canm ben hiçç anlamıyorum yaaaayşeeeeee
lütfen sonucuma bakıp yorumlarmısın
galiba yüksek çıktı yaeyvahedigeldismile
ayy canımm ben hayatta kadın doktora gitmem sevmiorumm napimmm onlarr biraz sinirli oluolarrrbende hamiş kaldıgımda mecburen direk özele gittik çünkü 6 haftada ögrendimmm.tabi şansımıza da bi o doktor müsaitmişş.beklerkenn bi wc ye gidiyim dedimmm ben wc deyken eşim görmüşş doktoru çıktım bana diokiii sen bu doktora gitme çok yakışıklı karizma falannn bende tutturdum gidicem die tabii bi girdim içeriii anam küpeli kirli sakallı bi adammm renkli gözlü bideee offfff bayılcaktımm heee ama şimdi kısmet olurda bidaha hamiş kalırsam babam dioki hemen işi bırakıp ilk 3 ayını yanımızda geçiriceksin yanii izmirdeee :):): orda da akrabamıss varrr oda çok yakışıkklı kaan bozkurt onun adıdaaa
kızlar ben çıkıyorum azıcık işlerim var , onları halledeyim...gelirim yine
naneee ve topukluu bakınn benim doktorumunnn resmiii http://img2.blogcu.com/images/d/i/l/diladanlaraya/ufak_p1010088.jpg için Google Görsel Sonuçları
CANIM BENDE SENİN İYİ NİYETİNDEN HİÇ ŞÜPHE DUYMUYORUMM.TEŞEKKÜR EDERİM SÖYLEDİĞİN İÇİNN... yerimsenibeniyi niyetınden şüphe duymuyorum canım az çok tandık birbirimizi :)))
ama dediğim gibi şimdi karşına gelse o zman dediklerini takır takır söyleyebilir misin yüzüne
buna göre değerlendir durumu....bende senin iyiliğin için söylüyorum....
uzun boylu bi insan görsen vuuu ne kadar uzun desen içinden
bu bile hak ve helallik alınması gereken bi olay...onun için söylüyorum canım
lütfen yanlış anlama beni Şeniz
kızlar ya şeker taraması yaptırdım 1 haftadan önce dr gitmem imkansız
lütfen fikri olan varsa yorum yapsın
glukoz tolerans testi,ogtt 50 gr 163
glukoz açlık kan şekeri 92
ne bu şimdi normalmi değil mi
iş yerime yakın bir yerde yaptırdım
Gebe kadınlarda hamileliğin 24 ile 28. haftası arasında tarama testi yapılabilir. Tarama için gebe kadın günün herhangi bir saatinde 50 gram glukoz içer ve bir saat sonra kan şekerine bakılır. Eğer kan şekeri 140 mg/dl ve üzerinde çıkarsa gebe diyabeti olabilir denir ve 100 gramlık şeker yükleme testi yapılır. Kan şekeri 140 mg/dl altında çıkarsa gebe diyabeti yoktur denir.
Kan şekeri 140 ve üzerinde çıkanlarda 100 gramlık OGTT (şeker yüklemesi) testi yapılır. Bu test sırasında açlık, 1, 2 ve 3 saat sonra kan şekerine bakılır. Bu saatlerde ölçülen kan şekerlerinden ikisi aşağıda verilen değerlerin üzerinde çıkarsa gebelik diyabeti vardır denir.
Açlık (0. Dakika) 95 mg/dl
1 saat sonra: 180 mg/dl
2 saat sonra 155 mg/dl
3. saat 140 mg/dl
ayşeeeeee
lütfen sonucuma bakıp yorumlarmısın
galiba yüksek çıktı yaeyvahedigeldismile
kızlar ya şeker taraması yaptırdım 1 haftadan önce dr gitmem imkansız
lütfen fikri olan varsa yorum yapsın
glukoz tolerans testi,ogtt 50 gr 163
glukoz açlık kan şekeri 92
ne bu şimdi normalmi değil mi
iş yerime yakın bir yerde yaptırdım
canım 163 çok olmasada yüksek bi değer doktorun seni diyete yönlendiricek
iyalnız bu şeker testi önemli biliyosun onun için hastaneye olmasa bile
sağlık ocağına bi göster istersen....ama diyet yapman lazım bilmiyorumkismile
saol canım ben 50 gr yptırdım ama benim epey yüksekmiş ya
sanırım 100 gr isticek dr :sinifsinif:
canım benim çok saola.s.
ben hayatım boyunca diyet yapmadım hele şimdi dahada zor olacak eyvahedigeldismile
neyse öğleden sonra izin alabilirsem dr uma gidip göstereyim yoksa rahat edemem senağlama
tabii canım en güzeli ama heme diyetede yönlendirmeyebılır bide 100 gr lık
test ister ondna sonra bişey söyler sanırırm
daha sonrada spor ve diyet öneriyorlar canım :) oda olmasa insülin iğnesi vurunuyorsun
sanırım hergün bilmiyorumkismile ama hergünmü emin değilim
ama üzülme bak çaresi olmayan bişi dğeilki doktoruna sor dahada rahatlıcaksın :)))
kızlarrr nerdesinizzzzzzzz
en panikkkkkk diyelimm eyvahedigeldismile
toksoplasma meselesini hatırlatırım hihihihi
2li test bu aralar yapılıyo canım zatennn gayet normal bebişini özlemen :) ben de çok özlüyorummm bebişimi yaaa offf ayın 6sında ultrasona girecem offff
ben yelizceme de buldum bi tane : en uykucu mirmirmirmir
sürekli yorgunum yorgunum diyip duruyo ya :))
slm gusellerım bıraz once eve geldımmm
tam kan verdım , ıdrar verdımm , yuklemem yapıldı , tetanoz aşımı vuruldum geldımm ama oldum yorgunluktannn... 1.5 tan snra eşim alacak dr umuza fakslayacak ama lab. da açlık kan şekerım çıkmıştı 80 ıdı o da ıyıymış. tabıkısı dığerlerı hakkında yorum yapamıyorum bılmıorum çünku bakalımm ne olurr ... inş. hepsi ıyıdırrr..
artı kadın doğum uzmanı eşimın arkadaşı saolsun tahlıllerı verırken ıstersenız mert kağana a bır bakalım dedı benden de kaçar mı tmm dedım.. bebeğim 23 gunde (528 gr ıdı) 780 grama çıkmış maşallahhhpıt pıt kalpciğinı de gordum allahım nazarlardan korusun cumlesınınkını içinde de benım bebeğimı :Saruboceq:
şimdık de azcık bır şeyler atıştıracağım çnku acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?