Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
Mestitosh....................4 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM --- ???

bizim ovulasyon dönemleri daha renkli geçiyoo ya farkındaysanız :) ışini bitiren köşesine çekilip sessizleşiyoo;beklenen günler bile o günlerdeki kadar renkli konuşulmuyooo :)) :))

smartcım yssıl 12 ocak lıstye yazarmısın dedıı

bizim ovulasyon dönemleri daha renkli geçiyoo ya farkındaysanız :) İşini bitiren köşesine çekilip sessizleşiyoo;beklenen günler bile o günlerdeki kadar renkli konuşulmuyooo :)) :))

dımı yaaaa ee sımdı nolcak taaa adete kadar monotonluk mu var sırada olmasın noluuuurrr

oooo....listedeyim nihayet, daha doğrusu sıra bana gelmiş.....opuyorumnanaktan

Ben çatlarım yarın yap artık şu testi;senin güzl haberinin muhabbeti de gğzel olur :) Ama kaybolmak yok ortadan ona göre

dımı yaaaa ee sımdı nolcak taaa adete kadar monotonluk mu var sırada olmasın noluuuurrr
Bilmem ki canım!Ben dün söylediğim gibi bitirdim çalışmaları;regle kadar daha zevkine bile yapmam yaanii;o kadar sınırımı zorladım sırnaşık şey

Sende çıkar havadis;ya bu arada hani regl günleriniz yaklaştı ya;bebek varsa tutunamaz ya da düşer ibi psikolojilerle eşinizden uzak duruyor musnuz?Bende o da olur.mafoldumben

kızlar, hamilesiniz, bebeiş sizinle artık, ona ilk ne almak istersiniz????
özel bişii var mı?

vay vay vay ust sıralar haaa n guzl ya ben cıkamadıan hoop asagı ınıyom..

Ben de daha göremedim orayı;su'cuğumu yazmak nasip oldu sanmıştım meğer o da kırmızı kartı görmüş haberimiz olmamış Bu gidişle bi de kara liste yapacağım bizim için :roflol:

evet canım ya ıkı uc gun once bendede olur..bırd ovulasyon daha zevklı cunku strs daha az oluyo...gectıktn sonra bklme stresı sarıyo hpımızı..ohhhh rahatım strs yok cok sakınım dıybılırmıyım sızce..

kızlar, hamilesiniz, bebeiş sizinle artık, ona ilk ne almak istersiniz????
özel bişii var mı?

Ben onun adına eşime alıp vereceğim hani hamileyim demek adına;doğum gününü kaçıracağız adamın ama ne yapalım varsn böyle olsun. herhalde hani şu ilk doğduklarında giydiriyorlar ya minicik çiçeğim bilir adını (benim pek bu işlerle bi kaç ay öncesine kadar alakam olmadığından hatırlamam zor oluyo) hahhh tamam zıbın!ondan almayı düşünürüm herhalde.

cok guzel dusunmussun canım yaaa

Tabi tabiiii :) Anladıımm ben seniii,o dönemde stresin olsa bile eşin alıyordur gerginliğini senin :dance: Ondan gerilmiyorsun o dönem sırnaşık şey e şimdi çalışmalar bitti ya adamda da güç kalmadı başladın gerçeklerle başbaşa kalmayaaa :))

Ya acaba hissedecek miyim eğer bebiş bu ay gelecek olursa öncesinde çok merak ediyorum.Hani insanın içine doğar ya ben ona inanıyorum boru mu bu Anne olacaksın sonuçta,hisseder kişi gibi geliyo bana eğer beklenmeyen bir zamnda gelmezse.

yok be yavrucum, ben hiç akşatmadım bu ay biliosunuz, yumurtlama döneminden sonra bile, ya tutarsa dedim yani... bebek düşer falan diye bi düşünce hiç aklımın ucuna gelmedi.
bu akşam bi kaç polikliniği aradım, sonuçlar hemen alınıo mu diye.
eşimde canımı sıktı. kendi kendimi şartlıyomuşum daha günüm geçmemiş, ne testi falan dedi. ciddi miydi anlamadım... ben tek başıma gitmekte istemiyorum sonucu alıncaa naaparım bilmem. en iyisi ben yarın idrar testi alıyım sabah yapmam şart mı????

Son düzenleme:

sn var ya sen yavrucum adamda guc bıtermıııı....bıtmeeezzzz
insallah hıssdersın canım yaaa ben strestn hıssedemıstım..korkularım coktu..hamıle kaldım ama dogum yapıp bebegımı gorene kadar ıcım hıc rahat degıldı...dogdu ve doktora ılk sordugum yasıyormu sorusuydu..

ılk once ıdrar testı yap tabııkı canım ...sonra kan testını yaptırırsın..alllaaaahhhhhhhhhhhhhım n olur yarabbım guzl sonuclarla bıze gelsın pembecım..:ecrin_bebek:

20'sini saymazsak benim 14 günüm var daha :) ben 19unda anlarım zaten olup olmayacağımı. :)
Ama şu teste göre 17-18i gibi de gelebiliiirr ya da gelmeyebilir de benim kırmızlar .Bu durumda 12 ün falan kalmış demek olur :roflol: Hangisisni baz alacağım ki ben bu işte 18inde bi test pat:roflol:latıvereyim son kullanma tarihleri geçmeden :roflol: kullanmak pek nasip olmuyoo da sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…