canımm ya vallahı oku oku n kadar yıprattmıssın kndını..uzulme bu kadar kıst ddıgın sey nedırkı tdavısı olmayan bırseymı..tabııkı tedavısı var..ablamdada oldu oda aynı senın gıbı yıpratmıstı kendını..ama sonuc ıyı canım ılaclarını kullandı ve gctı kıst falan kalmadı..bu kadar uzulmeye degmez canım yaaa.nolur toparlan bıraz...
sağol çiçeğim canım ya, ablanda da bir kez mi oldu yoksa tekrarlamış mıydı birden fazla
tekrarlamıstı canımmm ama ılac tedavısıyle kayboldu uzun zamandır yok oda 36 yasında...ama o kadar takma ya grcektn artık hrsyın bı cozumu var canım...40 yasında bıle cocugu olan var..cok rasladım..
ayy gerçekten mi, o zaman benimde kalıcı olmayabilir yani, umarım öyledir ben haftaya dr ye gideyim bir an önce de hal yoluna bakalım devamlı ilaç verince toparlanırım belki ya doğru düzgün adet olayım başka şey istemem, zaten normal adet olmak da en azından birşeylerin yolunda gittiğini gösterir di mi
ayy gerçekten mi, o zaman benimde kalıcı olmayabilir yani, umarım öyledir ben haftaya dr ye gideyim bir an önce de hal yoluna bakalım devamlı ilaç verince toparlanırım belki ya doğru düzgün adet olayım başka şey istemem, zaten normal adet olmak da en azından birşeylerin yolunda gittiğini gösterir di mi
kesinlikle, uzmandan yardım al bir önce. kısa sürede tedavin bitsin canım...
yok canım geçen ay duphaston 6 gün içtim adet oldum dr çağırmamıştı tekrar zaten ama bir hafta bekleyip yeniden gideceğim, çünkü geçen ay bir hafta geçmeden ilaç vermemişti.
smart cım, sağol canım ama işte zaten iki üç gündür yazıyordum ya hiçbir şey hissetmiyorum ayrıca kiste benzer bulgularım var diye.... ama yine de tabii insan umut varsa yaşar derler ya belki diyordum bir de bu ay gün aşırı çalıştım ya ben de iki gündür geçince bebek demiştim, gerçi şimdi ona üzülmüyorum negatif gördüm diye yani tek sıkıntım sanki otomatiğe bağlanmış gibi olan sikluslarımın alt üst olması
Canım ya neden mucize olacaktı senin için bilemiyorum tabi ama eminim o mucize bir gün gerçekleşecektir.O güne kadr yavruna sıkı sıkı sarıl.Onun sana ihtiyacı avr eminim.ya gerçekten artık hani gebe kalamıycam bir daha anne olamıycam değil derdim, çok şükür var bir meleğim, allah hiç olmayanlara versin önce, ben tattım çok şükür,
ama bu ikinci bebiş bana çok şey getirecekti, mucize diyeyim kısaca işte öyle önemliydi benim için, ama şimdi ona üzülmüyorum zaten, olacaksa olur sorun yapmıyorum, adet olmayı bile başaramazken bebğni nasıl yapacağım ki baksana zaten...
kızlar çıkmam lazım gideyim de eşimin yanına biraz onunla konuşayım, adam ne olduğunu anlayamadı yazık, o da üzüldü test negatif çıkınca, benim de buna üzüldüğümü ağladığımı sanıyor, gideyim de derdimi anlatayım bari, zaten içerden konuşup duruyor biz burda neciyiz sen gidip orda yabancılarla ağlıyorsun diye bozuluyor kıskandı resmen vallahi
sagolun kızlar ya toparladınız beni,
ben de gidip eşimi toparlayayım şimdi bari
o da bu ay da bebiş yapamadık diye çok üzüldü herhal
gideyim de ona asıl derdimi anlatayım rahatlasın biraz
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
siz olmasaydınız bu geceyi atlatamazdım kolay kolay öpüyorum hepinizi iyi geceler sabah 9 a kadar net açık olur dairede, görüşürüz
Arkadaşlar!Sizlerde beklenen regl tarihlerinizi söyleyin listemize ekleyelim ve o güne kadar ve sonrasında birbirimizden haberdar olalım. :)
Çünkü diğer türlü kim ne zaman ne bekliyor hatırlayamadığımız için yanlış bilgilendirebiliyoruz birbirimizi. :S
e kıslar daha daha nasılsınızzzzz
ya bende pek bişiii yok. bugün streste yok. ne oldu ki bana? yoruldum galiba beklemektende. giden gelende yok...tek sorunum çişşş:umursamaz::umursamaz:
delikafaduldendelikafadulden aman glmsınler tk sorun o olsun canım yaaaaa sana bugun bbk seylrıne bakmıstın ya alsaydın sımdıden bı lazımlık....
sorma yaaa...ben istanbula giderken ne yapıcam yolda onu düşünüyorum. yarım saatte bir durduramam arabayı yaa...:dance::dance:
ooooooooooooo o zaman ssana lazımlık olmaz bebek bezı al canımmmdelikafaduldendelikafadulden
bende gülüyorum artık kendimeeee....
offf!:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?