inşallah canımda benim hiç umudum yok
günaydınnn canlarımmmm, ay_she, cerenankara, KotuKediSero, sevtapduzyol, Yavyum, ZEKAY
adamerve tebrikler canım pıt pıt ları görmüşşsünn.sarılale sanada geçmiş olsun cnımmm.umarım en kısa zamanda geçer bütün kötülüklerrr.
yıldızcımmm silik çıkmışş bişi ama ben anlamadımm yoksa testinmiii??
inşallah canımda benim hiç umudum yok
ay canım inşallahhh hamilesindirr
sende tikkat et bu ara kazalara karşı koru kendini canımm :icecream::icecream::icecream:
benimde bugün her yazıda dondurma yalayasım var heheheh :roflol::roflol::roflol:
Ay 23 24ler havada uçuşuyo akannehir ben cumartesi 27 oldum biliyonuz muuuuuu :gitme: :gitme:
:icecream::icecream::icecream::icecream:günaydın canım hoşgeldinn :)
hayırlsı olsun canım ama silik çizgide bişeydir yani kaç ugn gecti reglın
:icecream: :icecream: :icecream:
Ay 23 24ler havada uçuşuyo akannehir ben cumartesi 27 oldum biliyonuz muuuuuu :gitme: :gitme:
kızlae emoşş hastanedeymişşş.ayy işallah bebiş vardırrr çok heveslendilerr çünküüü
günaydın canım teste silik çıktıyıldızcımmm silik çıkmışş bişi ama ben anlamadımm yoksa testinmiii??
he okadan testten sora bilmiyom ev labaratuar a döndü vallahkız hadi inşallahh yaaaa azimle işeyen duvarı delermiş yapcan sen bu işi ama bakalım ne zaman :)
bugün bir ama ben dün yaptım iki tanehayırlsı olsun canım ama silik çizgide bişeydir yani kaç ugn gecti reglın
:icecream: :icecream: :icecream:
her yaşın ayrı güzelliği varAy 23 24ler havada uçuşuyo akannehir ben cumartesi 27 oldum biliyonuz muuuuuu :gitme: :gitme:
kızlaarr benim acayip halde kasıkalrım ağrıyo yaaa çok ağrıyooo((
bacakalrımı hareket ettiremiyorum yürüyemiyorum bile neden yaa
yımırtlama günlerim başaldı ondan mı acaba ama bu kadar ağrırmı bide
doktorum gecen gittiğimde Endometriozis gözüküyo demişti o ağrı yapıyomu Allah ımm
çok fena bi ağrı akannehir akannehir akannehir
doktorum gecen gittiğimde Endometriozis gözüküyo demişti o ağrı yapıyomu Allah ımm
Ay hadi inşallah güzel haberle döner :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bu sefer herzamankinden daha çok kaptırdı kendini ve çok ümitlendi, hayal kırıklığı yaşamaz inşallah :Saruboceq:
geçmiş olsun canımkızlaarr benim acayip halde kasıkalrım ağrıyo yaaa çok ağrıyooo((
her yaşın ayrı güzelliği var
handa ben abla diyeceğimi buldum yaşasınsırnaşık şey
Doğum günün kutlu olsun canım minimmm :)
27 oldun diye mi üzülüyosun yaşıyosun işte ne güzel :) yaşın ne önemi var :)))
şerommm doğum günün kutlu olsun tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?