nanemm canımm heh böyleee dişli ol yoksaaaa çok beklersin..benim eşimde dırdırımdan bıktı artıkkk dün verdi geldi:))) hee bu arada bu testler nezamandan nezamana tekrarlanıyor hani bi sorun felan çıkarsa bi daha ne zaman yapcaz dr mu söylüyo bunu ??? bidee ben bunu kendi dr uma göstercemm eğerki eşimde bi sorun varsa hangi bölüme yönlendiriyo bevliyemii?? bilgi amaçlı soruyom canım yaa mirak ettim de sempatiksalakcinni
yaşlıymış kızbize gelmez o kaydirigubbakcemile3
benim doktorcuğumun adı da alaattin aklinialirimsmile bende pek beğenirim kendilerini de çaktırmıyorum aklinialirimsmile
yaşlıymış kızbize gelmez o kaydirigubbakcemile3
benim doktorcuğumun adı da alaattin aklinialirimsmile bende pek beğenirim kendilerini de çaktırmıyorum aklinialirimsmile
anammmm ben bulamadımm resmini yaaaa
selam canım arkadaşlarımm ne var ne yok benim kasıklarım çok ağrıyor yarın dr günüm bakalım ne diyecek acaba kist tenmi ağrım
:))cadılıgımı gösterme zamanı:))
aslında canım test yaptırdıgı zaman bi problem varsa varikosel teşhisi konulmuşsa o zaman ameliyatı öneriyor doktor tekrar şu kadar süre sonra test yapalım demiyor ...
benim eşim test yaptırınca doktor ameliyat dedi ama o kendi biraz araştırmış bitkisel ilaçlar almıştı..o ilaçları kullandı ve bitti...şimdi tekrar test yaptırmasını istiyorum eger bi deişiklik yoksa ameliyat olcauk inş.
test sonucuna göre bevliyeye gönderiyor canım...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evett yaşşlıysa hiçç bizze gelmezz oo tatlımm.gel sen benim doktorcuma bakk ayy bidene oo yaaa hemide 34 yaşında daha tasecikkfaruk onur başegmezzz
HEEE ANLADIM CANIMMM İNŞ. BİR AN ÖNCE YAPTIRIRDA Kİ İNŞALLAH DÜZELMİŞTİR...CADILIK YAPARKEN ALTTAN ALARAK DUYGULARINI SÖMÜR:d:d:))) BAZEN BEN ÖYLE YAPIYOM... DAYANAMIYOO:))) HAYIRLISI OLSUN CNAIM YAA İNŞALLAH BİZİMKİNDE Bİ SORUN YOKTUR
selam canım arkadaşlarımm ne var ne yok benim kasıklarım çok ağrıyor yarın dr günüm bakalım ne diyecek acaba kist tenmi ağrım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evett yaşşlıysa hiçç bizze gelmezz oo tatlımm.gel sen benim doktorcuma bakk ayy bidene oo yaaa hemide 34 yaşında daha tasecikkfaruk onur başegmezzz
heheh bende çok yaparım onu:)))
inşallah canım hayırlısı olur ve inşallah eşinde bir problem çıkmaz biran önce bebişinize kavuşursunuz... :saruboceq:
SEndedemi var? ne söyledi doktor ne oluyormuş kist olunca benimkinide keseyi ararken gördü ama çok korkuyorum evet kasıklarımda ki ağrı bence kisttena.s canım iyiyiz sen kaç haftalıksın benimde ağrıyor kist var bendede keseye bakarken keşfetti doktor ondan olabiler
seninkinin resmini bulamadımbilmiyorumkismile ama benimki de tasecikaklinialirimsmile kaymak kaymak aklinialirimsmile
alaattin kaçar benimkinin de adı :asigim:
valla iyi kocalarınız izin veriyor erkek doktora gitmenize benim eşim hayatta göndermiyor anam kadın doktorlarıda ben sevmiyorum...kaç tane deiştim doktor varya en son bitane var bayan şimdilik iyi diyebilirim ama daha çok iyi tanımıyorum...
SEndedemi var? ne söyledi doktor ne oluyormuş kist olunca benimkinide keseyi ararken gördü ama çok korkuyorum evet kasıklarımda ki ağrı bence kistten
SEndedemi var? ne söyledi doktor ne oluyormuş kist olunca benimkinide keseyi ararken gördü ama çok korkuyorum evet kasıklarımda ki ağrı bence kistten
yıldız nerdesin sana doktor bişey söyledimi zararı varmıymış kisttin
eevt canım bilgi alırız
sana hamilesin dedimi doktorun bana henüz demedi
he canım bak o olur bende adet olmuştum da öle dura bilmişti, test vermişti.
ama öle kalmıyolar biliyomusun. şimdi bebeğe bişi olacak diye yanıma bile yaklaşmıyor adam unuttu resmen o işiŞeniz
canım sakin olyerimseniben
bende ilk öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim:CüvCüv:
dr a gittim keseyi görmek için dr bana kese görünmüyo 8 cm kistin var dedi
ama çok şükür ki bebiş büyüdükçe kist yok oldu gitti
hatta 1 ay içinde tamamen yokoldusositososito
sadece ilişkiyi yasakladı bana 2 ay kadar
başkada korkulacak bişey yok yani rahat ol canımyerimseniben
tamam teşekkürler ama elimde değil sancı olunca korkuyorumdikkate bile almadı canım dimekki önemsiz
yarencim hamilemisin aaa gözün aydınkendi doktoruma gitmedim cnm dahada kan testi yapt.yerdeki doktora sonucu gösterdğimde cuma gibi hamilesiniz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?