günaydıııııııınnnnnnnnn kızlarrr ben geldim bugün heyecan dorukta galiba pembedana test yapıcakmış aaayyyyy ben ondan çok umutluyum yaaa çünkü çok çalıştııııııkaydirigubbakcemile2
günaydın cicilerimmmmmmmm:) dün akşam bi giremedim tam 50 sayfa okudum yaaaa mafoldumben
günaydın cicilerimmmmmmmm:) dün akşam bi giremedim tam 50 sayfa okudum yaaaa mafoldumben
hayret Su girmedi bu akşam;bişey mi oldu acabaİnsan merak ediyoo yaa nedense!hani alışılıyor ya 4lü 5 li muhabbete eksiklik fark ediliyo.Çok ici bi kız o da yaaa... :)
gunduz acıktı ama gce gıremedı herhalde aynen katılıyorum cok seker yaa
Valla canımcım yaaa, insanın anası ağlıyo geçmişi okuyacam diye, ben yokken kaynatanları dövesim geliyo valla...klava:
ebruli ipek Su hoşgeldinizzzzz
gece yazılanları bende okuyım dedim ay gözlüklerimi evde unutmuşum pörtledi gözlerim yarıda kaldı
ama en önemli kısmını okumuşum zati pembeyi bekliyos bakalım test yapcaktı
Valla canımcım yaaa, insanın anası ağlıyo geçmişi okuyacam diye, ben yokken kaynatanları dövesim geliyo valla...klava:
günaydın canım naber:teytey:
ebruli ipek Su hoşgeldinizzzzz
gece yazılanları bende okuyım dedim ay gözlüklerimi evde unutmuşum pörtledi gözlerim yarıda kaldı
ama en önemli kısmını okumuşum zati pembeyi bekliyos bakalım test yapcaktı
günaydın tontiş anne adayları nasılsınız bakalım :sm_cool:
ben çok yoğunum bugün aranızda pek olmayabilirim canlarım öpüyorum siziiiiii
Bizim internet bugün göçmüş durumdao yüzden sayfalrı tek teek açmak yarım saat aldığı için son yazılanalrı okuyamadım.Önemli bişey kaçırmamışımdır umarım sabah sabah :)
mestitosh'cum sen ne zaman düşünüyorsun test yapmayı?
evet ya kıskanıyorum vallaklava:
günaydıınnnn canım benim iyiyim bi yandan yemek yapıyorum bi yandan sizlere yazıyorum :)) sen nasılsınnn canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?