Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bugün 6 saat üst üste dersim var :bbo: arada yine girmeye çalışırım canlarım, hadin görüşürük opuyorumnanaktan

Ben iyiyim tatlım, sen nasılsın bakalım olumunekankayizsmile günü geçenlere mi çıktın ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorumkismile hadi inşallah güzel haberler alırız senden hihoyyyt
man iy ol canım evet günüm geççti canım dün test yaptım ama ben bu aldığımız testlere pek güvenmiyorum iyi bi marka değil iki kere yaptım dün ikisindede silik çıktı arızalı bunlar ya ben yumurtlamadımki doğru düzgün umutlanayım
günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan
günaydın ablacım
Bugün 6 saat üst üste dersim var :bbo: arada yine girmeye çalışırım canlarım, hadin görüşürük opuyorumnanaktan

kolay gelsin canım yine gel

kolay gelsin şerocummmm
kız yıldız geberticimmm seni ne ablası bee akannehir:umursamaz:hala de barii:roflol:

Canım benim pıt pıtları görmüşsünü he çok sevindimm

inşallah tekmelerini de hissedeceğin günlerde gelri canım sağlıklı bi hamilelik

geçirirsin inşallah bi yerde kızım diyesim geliyor yazmışsın cinsiyeti öğrenmeden
böle şeyler düşünebiliyor insan ama inan bana anne-baba için cinsiyet hiç farketmiyor canım
deli gibi kız istesende tersi olsa bile veya erkek istesende kız olsa bile onu gene en çok
en büyük sevginle seviyorsun yuvanıza sağlık bereket getirsin meleğiniz aşkınızı huzurunuzu sağlamlaştırsın inşallahh opuyorumnanaktan

hii lalecim geçmiş olsun nası kum döküyomuşsun varmıydı ki öyle bi problemin bilmiyorumkismile
Canım ya bebeği etkilememsine sevindim ama senin ağrı çekmene üzüldüm
inşallah kısa sürede atlatılır bi durumdur hiçde bilgim yok bu konuda
Allah yardımcın olsun canım iki testinde güzel çıkar inş...

niye baktırdmasın kızz cadı baktırsaydın ya elle elle ne bu çatal korkusu canım :))
bişi varsa görürdü doktorun neyse bişey yoktur inşallah :)

15 gün kaldı he hadi hayırlısı canım başlayın tekrar çalışmalara
bu sefer sağlıkla gelsin bebeğiniz :)))

a haklısın ne günler saydım ne hesaplar yaptım Rabbim gönderdi meleğimi.İnşallah elime aldığım günleri de görürüm.Evet bebişim Kadir gecesi bebişi bu da beni ayrıyetten mutlu ediyor.....

hehehe kadir gecesi hatırlıyorum o geceyi elif mesaj çekip kadir gecesi aşna fişna olurmu
diye sormuştu senin için kaydirigubbakcemile3 İyi ki şaapin demişim kızz lülülülülülü sanki ben dedimde oldu töbe tööbe sempatiksalakcinni

canım benim çok geçmiş olsun eşine....eh çalışın canım çalışın kayınvaldie varken
güzel ekşın olur aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kız sen daha sonuc almadınmı bu işten e bekliyoruz hayırlısı olur inşallah

Günaydııın kızlaaaaarrrr :)))

sevtapıma abla mı diosnz kız abooo o benden küççük dimi kız sevtoşşş :icecream:

günaydın canım
ozaman sanada deze diiyim
:roflol::roflol::roflol: pardon canım ne bilem yanlış hatırladım galiba biriyle karıştırdım ben daha 24 yaşında küççücük bi hatunumopuyorumnanaktan

ama ben gördüm sana hep abla diyolar bende saygısızlık etmim dedim pardonsempatiksalakcinnibilmiyorumkismile
ne saygısızlığı canım yaaa aşkolsun biz aştık onları artık

demi ayşemmm küçküm ben daha :icecream::icecream:

fatoşum geçmiş olsun canımmm olumunekankayizsmile
pek geçmişe gidemedim kzılar atladıklarım muhakkak vardır kusura bakmayınn

günaydın canım
ozaman sanada deze diiyim
:roflol::roflol::roflol: pardon canım ne bilem yanlış hatırladım galiba biriyle karıştırdım ben daha 24 yaşında küççücük bi hatunumopuyorumnanaktan

eh bende 23 yasında kücücüküm olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3

ne saygısızlığı canım yaaa aşkolsun biz aştık onları artık

demi ayşemmm küçküm ben daha :icecream::icecream:

evet sevocum aynen öyle :))))

ayy bu arada benim fena halse ksıkalrım ağrıyo yumrutluıyorummu nee akannehir akannehir akannehir

iyiyim canım bende test yaptım silik çıktı düşünüyorum dünden beri:çok üzgünüm:
ay canım inşallahhh hamilesindirr
eh bende 23 yasında kücücüküm olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3

evet sevocum aynen öyle :))))

ayy bu arada benim fena halse ksıkalrım ağrıyo yumrutluıyorummu nee akannehir akannehir akannehir

sende tikkat et bu ara kazalara karşı koru kendini canımm :icecream::icecream::icecream:
benimde bugün her yazıda dondurma yalayasım var heheheh :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…