Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya sonuç kötü olursa garanti veremem kızlar ama pozitif olursa kesin 14:00-15:00 arası bekleyin beni...

Bak şimdi yanlış konuştun işte!asıl o zaman ihtiyacaın oalcaktı bize.Sevincinde herkes yanında olur ama üzgünken dinleyen sayısı az olur.İnsanlar nedense birilerini dinlemekten ve ona yardımcı olmaya çalışmaktan kaçıyorlar günümzde.Ama çok şükür topiğimizde güzel paylaşımlar var yaaaa... alkisalkisalkis

doğru söylüyorsunuz kızlar, yarın akşam yine burdayım. şartları zorlayıp gündüzde bi ara giricem. dua edin bana ne olurrr......masal benle olsun !

doğru söylüyorsunuz kızlar, yarın akşam yine burdayım. şartları zorlayıp gündüzde bi ara giricem. dua edin bana ne olurrr......masal benle olsun !

dualarımız senınle canımmm..abdstım de var hmn gondrıyorum..ıyı gecler tatlım..stres yok herseyın hayırlı neys o olsun..

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... opuyorumnanaktan hazır kimse yokken bi geçmişi okuyup geliyorum... yerimseniben

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
Mestitosh....................4 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM --- ???

bende çoooooooook iyiyim şekerim.. işe güce başlamadan önce keyif yapim dedim sayfaları okumaya çalıştım ama gözlüklerimi evde unutmuşum yarıda kaldı
tek bildiğim pembe arkdaşımızın test yapacağı ay heyecana bak

:)) günaydııınnnn :)) hepinize.evet Pembe bugün test yapacak.... :) ınşallah Masal'ı gelmiştir.

smarttttttttt günaydın yavrucum performansın çok iyi valla. gece geç yatıyosun sabahın köründe kalkıyosun bravo valla. ay ben olsam 10a kadar yatardım

bende dün nerede kalmıştık diye okuyayım dedim ama maşallah orhun kitabelerine taş çıkaracak kadar yazmışız:)ya bayankarasu bu çizelgeyi nasıl yapıyosun?günaydın beren ve smart bu arada:)

inşallahhhhhhhhhhhhhh gelmiştir. kızı olursa masal mı koyacakmış adını:ecrin_bebek:

Smart günaydın canım opuyorumnanaktan
ya bişey sorucam ben, şu TickerFactory.comdan oluşturduğumuz çizelgeleri nasıl ekliyoruz mesajların altına, ben bitürlü bulamadım, şimdilik resim olarak ekledim urlsini, ama bunu otomatik yapmasını sağlayan yeri bulamadım yaaaaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…