tatlım neler oluyor orda??? birisi çok üzgün galibaaa, yapma canım böyle.bende üzüldüm bak şimdi inan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geldim kızlar, iyi geceler tinker sana da
pembecim canım sorma ya, benim dün günümdü ya, yani dün ya da önceki gün (hala kırmızılar mı ilk gün yoksa kahveler mi netleşemedim de)
akşam üzeri dayanamadım test yaptım negatifti,
ama ben negatif olduğuna üzülmedim yani üzüldüm de bu haykırmalarım onun için değil
bende geçen ay kist olmuştu hayatımda ilk defa ve ilaçla adet olabildim 48. günde, bu ay yine öyle olursa diye korkuyordum ve nihayet işte bebek yok ama adet de yok işte
hep de dua ediyordum vaktinde adet olayım diye yok. Halbuki öyle düzenli adetim vardı ki 28 gün çıkıp gelirdi, sanki doğum kontrol hapı kullanıyor gibiydim şimdi de uğraşıyorum işte, babaannem 33 yaşında menopoz olmuş ben de ona yanıyorum yaşım 35 ya...
Ya pardon kendi derdime daldım, sen nasılsın bu arada, ne zaman kan testi yapıyorsun?
Kıızzz nereye gittin bakiim? Bu arada diğer arkadaşlara merhaba. Ben buraya ilk kez geldim. Hatun ateş ölçmeden arkadaşımız. Hepinize bebekli göbekler diliyorum. İyi geceler.
ama artık ateş ölçmüyorum ben, o da geçen ayki psikolojimden oldu, her şeye boşverdiydim, ama nasipse bu ay adet olayım ilk günü başlıycam yeniden ateş ölçme de bana iyi geliyordu sanki
eşim de şaşırdı yazık hamile değilim diye üzülüyorum sanıyor, ama benim ağzımı bıçak açmıyor ki adama konuşabileyim de anlatabileyim derdi mi
kızlar ben bir sigara içip geleyim, biraz ağlamalarım azalsın, yazamıyorum zaten yaşlardan geliyorum hemen
sen doktor kontrolinde misin şimdi?? mutlaka iyi bir doktor bulup öncelikle şu kistten kurtuyosun canım . ondan sonra zaten herşey arka arkaya sırayla olucak. hap verirse ki muhtemelen deneyecek, bırakınca hamile kalma olasılığın bile artacak...
Canım sıkma canını yaaa!Tedavisi olmayan bilşey değil;bu ay da tekrarladı diye hep tekrarlayacak anlamına gelmiyorki bulmaz: Lütfen metiin ol.
Off anım yaaa ne kötü olmuşsun sen!Tamam ağla;ağla da biraz rahatla...
kızlar yok ya öyle böyle değil ben anladım zaten ki,
normalde benim reglim stresten kafaya takmaktan gecikmez, aksine bir hafta 10 gün de olsa çıkar gelir, çok sıkıntılı dönemlerimde ayda iki kez falan olduğum olur, ben gebeliklerim dışında geciktiğimi bilmem bu yaşıma kadar. Yani sıkılsam da önce olur ama geç değil......
bir de sağ kasığımdaki şişliği de fark ediyordum zaten günlerdir eşime de gösterdiydim bak bu taraf daha şiş diye, çünkü geçen ay da sağdaydı kistim
bir de ben bu ay da geçen ay gibi kupkuruydum, hiç akıntım olmadı geçen ay da olmamıştı akıntım
hatta belki ben bu ay yumurtlamadım bile bilmiyorum geçen ay moralim bozulunca ovulasyon testlerimi yok etmiştim de... bakamadım o yüzden
geçen ay dr yumurtan çatlamamış kist olmuş dediydi
YUMURTANIN ÇATLAMAMASI NE DEMEK BANA SÖYLER MİSİNİZ
Yumurta yeterli büyüklüğe gelince fallop tüpüne salınır ve orda çatlar.Eğer yeterli büyklüğe erişmezse çatlamaz canım.
Yeter ama bu kadar eziyet etme kendine;mutlaka gelecektir bebeğin bir gün.Lütfen yıpratma kendini bu kadar.
smart sana da sorayım bilgem benim.
Yumurtanın çatlamaması ne demek yani yumurta rahimden tüplere atılıyor ama niye çatlamıyor
Pardon pardon gördüm şimdi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?