Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sağol çiçeğim canım ya, ablanda da bir kez mi oldu yoksa tekrarlamış mıydı birden fazla

sağol çiçeğim canım ya, ablanda da bir kez mi oldu yoksa tekrarlamış mıydı birden fazla

tekrarlamıstı canımmm ama ılac tedavısıyle kayboldu uzun zamandır yok oda 36 yasında...ama o kadar takma ya grcektn artık hrsyın bı cozumu var canım...40 yasında bıle cocugu olan var..cok rasladım..

tekrarlamıstı canımmm ama ılac tedavısıyle kayboldu uzun zamandır yok oda 36 yasında...ama o kadar takma ya grcektn artık hrsyın bı cozumu var canım...40 yasında bıle cocugu olan var..cok rasladım..

ayy gerçekten mi, o zaman benimde kalıcı olmayabilir yani, umarım öyledir ben haftaya dr ye gideyim bir an önce de hal yoluna bakalım devamlı ilaç verince toparlanırım belki ya doğru düzgün adet olayım başka şey istemem, zaten normal adet olmak da en azından birşeylerin yolunda gittiğini gösterir di mi

kesinlikle, uzmandan yardım al bir önce. kısa sürede tedavin bitsin canım...

tabııkı hmn doktora gıtmlısın korkuyoruz doktora gıtmye sonra kocaaaaa bır zaman kaybı..ınanıyorumkı hrsy yoluna gırcek..sonra dıyeceksın kı ayy ben bosuna korkmusum stres yapmısım..hm bu kadar stres sıne ve cocuguna yansır...onları da uzersın bosu bosuna..gıt canım doktora gıt v bızede mutlu haberlrınle sevındır..olurmu

sagolun kızlar ya toparladınız beni,
ben de gidip eşimi toparlayayım şimdi bari
o da bu ay da bebiş yapamadık diye çok üzüldü herhal
gideyim de ona asıl derdimi anlatayım rahatlasın biraz
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
siz olmasaydınız bu geceyi atlatamazdım kolay kolay öpüyorum hepinizi iyi geceler sabah 9 a kadar net açık olur dairede, görüşürüz

Canım daha dur bakalım ya,belki de kistle alaksı yoktur bu seferki gecikmenin kullandığın ilaçlar bozmuştur düzenini ve toplayacaksındır en kısa zazmanda
Canım ya neden mucize olacaktı senin için bilemiyorum tabi ama eminim o mucize bir gün gerçekleşecektir.O güne kadr yavruna sıkı sıkı sarıl.Onun sana ihtiyacı avr eminim.

tamam canım iyi geceler.

ıyı gecler canımm gıt kocana sıkı sıkı sarıl konus dertls bu sana daha ıyı gelır....

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
Mestitosh....................4 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM --- ???

Son düzenleme:

selam canım benıde listeye eklermisin beklenmeyen tarih 12 ocak

ya bende pek bişiii yok. bugün streste yok. ne oldu ki bana? yoruldum galiba beklemektende. giden gelende yok...tek sorunum çişşş:umursamaz::umursamaz:

delikafaduldendelikafadulden aman glmsınler tk sorun o olsun canım yaaaaa sana bugun bbk seylrıne bakmıstın ya alsaydın sımdıden bı lazımlık....

delikafaduldendelikafadulden aman glmsınler tk sorun o olsun canım yaaaaa sana bugun bbk seylrıne bakmıstın ya alsaydın sımdıden bı lazımlık....

sorma yaaa...ben istanbula giderken ne yapıcam yolda onu düşünüyorum. yarım saatte bir durduramam arabayı yaa...:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…