Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
made günaydın güzelim.. evet bayankarası yumurtlama çizelgesini benede yapsana

bende dün nerede kalmıştık diye okuyayım dedim ama maşallah orhun kitabelerine taş çıkaracak kadar yazmışız:)ya bayankarasu bu çizelgeyi nasıl yapıyosun?günaydın beren ve smart bu arada:)

Canımcım o çizelgeyi TickerFactory. com dan "Create a menstrual cycle day count" kısmından oluşturdum, sonra da url sini mesajıma ekledim ben, ama bunu her mesajımıza otomatik eklemenin yolu olması lazım, onu arıyorum kullanıcı panelinde, bulamıyorum :çok üzgünüm: şimdi onu soruyodum ben de yerimseniben

Son düzenleme:
ya bayankarasu bu gelin resmi senmisin güzelim. şeye benziyo hani Bir Bulut Olsam diye bi dizi vardı.
Orda Mustafanın karısı var çok güzel bi kadın izledinmi bilmiyorum. Ayırt edemedim senmisin o mu kaydirigubbakcemile3

ya bayankarasu bu gelin resmi senmisin güzelim. şeye benziyo hani Bir Bulut Olsam diye bi dizi vardı.
Orda Mustafanın karısı var çok güzel bi kadın izledinmi bilmiyorum. Ayırt edemedim senmisin o mu kaydirigubbakcemile3

Benim kız resimdeki :kedi: benziyom mu gerçekten opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Benim kız resimdeki :kedi: benziyom mu gerçekten opuyorumnanaktan

ayyy hem nasıl ya o sandım valla günlerdir sorcam hep çekindim valla
ne kadar güzelsin kız o kadınada bayılırdım zaten. hem güzel hemde süper bi oyuncu. şey gibi ferhunde gibikaydirigubbakcemile3 karakteri kötü bi kadındı gerçi okaydirigubbakcemile3
aslında kızardım ona ilk başlarda kötü diye ama her yaptığını aşkı için yapmıştı buda büyük bir cesaretti sonradna anladım bunu.

Teşekkür ederim canımcım :kedi: bu arada Ferhunde konusunda katılıyorum sana ben de yerimseniben

Kızlar oldu heeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyoooooooooooooooooooooo başardım sonunda çizelgemi eklemeyi zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Kızlar nereye kayboldunuz yafuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile geçmişi mi okuyoonuz şekerler???

canlarım hepinize günaydın çocuklar sınav olurken ben de size yazıyorum. ne acayip bir öğretmenim değil mi ama.... bende hala gelen giden yok. bugün de hastalanmazsam yarın test yapıcam...hayırlısı inşallah hepimiz için...

kuşum ben burdayım abla odayı temizledi de.. güzel olmuş çizelgen uğurlu gelsin inşallah

ayy çocuklara allah yardım etsin benim oğlumunda bugün sınavı var 6.sınıf oğlum. allah zihin açıklığı versin hepsine

inşallah hamilesindir canım keşke bugün yapsaydın bu arada kaç gün gecikti

Bizim internet bugün göçmüş durumda o yüzden sayfalrı tek teek açmak yarım saat aldığı için son yazılanalrı okuyamadım.Önemli bişey kaçırmamışımdır umarım sabah sabah :)

mestitosh'cum sen ne zaman düşünüyorsun test yapmayı?

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
Mestitosh....................4 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM --- ???

kuşum ben burdayım abla odayı temizledi de.. güzel olmuş çizelgen uğurlu gelsin inşallah

Siz de yapın kısss çok zevkliymiş valla kaydirigubbakcemile3
Ahhhhh inşallah meleğim de gelir de onun da haftalarını böyle çizelge yaparım, Allah'ım duy artık sesimi noluuuuuurrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar selam burası hamilelik durumu olanlar için mi?

günaydıııııııınnnnnnnnn kızlarrr ben geldim bugün heyecan dorukta galiba pembedana test yapıcakmış aaayyyyy ben ondan çok umutluyum yaaa çünkü çok çalıştııııııkaydirigubbakcemile2

mestitosh inşallah sendede vardır bişeyler sendende güzel haberler bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…