama teyzesiii annesine dedikiii kadir gecesii bu bebek bugün olduuu çok şükürrr oldudaaa :)))
selam şekerlerrr nasılsınız bakalım bugün.....

iyiyiz bitanem sen nasılsın???

kızlar emoşun hepinize slm var halaadet olmadııı ve heyecanla bekliyor yarın yeniden kan tahlili yapılacakmışş inş bbeği yerleşiyordur kızlar neolur dua edelimde emoş yarın bizegüzel haberler verir

aminn canım inş...bizim adlarımızı söyleme cok sevindim ve duygulandım allahım ettiğim duaları boş cevirmesin inş...hepinize her aklıma geldiğinde bol bol dua ediyorum..
bende eşin gitmeyince acaba dedim...allahım inş. bunu vesile kılacaktır..

bende iyiyim bugün başlıyorum ovulasyon testine ve preseed,e artık herşeyin hayırlısı...

kızlar emoşun hepinize slm var halaadet olmadııı ve heyecanla bekliyor yarın yeniden kan tahlili yapılacakmışş inş bbeği yerleşiyordur kızlar neolur dua edelimde emoş yarın bizegüzel haberler verir

inşallah allahım yarın onun yüzünü güldürür 5 yıldır beklediği bebişine kavuşur...:sinifsinif:
inş. inş. inş. yarın güzel haberlerle gelir allahım..(aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn):Saruboceq::Saruboceq:

Haticecim duydum kı bugün çalışmalar başlıyormuş preseed ile Allah'ım bahane kılsın bunları da bu ay bebişini sana tutundursun canım tüm kalbimle dua ediyor ve bekliyorum...

Selizim canım benim;o videoyu biliyorum ben de eşimde sık sık izliyoruz heleki hamilelik haberimi aldıktan sonra dediğin gibi tarifi olmayan mucizevi güzellikte birşey..Her seferinde aynı hissi veriyor insana..Evet canım ya haklısın ne günler saydım ne hesaplar yaptım Rabbim gönderdi meleğimi.İnşallah elime aldığım günleri de görürüm.Evet bebişim Kadir gecesi bebişi bu da beni ayrıyetten mutlu ediyor...
Teyzesi kardeş bekliyoruz senden;Haticemden,Emoşumdan hepinizden (bu arada sürekli kızıma diyesim geliyor kendime engel oluyorum)...Dualarım sizinle..Sabırsızlıkla haberlerinizi bekliyoruz...

Canlarım güzeller güzelli arkadaşlarım!
Ben şimdilik çıkıyorum kocişle çarşıya çıkıyoruz..Yine uğrarım tabii...
Çok öpüyorum hepinizi.Selizcim arada bir gel özletme kendini emi...
Emoşum içinde dualara devam!Allah'a emanet olun canlar!

Haticecim duydum kı bugün çalışmalar başlıyormuş preseed ile Allah'ım bahane kılsın bunları da bu ay bebişini sana tutundursun canım tüm kalbimle dua ediyor ve bekliyorum...

evet canım nasipse başlıyorum bu gece....:kedi:
inş. canım allahım o güzel haberi vermeyi nasip eder ben ve bütün arkadaşlarıma...:Saruboceq::Saruboceq:

tamam canım güle gülee iyi eğlenceler...
slm gusellerımmmmm

selam gökcemmm hoşgeldin canımm...opuyorumnanaktan

ayy hadi inş cnm preseedi nasıl kullanabileckmisin merak ettim inş işe yarar ovulasyon testi ne çıktı???pozitifi gördünmü??
tamam bitanem elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum sizlerle birlikte olabilmek için kociş laptopu getirince onu bırakıp pcyi açıyorum hmn.hoşçakal cnm k.i.b

tesekkurler bebişim evet havalar cok fena ev ıcınde hasta oldu ya pes yanı bana:2: ınsallah bızde duyarız bebısımızın pıt pıtlarını ınsallahhhh:Saruboceq:

allah razıı olsun kızzlarrr yaaa inşallahh yarın güzel haberler vericem sizee allahın izniyleee allahımm dualarımızı boş çevirmesinn inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar ben fena kötüyüm Napcam bilmiyorum!!!
Dün geceyi hastanede geçirdim gözetim altında olmam gerekiyormuş aslında bu gece de kal dedi ama kalamadım daha fena oluyorum orada!!!
apasisitte şüphelenmişlerdi ki böbrekten kum döküyorsun dediler
Yarın sabah ikili testte gidicem eğer bu agrım geçmezse tekrar yatıracak doktor...
bunlara ragmen çok şükür ki bebeğimde ters bişi yokmuş
Benden şimdilik bu kadar kimseciklerde yokmuş

canımmm FATOŞCUMMM...
kum dökmek berbat bişeyy..ama bebeğğm iyi değil yazacaksın diye ödüm koptu..neyseki onda bişey yokmuş.allahın izniyle sende iyi ol inşallahhhh...

canımmm FATOŞCUMMM...
kum dökmek berbat bişeyy..ama bebeğğm iyi değil yazacaksın diye ödüm koptu..neyseki onda bişey yokmuş.allahın izniyle sende iyi ol inşallahhhh...

evet çok şükür onda birşey yokmuş doktor zaten apar topar ult. aldı bebege baktı onu hareket ederek görünce hemen benim testlere başladı..
yani daha bu kadarcıkkken sıpa tüm önceliklerimi almış....
Çok teşekkür ederim canımmm

sen nasılsın elif okudum geçmişi ama öle detaylı bakamadım sanırım doktora gitmişsin nasıldı herşey yolundamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…