Eki Görüntüle 57059 kıslar bakın bakem hamiş olabilermiyim
geçmiş olsun canım o neki bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Ay üşüttün mü acaba bilmiyorumkismile
ayy hamilesin işte kız delikafadulden daha ne bekliyosun bhcg yaptır hadiii :lepi:
kaç gun gecvti reglınn
tam olrk bilemıorm ama rahım içi tabaka ile alakalı bşi sanırım canım bilmiyorumkismile
bilmem ki hava soğudu üşütmüşde olabilirim dimi şerocumm
geçmiş olsun canım
Ablan kurrrrrbaaaaaaaaannnnn olsun sana :roflol:
Ay kocişim de yaşın ilerledikçe daha da güzelleşiyosun diyo zaten şarap gibiymişim doyamıyomuş tadıma bayanssulusmile bayanssulusmile :roflol: :roflol: :roflol:
ayy hamilesin işte kız delikafadulden daha ne bekliyosun bhcg yaptır hadiii :lepi:
kaç gun gecvti reglınn
hm yumurtluyo olabilirsin :lepi:sağol canım ya sadece hareket ettırınce agrıyo duruken agrımıo
:
hm yumurtluyo olabilirsin :lepi:
inş canım dün yaptım bunları dündü beklenmeyen günüm bugün bi gün geçti.
ayyy tavukk gibiiiyizzz yaaaaaaaaaaaaaa
hm yumurtluyo olabilirsin :lepi:
ayyy tavukk gibiiiyizzz yaaaaaaaaaaaaaa
emoşş kanı vermişş yarın alıcakmışş sonucunuuuu ayy işallah ondada varrdırrr yaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:
hayatım bizim topiğimizde kür uygulayan yoktur pek..:umursamaz:
cünkü kürler hazırda olan adet düzeninide bozuyo...eyvahedigeldismile
evet canım ya kimderdi yumurtlamayı öğreneceğimizi hatta ilk yumurta çatlatma iğnesini duyduğumda çok şaşırmıştım benimki ne gelişirdi nede çatlardı. arkadaşlarımda kötü tavuk diyodu , şimdi ben iyi tavukmu oldum CADIARZU
en kısa zamanda canım yaptırcambigün gecmısken böle çıkıyosa buna silik denemz canım gün gectıkce artcak
demekki gün gevtıkce kzıarcak :))))
hemen kan tetsi yaptır bence bide bhcg değerine bakılsın
ekşından olabilerşimdi okudum yumurtlama ağrısı kısa süreli olur ve rahatsız etmes dio kocatepe kağan doktor :))))
ay of üşüttümmü ben ya of ya yoksa çok ekşındnamı oldu
dün 1 saat arayla ıkı kere şoooldu :kedi: ondna yoruldummu acaba cumarteside ööle gectı
ekşınla Allah ımm iyi ki bol bol yapmışım bu agrı gecene kadar bi daha yapamam valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kocişde öle diyoo kaydirigubbakcemile
CANIMBENİMMMM..İNŞALLAH MELEĞİN SENİNLEDİR..İNŞALLAAAHHHHH...iyiyim canım bende test yaptım silik çıktı düşünüyorum dünden beri:çok üzgünüm:
gunaydın arkadaşlar.benım 17sıne adert olmam gerekıyodu ve hala olmadım 4 gun once test yapmıştım negatıf çıktı.yuzumde sıvılcelenme oldu belim çok ağrıyo tabı bu adet belırtısıde olabılrı ben ne zaman test yapayım olumsuz olmasından korkuyorum((((((((((((((((((
gıtgıt gıdakkkkkkkkkkkkkk yumurtam çok sıcak inanmassan gelde bakyokk canımm sen şimdiii hamişş tavukksunnn zemuszemuszemuszemus 9 aylıkk bi kuluçka dönemide seniii bekliooooooooooo
inşallah canımCANIMBENİMMMM..İNŞALLAH MELEĞİN SENİNLEDİR..İNŞALLAAAHHHHH...
GÜNAYDIN KIZLARR...
BEN HAFTAYA HİÇ İYİ BAŞLAMADIM... :sinifsinif:
DÜN EŞİMİ VE ABLAMI UĞURLADIMM... :gitme:
YALNIZ KALDIM YİNE...
VE GECE BERBAT Bİ RÜYA GÖRDÜMM... mafoldumben
EVE HIRSIZ GİRİYODU..GENÇ Bİ ÇOCUK..YÜZÜNÜ GÖRMEDİM.DERİ Bİ CEKET VE BOYNUNDA KIRMIZI ATKI GB BİŞEY VARDI.BALKONDAN SANDALYE ALDI..İÇERİ GEÇTİ..BEN GÖRÜYORUM AMA BANA ZARAR VERMESİN DİYE UYUYO NUMARASI YAPIYORUM.. SONRA YANIMA GELİYO,,BOYNUMA BİŞEY FISFISLIYOR.UYUMAM İÇİN..SONRA... BENİM KISA BİŞEY VARMIŞ ÜSTÜMDE..BANA SALDIRIRKEN UYANDIMM... mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
RABBİM KİMSEYİ YALNIZ BIRAKMASIN YAAAAA....
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kız yıldız sanırım hamilesin yaa hadi inşallahh canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?