günaydın kıslar nasılsınızzemuszemus
günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan
man iy ol canım evet günüm geççti canım dün test yaptım ama ben bu aldığımız testlere pek güvenmiyorum iyi bi marka değil iki kere yaptım dün ikisindede silik çıktı arızalı bunlar ya ben yumurtlamadımki doğru düzgün umutlanayımBen iyiyim tatlım, sen nasılsın bakalım olumunekankayizsmile günü geçenlere mi çıktın ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorumkismile hadi inşallah güzel haberler alırız senden hihoyyyt
günaydın ablacımgünaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan
Bugün 6 saat üst üste dersim var :bbo: arada yine girmeye çalışırım canlarım, hadin görüşürük opuyorumnanaktan
kolay gelsin şerocummmm
kız yıldız geberticimmm seni ne ablası bee akannehir:umursamaz:hala de barii:roflol:
Geldim canım...
Beklettim sizi kusura bakmayın canlar...
Evet bugün bebişimizin kalp atışlarınnı duymaya gittik eşimle vee duydukkkkkkkkkdelikafadulden
Çok şükür Rabbim bebeğime can vermiş;kalbi "pıt pıt pıt"atıyor...Çok mutluyum bir kez daha ve herkese bunu yaşaması için dua ediyorum.Bu mutlu günümde mutluluğumu paylaştığın(ız)için çook teşekkür ederim...Sizleri çok seviyorum!
selam kızlar ben fena kötüyüm Napcam bilmiyorum!!!
Dün geceyi hastanede geçirdim gözetim altında olmam gerekiyormuş aslında bu gece de kal dedi ama kalamadım daha fena oluyorum orada!!!
apasisitte şüphelenmişlerdi ki böbrekten kum döküyorsun dediler
Yarın sabah ikili testte gidicem eğer bu agrım geçmezse tekrar yatıracak doktor...
bunlara ragmen çok şükür ki bebeğimde ters bişi yokmuş
Benden şimdilik bu kadar kimseciklerde yokmuş
canımbenim.dün gittim dr.a..alttan bakmak istedi iltihap yara neyim varsa göriyim dedi ama ben istemedim(pişman oldum ama( )
napim bıktım artık her dr.a aç aç....
kan verdim..kana adetliyken bakmak istedi ama ben herzaman gelemem ilçedeyim dedim.sonuçlarıda hafta içi gidemezsem haftasonu gidicem almaya..
kürtajdan 1 ay sonra tekrar düşünebilirsiniz dedi..kaldı 15 gün..bakalım yine başlarmıyız çalışmalara...
hee bide karnımdan baktı sorun gözükmüyo dedi...
bu kadar canımbenimmm...
a haklısın ne günler saydım ne hesaplar yaptım Rabbim gönderdi meleğimi.İnşallah elime aldığım günleri de görürüm.Evet bebişim Kadir gecesi bebişi bu da beni ayrıyetten mutlu ediyor.....
cnm arkaşlarım nasılsınızzz sizi çooook özledimmmmzemuszemus
ayyyy yine çook yoğun günler geçirdimmm;kocam çok kötü hastlandı kızlarrrmafoldumben bi üşütme bi titreme alatamam sizeeüstelik tamda çlışma günlerimizde adetiminm 13.14.15.günleri gitti dünn bi çalışma yaptık zar zorrr kocişim zor dayandııı çok hasta ama bebeğimiz içinnn bu ayy sadece (çalışm günlerinde) 2 gün çlışma yapabildik:gitme: ama nasip veren Allah verir inşşşşşşşş
ayrıcaa kayınpederim ve kayınbiraderim ist gittiler bnm eşim hastalanınca gidemdi kızlarr çok öenmli bir iş için gideceklerdiii tamda yumutrlaa günlerime denk geliyor kocam o tarihlerde ist. olacak die çok ağladım ama nasip hastalanınca gidemedi kızlarr belkide bebeğimiz olacak oyüzdendir inş ama yine kayınvaldem bize kalmaya geldiii onlar ist gidince bizde kaldııı oyüzden bi dün gece zar zor bi çalışma yapabildik :umursamaz: bu sabhta uyuyordum bi baktımkii kayınpederim fln aşağıdan seseri gelioo hmn kalktım abdest bile alamadım kızlar düşünün yanii Allahım affetsin hmn ndim kahvaltı hazırldımmmkafamçokkarıştı neyse kahvaltıyı yapınca gittiler Allahtan bende hmn banyoya girdimm işte böyle kızlarrr 3-4 gün giremeyinceanlatacak epey bişeyler biirikiooryerimseniben
sizlerde ne var ne yok ???
selizimmm cnm ablam bekliyo benii kahveyee acık çıkıyım kafa dağıtıyımmm yaa çok gerdi bu durum beniiiii seni çok öpüyorumm cnmm kızlarada çok selamm ilet bendeeeeennn yarın inşallahh güzel haberlerle gelicemm inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::CüvCüv:
Günaydııın kızlaaaaarrrr :)))
sevtapıma abla mı diosnz kız abooo o benden küççük dimi kız sevtoşşş :icecream:
ne saygısızlığı canım yaaa aşkolsun biz aştık onları artıkama ben gördüm sana hep abla diyolar bende saygısızlık etmim dedim pardonsempatiksalakcinnibilmiyorumkismile
Günaydııın kızlaaaaarrrr :)))
sevtapıma abla mı diosnz kız abooo o benden küççük dimi kız sevtoşşş :icecream:
deze de bana yıldız :icecream::icecream:
yyyoooooooooookkkk dimemm bi abla dedim saten çok pişmanım
:gitme::gitme:
aman sevtapcım nasılsın
oldumu şimdi:roflol::roflol:
oldu oldu dadından yinmiyooo :))iyiyim canım sen nasılsın
günaydın canım
ozaman sanada deze diiyim
:roflol::roflol::roflol: pardon canım ne bilem yanlış hatırladım galiba biriyle karıştırdım ben daha 24 yaşında küççücük bi hatunumopuyorumnanaktan
ne saygısızlığı canım yaaa aşkolsun biz aştık onları artık
demi ayşemmm küçküm ben daha :icecream::icecream:
ay canım inşallahhh hamilesindirriyiyim canım bende test yaptım silik çıktı düşünüyorum dünden beri:çok üzgünüm:
eh bende 23 yasında kücücüküm olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
evet sevocum aynen öyle :))))
ayy bu arada benim fena halse ksıkalrım ağrıyo yumrutluıyorummu nee akannehir akannehir akannehir
ay canım inşallahhh hamilesindirr
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?