Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bende öle canım

cerenankara, ay_she, KotuKediSero, pelin7, TopukluAyakkabi, yaren0144, yelizcem, Yildiz10
günaydın kızlaar

günaaydıınn :))))

iyi niyetınden şüphe duymuyorum canım az çok tandık birbirimizi :)))
ama dediğim gibi şimdi karşına gelse o zman dediklerini takır takır söyleyebilir misin yüzüne
buna göre değerlendir durumu....bende senin iyiliğin için söylüyorum....

uzun boylu bi insan görsen vuuu ne kadar uzun desen içinden
bu bile hak ve helallik alınması gereken bi olay...onun için söylüyorum canım
lütfen yanlış anlama beni Şeniz

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geçmişten buraya gelmek biraz zor oldu ama gelebildim sonunda
nasılsınız kızlarr? sabahtır çamaşır makinamla uğraşıyorum.bi türlü su almadı seme,sinir etti beni..ama en sonunda zafer benim oldu,hallettim kötükedihüso

inşallah canım valla böle giderse ben aklını başına getircem aaa yetti bee:)))

Ah canım benim yaaa :teselli: eşin için de çok zor bi durum onu da anlıyorum ama böyle kaçarak biyere varamaz ki yaa bir an önce anlar inşallah hatasını :Saruboceq:

zor oldugunu biliyorum ama bu kadar çok çocuk isterken böyle yapmasını anlamıyorum...kaç kaç nereye kadar kaçıcak eninde sonunda bu ameliyatı olması lazım...
inşallah geç olmadan anlar canım benim... olumunekankayizsmile

hoşgeldın nanem :)

hoşbulduk ayşemmmmmm balımmmmm:)

:))32 yaşında ewet biraz abarttım ama sinirlendim ondan böle şettim:))
ewet dogru sölüyosun ama gel de anlat şimdi bu adama neyse üzerine gitmim diyorum ama olmucak böle gitmedikçe kendi istedigini yapıyor...
en iyisi üzerine gitmek başının etini yemek...ömrünün sonuna kadar hoş oruç tutamaz ya:)))

haklısın canım...ama her seferinde konuyu ben açıyorum ne zaman test yapıcaksın ameliyat olamyı düşünüyomusun diye... ramazandan beri oyalıyor beni düşün hep bi bahane buluyor gitmemek için...haftasonu aha dedim kesin gitcek çünkü çok kararlı konuşuyordu ama gel görki yaptıgına bak beyfendi oruç tutcak zamanı buldu nedense test yaptırcagı güne denk geldi aksiliğe bak sen sorsan borcu varmış tutması gerekiyormuş sanki günler çovala girdi guclubacismile

ayyyyyyyyyyy çoookk meyakk ettimm ben şu doktor muhabbetinii D

karasuyun bi doktoru var anammm bir karizma görsen sende aşık olursun öle cinsten yaniii:))bizim karasuda doktoruna yanık birazcıkın:))

günaydınnnn günaydınnnnn benim bidenciklerimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben kendi adıma iyiym sen nasılsın bitanem...sabah sabah çamaşır makinesiyle boğuşmussun ama hakkından gelmişsin

yarencim listede adını görünce çok sevindim valla müjdeli haberi verdiğin mesajı ardım bulamadım kusura bakma geçte olsa hayırlı olsun bebeğinolumunekankayizsmile

sağol cnm bilgi alırız birbirimizden işte ne güzel.aynılar zaten bebişler..
böyle bulantı olmadan devam etse çok güzelde....

günaydın canım hoş geldiniz

sen sakin ol bebem hem belki onun aklında dört gün beklemek vardır bu akşam yaklaşmada perhizi bozulmasın belki yarın yaptırır

günaydıınnn kızlarrrrr bi günaydın diyip çıkıyorumm kayınvalideciğimmle bi yere gitcekmişizzz şimdi aradıı ve e hazırlan almaya geliyoz dediiii offfffffffffffffffffffffhadiinn ben kaçtımmm

anammmm hemennncikkk ismini istiyomm çatlayımm vallaaaa ayy bende hamişkenn bi doktora gitmişştimm özel medicanadaa anammm onurdu adamın adııı ama nasıll tatlıııı bişiyydiii yaaaaa:sm_cool::sm_cool:

sen sakin ol bebem hem belki onun aklında dört gün beklemek vardır bu akşam yaklaşmada perhizi bozulmasın belki yarın yaptırır

:)) görücez bakalım ben eşimi tanıyorsam bu akşam rahat durmayacak haydi bi 3 gün daha bekle o zamanda tatile rasta geliyor haydi yine bi 3 gün daha bekle ölme eşşem ölmee:))
neyse haftayada ben regl olcam bu sefer hiç yanaştırmıcam yanıma gitsin testini yaptırsın öle gelsin yanıma...
bana bunlarla deil testlerle gel dicem :roflol: :roflol: :roflol:

günaydıınnn kızlarrrrr bi günaydın diyip çıkıyorumm kayınvalideciğimmle bi yere gitcekmişizzz şimdi aradıı ve e hazırlan almaya geliyoz dediiii offfffffffffffffffffffffhadiinn ben kaçtımmm

günaydın emoşcummm güle güle emoşcummm kaydirigubbakcemile3

günaydınnnn günaydınnnnn benim bidenciklerimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben kendi adıma iyiym sen nasılsın bitanem...sabah sabah çamaşır makinesiyle boğuşmussun ama hakkından gelmişsin

sanada günaydınnn balımmmmmmmmmopuyorumnanaktan
evde bissürü iş var yapılması gereken ama ben hiç bişi yapamıyorum ya ,uyuz oluyorum..kendimi gereksiz bi insan gibi hissetmeye başladım artık.hiç bi işe yaramıyorum:gitme: yapamıyorum da zaten:sinifsinif:

üfff neyse yaaa, ben çamaşır makinamın hakkından geldim

anammmm hemennncikkk ismini istiyomm çatlayımm vallaaaa ayy bende hamişkenn bi doktora gitmişştimm özel medicanadaa anammm onurdu adamın adııı ama nasıll tatlıııı bişiyydiii yaaaaa:sm_cool::sm_cool:

ayyyy bende istiyorum isminiiiii
ben kaçırmışım orayıbilmiyorumkismile bakim bakim ne kadan yakışıklısempatiksalakcinni

doktorun ismi alaattin balcı samsunda ikamet ediyor :) ayrıyeten biz akrabayız onun amcası benim dedem oluyor:))
ayrıyeten bende samsunluyum ankaraya gelin geldim 19 aydır ankarada ikamet ediyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim anamm ne diyom ben yaa:))

sağol cnm bilgi alırız birbirimizden işte ne güzel.aynılar zaten bebişler..
böyle bulantı olmadan devam etse çok güzelde....
eevt canım bilgi alırız
sana hamilesin dedimi doktorun bana henüz demedi

he canım bak o olur bende adet olmuştum da öle dura bilmişti, test vermişti.
ama öle kalmıyolar biliyomusun. şimdi bebeğe bişi olacak diye yanıma bile yaklaşmıyor adam unuttu resmen o işiŞeniz

cıx cıx cıxxx aaa böyle şeyler demek yakışıyormu sana hiç...nasıl bir işe yaramıyorsun dünyanın en güzel meleklerini varlıklarını karnında taşıyosun hemide 3ünü birden...hanım hanımmm kimselere nasip olmaz bu bi işe yaramıyom deyipde üzme benim miniklerimi lmaz:
o halinlede bir sürü koşturuyorsun yok alışveriş yok bilmem ne daha ne yapıcaksın bitanem üzme kendini böle olurmu...
bidaha duymıcam bak klava:

nanemm canımm heh böyleee dişli ol yoksaaaa çok beklersin..benim eşimde dırdırımdan bıktı artıkkk dün verdi geldi:))) hee bu arada bu testler nezamandan nezamana tekrarlanıyor hani bi sorun felan çıkarsa bi daha ne zaman yapcaz dr mu söylüyo bunu ??? bidee ben bunu kendi dr uma göstercemm eğerki eşimde bi sorun varsa hangi bölüme yönlendiriyo bevliyemii?? bilgi amaçlı soruyom canım yaa mirak ettim de sempatiksalakcinni

anammmm ben bulamadımm resmini yaaaa

selam canım arkadaşlarımm ne var ne yok benim kasıklarım çok ağrıyor yarın dr günüm bakalım ne diyecek acaba kist tenmi ağrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…