Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

vallaha boğa burcuyum ben. zaten rahatıma çok düşkünüm... benim eşimde aynen öyle diyoo, korkuyor:hooray:muş ama yapacak bişey yok elbet elime düşeceksin diyooo...

glır canım nıye gelmesın...
kız adamada acı dıcem ama bn yumurtlamadan adte kadar sımdıden yapıyorum bıle nazımıdelikafadulden

Ama senin zaten bir oğlun var;hamile olmasan da eşin o akdar üzülmez.Ben aksine çok dikkat ediyorum öyleyim diye düşünmesin diye çünkü çok üzülr.

Sonraya sakılıyorum yaani

Evet tavsiyeyle gidilenler çok iyi oluyoo.ben de ablamınkine giderim herhalde ama adını sanını bilmiyorum;bizim bebiş denemelerinden siz ve eşim hariç kimsenin haberi de olmadığından soramıyorum da anlarlar diye... :S

Ama senin zaten bir oğlun var;hamile olmasan da eşin o akdar üzülmez.Ben aksine çok dikkat ediyorum öyleyim diye düşünmesin diye çünkü çok üzülr.

Sonraya sakılıyorum yaani

canım ben normaldede nazlı oldugum ıcın alısık o yuzden onun ıcın sorun olacagını sanmıyorum ama ılk hmılelıklrımde hıc aserme falan olmadı..bende acmıydım..sımdı ona dıyorum kı bu hamılelıgımde solleeee bı sylr ısteyımde ugrastırayım snı...hehe

kızlar gercekten doktor cok onmlı ya ben suan o stresı yasıyorum ınan..gecen gıttım ya doktora hem bakıyım nasıl bır doktor dıy..aman bır tırnakları vardıkı acııttı canımı ..off yaaa tırnaklı doktor ıstemıyooommmm

geldim. wc yaptım . ay uyuyamıcam bu gece, test var yarın yaaa...negatifte çıkabilir tabiii. ayyyyyy

E tabi hamileliğin tuzu biberi o olmazsa olmaz.Ben ne kadar acı çekersem onun da o akdar yorulmasını sağlamam lazım. lülülülülülüYok öyle beleşten baba olmak :)) yasakkelime

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
Mestitosh....................4 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM --- ???

vallaha şimdiden ayarlayın kızlar kafanızda birkaç isim olsun. memenun kalmazsanız son aylarda hasta kabul etmeyenlerde varmış...ayy düşünmek bile kötüü!

Evet pembecim ben okulda oluyorum sabahları malum;saat verki o an sevincin ya da üzüntn her neyse yanında olmaya çalışayım fırsat yaratıp.

hayret Su girmedi bu akşam;bişey mi oldu acaba ınsan merak ediyoo yaa nedense!hani alışılıyor ya 4lü 5 li muhabbete eksiklik fark ediliyo.Çok ici bi kız o da yaaa... :)

Kızlar bena rtık yatayım;sizin de sesiniz kesilmeye başladı zaten.Bakalım bu ay b ize neler getirecek.
ben kendi adıma pek sanmıorum ama yine de bekleyip görmekten başka yolu yok (Bu arada bu da bilimsel :roflol: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…