bende dün nerede kalmıştık diye okuyayım dedim ama maşallah orhun kitabelerine taş çıkaracak kadar yazmışız:)ya bayankarasu bu çizelgeyi nasıl yapıyosun?günaydın beren ve smart bu arada:)
ya bayankarasu bu gelin resmi senmisin güzelim. şeye benziyo hani Bir Bulut Olsam diye bi dizi vardı.
Orda Mustafanın karısı var çok güzel bi kadın izledinmi bilmiyorum. Ayırt edemedim senmisin o mu kaydirigubbakcemile3
Benim kız resimdeki :kedi: benziyom mu gerçekten opuyorumnanaktan
ayyy hem nasıl ya o sandım valla günlerdir sorcam hep çekindim valla
ne kadar güzelsin kız o kadınada bayılırdım zaten. hem güzel hemde süper bi oyuncu. şey gibi ferhunde gibikaydirigubbakcemile3 karakteri kötü bi kadındı gerçi okaydirigubbakcemile3
aslında kızardım ona ilk başlarda kötü diye ama her yaptığını aşkı için yapmıştı buda büyük bir cesaretti sonradna anladım bunu.
canlarım hepinize günaydın çocuklar sınav olurken ben de size yazıyorum. ne acayip bir öğretmenim değil mi ama.... bende hala gelen giden yok. bugün de hastalanmazsam yarın test yapıcam...hayırlısı inşallah hepimiz için...
kuşum ben burdayım abla odayı temizledi de.. güzel olmuş çizelgen uğurlu gelsin inşallah
kızlar selam burası hamilelik durumu olanlar için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?