kızlar şöyle bi baktım da anne olmak isteyenler,o heyecanla test sonucu bekleyenler hepsi çok güzel heyecanlar inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir,bu yıl anne olmak isteyenlerin yılı olur.
aminnnn ipekcim aminn
senin durumun nedir bahsedermisin kendinden
şu ekip hepberaber hamile kalsak:)aylarımıza göre ilerliyoruz topiği açsak:)
kızlar benim dün hastalanmam gerekiyordu. dün olmadı bugün de henüz bişey yok. bugün de olmazsa yarın test yapıcam. sizce de yarın yapmam daha uygun olmaz mı ne dersiniz. sonuç alır almaz size yazıcam...
ben hiç beklemediğim anda, planda yokken hamile kaldım.Ama elbette çok sevindik.Şimdi 5,5 aylık hamileyim.Her aşaması o kadar güzel ki doğduktan sonra bunlar bitecek diye üzülüyorsun zaman zaman.
iyiyim canım sağol bende merakla bugünkü hamişleri bekliyorum eeee artık ocak ayına girdik bu ay topiği patlatıcaz yaa:lepi::lepi:
ben hiç beklemediğim anda, planda yokken hamile kaldım.Ama elbette çok sevindik.Şimdi 5,5 aylık hamileyim.Her aşaması o kadar güzel ki doğduktan sonra bunlar bitecek diye üzülüyorsun zaman zaman.
yaşasın bebiş geliyoooooooooo:lepi:zemuszemus
anam oku oku bitiremedim beee... laelaelaelaelae
canım güzel bilgi bulmuşsunda... gdo bakımından en kötü besinde havuç biliyosun dimi...o sebeple bence havuç tüketilmemeli
senay h.g. canım ay tontiş dedi bize harbidende tontişim ben ya 72kg tontiştende öte:roflol:
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy sen hamiş misin kıs opuyorumnanaktan ne güseeeeeeeeeelll darısı başımıza inşallah :Saruboceq:
Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?