20'sini saymazsak benim 14 günüm var daha :) ben 19unda anlarım zaten olup olmayacağımı. :)
Ama şu teste göre 17-18i gibi de gelebiliiirr ya da gelmeyebilir de benim kırmızlar .Bu durumda 12 ün falan kalmış demek olur :roflol: Hangisisni baz alacağım ki ben bu işte 18inde bi test pat:roflol:latıvereyim son kullanma tarihleri geçmeden :roflol: kullanmak pek nasip olmuyoo da sırnaşık şey
yok be yavrucum, ben hiç akşatmadım bu ay biliosunuz, yumurtlama döneminden sonra bile, ya tutarsa dedim yani... bebek düşer falan diye bi düşünce hiç aklımın ucuna gelmedi.
bu akşam bi kaç polikliniği aradım, sonuçlar hemen alınıo mu diye.
eşimde canımı sıktı. kendi kendimi şartlıyomuşum daha günüm geçmemiş, ne testi falan dedi. ciddi miydi anlamadım... ben tek başıma gitmekte istemiyorum sonucu alıncaa naaparım bilmem. en iyisi ben yarın idrar testi alıyım sabah yapmam şart mı????
20'sini saymazsak benim 14 günüm var daha :) ben 19unda anlarım zaten olup olmayacağımı. :)
Ama şu teste göre 17-18i gibi de gelebiliiirr ya da gelmeyebilir de benim kırmızlar .Bu durumda 12 ün falan kalmış demek olur :roflol: Hangisisni baz alacağım ki ben bu işte 18inde bi test pat:roflol:latıvereyim son kullanma tarihleri geçmeden :roflol: kullanmak pek nasip olmuyoo da sırnaşık şey
Canım yok!!ilk idrarla yapmayı önermiyorlar.İlk idrardan sonra 4 saat tut öyle yap.Sabah eşin işe uğurlarken bi git tuvalete sonra yat uyu uyandığında yaparsın.Artık günün geçti yapmak hakkın yani!
Gün atlamamaya gelince sana da çiçeğe de bu konuda hayranım yani.Nasıl bir performanstır bu hihoyyyt
sn var ya sen yavrucum adamda guc bıtermıııı....bıtmeeezzzz
insallah hıssdersın canım yaaa ben strestn hıssedemıstım..korkularım coktu..hamıle kaldım ama dogum yapıp bebegımı gorene kadar ıcım hıc rahat degıldı...dogdu ve doktora ılk sordugum yasıyormu sorusuydu..
Tabi!hamile kalana kadar stres konusu bu ama o çift çizgiyi gördükten sonra artık tamamen sağlıklı br hamilelik geçirmeye,doğumun sağlıkla olmasına kanalize oluyorsun.Çok normal bu güzüdler.hormonalr da bu ve benzeri şeylerden değişiyor zaten.Sana anne olmayı korumayı kollamyı öğretiyo farkında olmadan.Ya şu insan vücudu ne kadar komplike;düşünsenie herşey senkronize çalışıyo..
E bu kadar senkronizsayon iinde ben bilimsel çalışmayayım da ne yapayım!:hulya:
20 sınıde say canım bnım yumurtam catlıyo ya hanı sancılar basıyo benı...tam 14 gun sonra goruyorum kırmızıları..bnım kocıs sasırıyo valla snden korkulur dıyo su gun dıyosun oluyosun dıyo..benım hesabıma gor senın gunun 17 sı hayırlısı bakalım..ınsallah kırmızılar gelmeeeezzz
uzun bi süre bünyem tekrarını kabul etmeyecekmiş gibi geliyo bana ama...zevk almadan yapamiiiciiiim bi dahaki deneme olursa...
Tabi!hamile kalana kadar stres konusu bu ama o çift çizgiyi gördükten sonra artık tamamen sağlıklı br hamilelik geçirmeye,doğumun sağlıkla olmasına kanalize oluyorsun.Çok normal bu güzüdler.hormonalr da bu ve benzeri şeylerden değişiyor zaten.Sana anne olmayı korumayı kollamyı öğretiyo farkında olmadan.Ya şu insan vücudu ne kadar komplike;düşünsenie herşey senkronize çalışıyo..
E bu kadar senkronizsayon iinde ben bilimsel çalışmayayım da ne yapayım!:hulya:
ayy bu ay guzl habrler alsak ta artık konumuz ay mıdm bulandı ay sunu aserdım benım 5 ay oldu hhooopp ayyy sancılar gelıyoo gelıyoo bebegıımmmm olsun dımı ya
Yok bi gün öncesinden anlıyorum ya ben oalcağımı o yüzden 20sini saymadım.ya 17si olursa hakikaten şaşıraağım.gerçi ben rel olmadan bir ya da iki gün önce damla kadar bi lekelenmem olur ardından gelir benim regl acaba bu ovulasyoncu teyzem onu da mı reglden sayıyo da bana 17si dedi onu anlamış değilim tabi.
bıseyı mrak ettım her ay mı bu lekelnmler oluyo yoksa bu aya mı mahsustu
Ben o ünü hiç saymam mesela;bana sanki bilgilendirmedir o.Bi sakıncası da yokmuş.Benim açımdan süper yani.
Ama geçen ay ki tuhaftı;ilk kez bir hafta öncesinde lekelenmem olmuştu;o yumurta kötüydü ondan snırm.
ayy bu ay guzl habrler alsak ta artık konumuz ay mıdm bulandı ay sunu aserdım benım 5 ay oldu hhooopp ayyy sancılar gelıyoo gelıyoo bebegıımmmm olsun dımı ya
benim eşim :'zaten sen beni mahvedeceksin çektireceksin biliyorum hem de gıcıklığına yapacaksın ama dayanacağım ne yapalım kızımız için' diyo :))))) :))))ben bi kamile kalayım, cocişim dünya kaç bucak o zaman anlıcakk:))) herşeyden aşercem. delikafaduldendelikafadulden
bide doktor önemli. özele mi gidiceksiniz kızlar ? ne düşünüyosunuz?
bana çok uzak geliyo o konu bilmem ki!Gelir mi....
benim eşim :'zaten sen beni mahvedeceksin çektireceksin biliyorum hem de gıcıklığına yapacaksın ama dayanacağım ne yapalım kızımız için' diyo :))))) :))))
canım benım bır doktorum vardı ılk dogumumu yapamadı ölü oldugu ıcın ozeldeydı benı cerrahpasaya sutladılar..ıkıncıye yın ona gıttım.cok sevmıstım kadını..baglanmıstım...ıkıncı dogumumu o yaptırdı..ama suan o doktorum yok..bnde baska bır hastane ve doktor arastırıyorumm.
Tabiki özele gideceğim;devlette süründrüyorlar adamı.ben çekemem üç kuruşluk adamların 5 kuruş vermedik diye yapacakalrı ağız kokusunu.belki ilk öğrendiğimde kan sayımı için gittiğimde devlet olur o kadr.hemen araştırıem doktorumu ardından.bide doktor önemli. özele mi gidiceksiniz kızlar ? ne düşünüyosunuz?
ya bende de bir dönem öyle olmuştu? ama son bir kaç aydır yok. sebebi ne acaba onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?