Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tatlım neler oluyor orda??? birisi çok üzgün galibaaa, yapma canım böyle.bende üzüldüm bak şimdi inan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

pembecim canım sorma ya, benim dün günümdü ya, yani dün ya da önceki gün (hala kırmızılar mı ilk gün yoksa kahveler mi netleşemedim de)
akşam üzeri dayanamadım test yaptım negatifti,
ama ben negatif olduğuna üzülmedim yani üzüldüm de bu haykırmalarım onun için değil
bende geçen ay kist olmuştu hayatımda ilk defa ve ilaçla adet olabildim 48. günde, bu ay yine öyle olursa diye korkuyordum ve nihayet işte bebek yok ama adet de yok işte
hep de dua ediyordum vaktinde adet olayım diye yok. Halbuki öyle düzenli adetim vardı ki 28 gün çıkıp gelirdi, sanki doğum kontrol hapı kullanıyor gibiydim şimdi de uğraşıyorum işte, babaannem 33 yaşında menopoz olmuş ben de ona yanıyorum yaşım 35 ya...

Ya pardon kendi derdime daldım, sen nasılsın bu arada, ne zaman kan testi yapıyorsun?

nevetna canım seni gördüm aşağıda, sen de buraya geliyor muydun, ben de az önce sana bilgi vermek için diğer topicte yazdım test yaptım negatif diye, gel yukarıya burda konuşalım ya

geldim kızlar, iyi geceler tinker sana da

niye böyle harap ettin sen kendini yahuuu... doktor menepoz mu dedi sana ? bi daha olmaz mı bebeiş dedi?? nooluyooo yavrucum, kısır olan bayanların bile artık çocukları oluyo...
hep daha kötüleri olduğunu düşünmelisin, ki hiç birşeyin sonu gelmedi senin için. bi muayene ol, birde başka doktor dene mutlaka ama.
13 sene değil 15 sene olsada şansın olacaktır, eminim ben. sil göz yaşlarını lütfennn...klava:

hatun canım belki normal bir gecikmedir. Belli olmaz ki. Ne zaman yumurtladığını biliyor musun ki? Ancak onu bilsen şu gün adet olmam lazım dersin. Geçen ay düzenin şaştı ya belki geç yumurtladın ve geç adet olacaksın. Bak Tuba arkadaşımız da kist olmadan bir ay 13 gün falan gecikmiş, stresten. En sonunda bir banyo yapmış ılık, adet olacağım diye düşünerek öğlen uymuş ve kalktığında adet olmuşmuş. Tabii ki doktora git, ihmal etme ama basit bir gecikme de olabilir. İnşallah öyledir. Üzme kendini bu kadar, herşeyin çaresi var, bir tek ölmüşle olmuşa yok. Bak Allah'ın gücüne gider. Herşey yoluna girecek. Ne menapozu Allah aşkına!!! Bunları aklından uzaklaştır. Sanal kucaklar gönderiyorum sana. Allah yardımcın olsun.:teselli:

ben geçen ay 7sinde regl olmuştum. şimdi kafayı takınca acaba biraz gecikir mi falan diye 1-2 gün daha sabredicem. ama şimdilik bi belirti yok....:icecream:

Canım seni gördüm de geldim buraya. Böyle hüngür şakır ağlama lütfen. Babaannene çekmemişsindir, genelde ilk adet zamanı, menapoz anneye çekiyor. Benim annemde de tekrarlayan miyom çıktı 50 yaşında. Rahmini aldırdı, kötü birşeye çevirmesin diye. Ama ben bile dert etmiyorum, ne yazılıysa o olur.

Kıızzz nereye gittin bakiim? Bu arada diğer arkadaşlara merhaba. Ben buraya ilk kez geldim. Hatun ateş ölçmeden arkadaşımız. Hepinize bebekli göbekler diliyorum. ıyi geceler.

kızlar yok ya öyle böyle değil ben anladım zaten ki,
normalde benim reglim stresten kafaya takmaktan gecikmez, aksine bir hafta 10 gün de olsa çıkar gelir, çok sıkıntılı dönemlerimde ayda iki kez falan olduğum olur, ben gebeliklerim dışında geciktiğimi bilmem bu yaşıma kadar. Yani sıkılsam da önce olur ama geç değil......
bir de sağ kasığımdaki şişliği de fark ediyordum zaten günlerdir eşime de gösterdiydim bak bu taraf daha şiş diye, çünkü geçen ay da sağdaydı kistim
bir de ben bu ay da geçen ay gibi kupkuruydum, hiç akıntım olmadı geçen ay da olmamıştı akıntım
hatta belki ben bu ay yumurtlamadım bile bilmiyorum geçen ay moralim bozulunca ovulasyon testlerimi yok etmiştim de... bakamadım o yüzden
geçen ay dr yumurtan çatlamamış kist olmuş dediydi
YUMURTANIN ÇATLAMAMASI NE DEMEK BANA SÖYLER MıSıNıZ

Kıızzz nereye gittin bakiim? Bu arada diğer arkadaşlara merhaba. Ben buraya ilk kez geldim. Hatun ateş ölçmeden arkadaşımız. Hepinize bebekli göbekler diliyorum. İyi geceler.

gitmedim canım burdayım burnumu çeke çeke kafayı toplayıp derdimi anlatmaya çalışıyorum işte ondan cevap veremedim bak yukarıda yazdım ya bir sürü

ama artık ateş ölçmüyorum ben, o da geçen ayki psikolojimden oldu, her şeye boşverdiydim, ama nasipse bu ay adet olayım ilk günü başlıycam yeniden ateş ölçme de bana iyi geliyordu sanki

ama artık ateş ölçmüyorum ben, o da geçen ayki psikolojimden oldu, her şeye boşverdiydim, ama nasipse bu ay adet olayım ilk günü başlıycam yeniden ateş ölçme de bana iyi geliyordu sanki

sen doktor kontrolinde misin şimdi?? mutlaka iyi bir doktor bulup öncelikle şu kistten kurtuyosun canım . ondan sonra zaten herşey arka arkaya sırayla olucak. hap verirse ki muhtemelen deneyecek, bırakınca hamile kalma olasılığın bile artacak...

eşim de şaşırdı yazık hamile değilim diye üzülüyorum sanıyor, ama benim ağzımı bıçak açmıyor ki adama konuşabileyim de anlatabileyim derdi mi

Canım sıkma canını yaaa!Tedavisi olmayan bilşey değil;bu ay da tekrarladı diye hep tekrarlayacak anlamına gelmiyorki bu lmaz: Lütfen metiin ol.

yok canım geçen ay duphaston 6 gün içtim adet oldum dr çağırmamıştı tekrar zaten ama bir hafta bekleyip yeniden gideceğim, çünkü geçen ay bir hafta geçmeden ilaç vermemişti.

Canım sıkma canını yaaa!Tedavisi olmayan bilşey değil;bu ay da tekrarladı diye hep tekrarlayacak anlamına gelmiyorki bu lmaz: Lütfen metiin ol.

smart cım, sağol canım ama işte zaten iki üç gündür yazıyordum ya hiçbir şey hissetmiyorum ayrıca kiste benzer bulgularım var diye.... ama yine de tabii insan umut varsa yaşar derler ya belki diyordum bir de bu ay gün aşırı çalıştım ya ben de iki gündür geçince bebek demiştim, gerçi şimdi ona üzülmüyorum negatif gördüm diye yani tek sıkıntım sanki otomatiğe bağlanmış gibi olan sikluslarımın alt üst olması

Off anım yaaa ne kötü olmuşsun sen!Tamam ağla;ağla da biraz rahatla...

evet sorma tatlım birden fenalaştıydım öyle, ama şimdi iyiyim sizler sayesinde sağolun kızlar..
Ben bu yaz çok kötü günler geçirdiydim, cipralex falan kullandım yaz boyunca şimdi birkaç gün devam edicem yine çünkü dağıldım mı kolay toparlayamıyorum bu yazdan sonra bıçak sırtı gibi ne yapalım ne varsa onu görücez önümüzde bilmiyoruz ki

Yumurta yeterli büyüklüğe gelince fallop tüpüne salınır ve orda çatlar.Eğer yeterli büyklüğe erişmezse çatlamaz canım.

Yeter ama bu kadar eziyet etme kendine;mutlaka gelecektir bebeğin bir gün.Lütfen yıpratma kendini bu kadar.

smart sana da sorayım bilgem benim.
Yumurtanın çatlamaması ne demek yani yumurta rahimden tüplere atılıyor ama niye çatlamıyor

Pardon pardon gördüm şimdi canım

ya gerçekten artık hani gebe kalamıycam bir daha anne olamıycam değil derdim, çok şükür var bir meleğim, allah hiç olmayanlara versin önce, ben tattım çok şükür,
ama bu ikinci bebiş bana çok şey getirecekti, mucize diyeyim kısaca işte öyle önemliydi benim için, ama şimdi ona üzülmüyorum zaten, olacaksa olur sorun yapmıyorum, adet olmayı bile başaramazken bebeği nasıl yapacağım ki baksana zaten...

smart sana da sorayım bilgem benim.
Yumurtanın çatlamaması ne demek yani yumurta rahimden tüplere atılıyor ama niye çatlamıyor

Pardon pardon gördüm şimdi canım

canımm ya vallahı oku oku n kadar yıprattmıssın kndını..uzulme bu kadar kıst ddıgın sey nedırkı tdavısı olmayan bırseymı..tabııkı tedavısı var..ablamdada oldu oda aynı senın gıbı yıpratmıstı kendını..ama sonuc ıyı canım ılaclarını kullandı ve gctı kıst falan kalmadı..bu kadar uzulmeye degmez canım yaaa.nolur toparlan bıraz...

kızlar çıkmam lazım gideyim de eşimin yanına biraz onunla konuşayım, adam ne olduğunu anlayamadı yazık, o da üzüldü test negatif çıkınca, benim de buna üzüldüğümü ağladığımı sanıyor, gideyim de derdimi anlatayım bari, zaten içerden konuşup duruyor biz burda neciyiz sen gidip orda yabancılarla ağlıyorsun diye bozuluyor kıskandı resmen vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…