Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
saol canım.valla baktım en güncel topic burası bi bakayım dedim.geçmişe döndüm ama konular dediğin gibi her daldan.

günaydın cicilerimmmmmmmm:) dün akşam bi giremedim tam 50 sayfa okudum yaaaa mafoldumben

Ayyy ben de çok heyecanlanıyorum onun için yaa, öğleden sonra 2-3 gibi gelecek galiba, bekliyoruz bakalım, inşallah gelmiştir meleği :Saruboceq:

aminnnnnnnnnn rabbim hepimizin sesini duysun hepimizi sevindirsin:sinifsinif:

hayret Su girmedi bu akşam;bişey mi oldu acaba İnsan merak ediyoo yaa nedense!hani alışılıyor ya 4lü 5 li muhabbete eksiklik fark ediliyo.Çok ici bi kız o da yaaa... :)

gunduz acıktı ama gce gıremedı herhalde aynen katılıyorum cok seker yaa

kızlar beni merak etmişsiniz dün çok uykum vardı valla ezeli izlerken uyumuşum :)) güzel yorumlarınız için teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz sizler de çok tatlısınızzzz opuyorumnanaktan

ebruli ipek Su hoşgeldinizzzzz
gece yazılanları bende okuyım dedim ay gözlüklerimi evde unutmuşum pörtledi gözlerim yarıda kaldı
ama en önemli kısmını okumuşum zati pembeyi bekliyos bakalım test yapcaktı

hoşbulduk canım evet onu bende sabırsızlıkla bekliyorum

günaydın canım:)) işallah müjdeli haberlerle gelir ya çok çalıştı o bu ay :))

kızlar şöyle bi baktım da anne olmak isteyenler,o heyecanla test sonucu bekleyenler hepsi çok güzel heyecanlar inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir,bu yıl anne olmak isteyenlerin yılı olur.

günaydın tontiş anne adayları nasılsınız bakalım :sm_cool:
ben çok yoğunum bugün aranızda pek olmayabilirim canlarım öpüyorum siziiiiii

aminnnn ipekcim aminn
senin durumun nedir bahsedermisin kendinden

günaydın tontiş anne adayları nasılsınız bakalım :sm_cool:
ben çok yoğunum bugün aranızda pek olmayabilirim canlarım öpüyorum siziiiiii

günaydın canımmmmm :)) kolay gelsin fırsat buldukça girmeye çalış yerimseniben mucks!

kızlar benim dün hastalanmam gerekiyordu. dün olmadı bugün de henüz bişey yok. bugün de olmazsa yarın test yapıcam. sizce de yarın yapmam daha uygun olmaz mı ne dersiniz. sonuç alır almaz size yazıcam...

evet ya kıskanıyorum valla klava:

günaydıınnnn canım benim iyiyim bi yandan yemek yapıyorum bi yandan sizlere yazıyorum :)) sen nasılsınnn canımm :)

iyiyim canım sağol bende merakla bugünkü hamişleri bekliyorum eeee artık ocak ayına girdik bu ay topiği patlatıcaz yaa:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…