gunaydın arkadaşlar.benım 17sıne adert olmam gerekıyodu ve hala olmadım 4 gun once test yapmıştım negatıf çıktı.yuzumde sıvılcelenme oldu belim çok ağrıyo tabı bu adet belırtısıde olabılrı ben ne zaman test yapayım olumsuz olmasından korkuyorum((((((((((((((((((
CANIMBENİMMMM..İNŞALLAH MELEĞİN SENİNLEDİR..İNŞALLAAAHHHHH...
GÜNAYDIN KIZLARR...
BEN HAFTAYA HİÇ İYİ BAŞLAMADIM... :sinifsinif:
DÜN EŞİMİ VE ABLAMI UĞURLADIMM... :gitme:
YALNIZ KALDIM YİNE...
VE GECE BERBAT Bİ RÜYA GÖRDÜMM... mafoldumben
EVE HIRSIZ GİRİYODU..GENÇ Bİ ÇOCUK..YÜZÜNÜ GÖRMEDİM.DERİ Bİ CEKET VE BOYNUNDA KIRMIZI ATKI GB BİŞEY VARDI.BALKONDAN SANDALYE ALDI..İÇERİ GEÇTİ..BEN GÖRÜYORUM AMA BANA ZARAR VERMESİN DİYE UYUYO NUMARASI YAPIYORUM.. SONRA YANIMA GELİYO,,BOYNUMA BİŞEY FISFISLIYOR.UYUMAM İÇİN..SONRA... BENİM KISA BİŞEY VARMIŞ ÜSTÜMDE..BANA SALDIRIRKEN UYANDIMM... mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
RABBİM KİMSEYİ YALNIZ BIRAKMASIN YAAAAA....
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ah canım benim yaaa korkma oku üfle kitle kapılarını kapıları kitlerken oku ayetel kürsiyi Allah emanet et kendiniCANIMBENİMMMM..İNŞALLAH MELEĞİN SENİNLEDİR..İNŞALLAAAHHHHH...
GÜNAYDIN KIZLARR...
YALNIZ KALDIM YİNE...
EVE HIRSIZ GİRİYODU..GENÇ Bİ ÇOCUK..YÜZÜNÜ GÖRMEDİM.DERİ Bİ CEKET VE BOYNUNDA KIRMIZI ATKI GB BİŞEY VARDI.BALKONDAN SANDALYE ALDI..İÇERİ GEÇTİ..BEN GÖRÜYORUM AMA BANA ZARAR VERMESİN DİYE UYUYO NUMARASI YAPIYORUM.. SONRA YANIMA GELİYO,,BOYNUMA BİŞEY FISFISLIYOR.UYUMAM İÇİN..SONRA... BENİM KISA BİŞEY VARMIŞ ÜSTÜMDE..BANA SALDIRIRKEN UYANDIMM... mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım en iyisi kan testidir gerçeği öğrenmek için ama negatif çıkmış sanırım evde yaptığında hamile olmayabilirsin üzülme ama belkide havalardan gecikmiş olma ihitimalin var hayırlısı olsun inşallahhneden kımse bana cevap yazmıyo:kedi:
CANIMBENİMMMM..İNŞALLAH MELEĞİN SENİNLEDİR..İNŞALLAAAHHHHH...
GÜNAYDIN KIZLARR...
YALNIZ KALDIM YİNE...
Yavyuuuuuuuuuuuummm :teselli: ben geliyim mi yanına korurum seni aklinialirimsmile aklinialirimsmile
şerommmmm döndümmü sen aramızaaaaaaa olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
canım bunlar hemn çıktı alttaki biras saradığına bakma öbürünü üç saat sonra yapmıştım onla birlikte eskiyide çektim. hayret ediyom canım sence o tesler güvenilirmi benim ymurtlamam da hep silik çıkmıştı kafam karışık başka markamı alim napimYıldızcım bu 2. çizgiler ne zaman belirdi o da önemli tatlım bilmiyorumkismile ilk yarım saat içinde belirmediyse dikkate almicaksın biliyosun dimi yerimseniben biliyosunuz ben geçen ay bikaç saat sonra aynen böyle 2. çizgileri gördüm ama hamiş değildim :sinifsinif: Ama hemen belirmişse kesin hamişsin hihoyyyt
inşallah canım düşündüğümüz ggbidir. inşallah darısda sana olur eşim ameliyat olalı iki ay oldu canım eğer bende de sorun varken kaldıysam hamiş sen hayli hayli kalırsınyıldızım canım benimmmmm test yapmıssın ve silik cıkmış baktımda bayagı belli çizgi...bugün bi kan testi yaptır hemen emin olalaım tatlım yaa ay çok sevindim senin haberine opuyorumnanaktan
kocişime diyimde hemen o da ameliyat olsun yaaa boshayallersmile
Ay kızlar demin kasığımın sağ tarafına öyle korkunç bi sancı girdi ki yerimden oynayamadım :sinifsinif: bıçak saplandı sanki bilmiyorumkismile üşüttüm mü ne yaa bilmiyorumkismile
Öyle oldu galiba bilmiyorumkismile daha fazla dayanamadım boshayallersmile
günaydın kızlarrrrr..... opuyorumnanaktan
bugün şef yok gizli gizli giriyorum nete:))
geçmişe bi göz attım geldim....
fatoşum canım benim çok geçmiş olsun kum döküyormuşsun Allah yardmcın olsun...bebeğinde bir sorun olmadıgına çok sevindim canım biran önce iyi olursun inşallah...
mervecim sende ptırcıgının kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim tatlım...Allah saglık sıhhat versin...
yıldızım canım benimmmmm test yapmıssın ve silik cıkmış baktımda bayagı belli çizgi...bugün bi kan testi yaptır hemen emin olalaım tatlım yaa ay çok sevindim senin haberine opuyorumnanaktan
kocişime diyimde hemen o da ameliyat olsun yaaa boshayallersmile
emoşum inş sende güzel haberlerle dönersin...gerçi yarın çıkıcakmış sonuçlar..hadi hayırlısı bakalım...
yavyumm bitanem kötü bir rüya görmüşsün...Allahım hayırlara çıkarsın inş..rüyalarla amel edilmez gerçi..sen duanı oku yat Allahın izniyle bişi olmaz canım...
Genel Müdrlükten bi haber geldimi canım?
bu arada doktora gitmişsin ama alttan baktırmamışsınlmaz: keşke baktırsaydın be tatlım...inş önemli bişey yoktur...
çalışmalara da 15 gün kalmış hadi bakalım aklinialirimsmile
canım bunlar hemn çıktı alttaki biras saradığına bakma öbürünü üç saat sonra yapmıştım onla birlikte eskiyide çektim. hayret ediyom canım sence o tesler güvenilirmi benim ymurtlamam da hep silik çıkmıştı kafam karışık başka markamı alim napim
inşallah canım düşündüğümüz ggbidir. inşallah darısda sana olur eşim ameliyat olalı iki ay oldu canım eğer bende de sorun varken kaldıysam hamiş sen hayli hayli kalırsın
günaydın canım her zamn geçermi çünkü benimde kasıklarım çok ağrıyo heran adet olacamgünaydın herkesee..kzılar ben hala adet olmadım.29.günde oluyodum bugün 31.gün.
cmt olmam gerketi yani.perşembe günü test yapmıştım ikinci çizgi silik bile çıkmamıştı o yüzden şüphelenemiyorum.sadece kasıklarım çok apğrıyo her an olacakmış gibi onun dışındada bişerşy yok.
Öyle oldu galiba bilmiyorumkismile daha fazla dayanamadım boshayallersmile
inşallah canım düşündüğümüz ggbidir. inşallah darısda sana olur eşim ameliyat olalı iki ay oldu canım eğer bende de sorun varken kaldıysam hamiş sen hayli hayli kalırsın
oyy canım benimm üşütmüş olabilirsin incemi giyiniyorsun yoksa hı guclubacismile
dikkat et canım kendine bu havalar insanı kandırıyor insan ne giyecegini şaşırıyor valla...
ben en iyisi kan testi yaptırimYa daha önce de söylemiştim, ben bu lapoquicklere güvenmiyorum, tabi hemen çıkmış olması çok güzel ama istersen bi de farklı bi marka al eczaneden, onda da hemen çıkarsa kesin hamilesin yerimseniben hadi inşallah hihoyyyt
ay_she+, bunalımdayım, cerenankara, eLover, KotuKediSero+, SeKeR_NaNe+, sevtapduzyol, yaren0144, Yavyum+, Yildiz10
günaydın kızlaar
ay_she+, bunalımdayım, cerenankara, eLover, KotuKediSero+, SeKeR_NaNe+, sevtapduzyol, yaren0144, Yavyum+, Yildiz10
günaydın kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?