bana çok uzak geliyo o konu bilmem ki!Gelir mi....
benim eşim :'zaten sen beni mahvedeceksin çektireceksin biliyorum hem de gıcıklığına yapacaksın ama dayanacağım ne yapalım kızımız için' diyo :))))) :))))
glır canım nıye gelmesın...
kız adamada acı dıcem ama bn yumurtlamadan adte kadar sımdıden yapıyorum bıle nazımıdelikafadulden
aslında çok önemli bu yaa...bi arkadaşım anlatıyo, izmirde özelde bi doktoru vardı. kadının karnını bebeği bile okşayıp seviyomuş. o kadar samimi ve kadın ruhundan anlıyo anlattığına göre. zaten test pozitif çıkarsa, haftaya ilk ona giderim bende...:teytey:
Ama senin zaten bir oğlun var;hamile olmasan da eşin o akdar üzülmez.Ben aksine çok dikkat ediyorum öyleyim diye düşünmesin diye çünkü çok üzülr.
Sonraya sakılıyorum yaani
Evet tavsiyeyle gidilenler çok iyi oluyoo.ben de ablamınkine giderim herhalde ama adını sanını bilmiyorum;bizim bebiş denemelerinden siz ve eşim hariç kimsenin haberi de olmadığından soramıyorum da anlarlar diye... :S
canım ben normaldede nazlı oldugum ıcın alısık o yuzden onun ıcın sorun olacagını sanmıyorum ama ılk hmılelıklrımde hıc aserme falan olmadı..bende acmıydım..sımdı ona dıyorum kı bu hamılelıgımde solleeee bı sylr ısteyımde ugrastırayım snı...hehe
geldim. wc yaptım . ay uyuyamıcam bu gece, test var yarın yaaa...negatifte çıkabilir tabiii. ayyyyyy
kızlar gercekten doktor cok onmlı ya ben suan o stresı yasıyorum ınan..gecen gıttım ya doktora hem bakıyım nasıl bır doktor dıy..aman bır tırnakları vardıkı acııttı canımı ..off yaaa tırnaklı doktor ıstemıyooommmm
geldim. wc yaptım . ay uyuyamıcam bu gece, test var yarın yaaa...negatifte çıkabilir tabiii. ayyyyyy
Aldın mı testini evde hazır mı?
neeeeee test varmıııııııııııııı
yok canım yarın alırım hemen o kolay!
kac gıbı sonucu yazarsın canım yaaaa o zaman acayım
test olsaydı dayanamazdım 50 kere yapardım ben. ondan almadım. yarın yapıcam , dayanamıycam. zaten pozitif çıkarsa hemen buraya gelirim yazarım size....turkbayragi
Evet pembecim ben okulda oluyorum sabahları malum;saat verki o an sevincin ya da üzüntn her neyse yanında olmaya çalışayım fırsat yaratıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?